Snygga jeans, bästa vän & ett derby.

Hejsan,
Idag tycker jag att min dag har varit toppen bra. Jag har nog aldrig skrattat så mycket i skolan som jag har gjort idag. Visst har haft en del irritations moment men de har konstigt nog gått över snabbt. Efter skolan åkte jag louise och carolina in till stan och handlade lite godis som var meningen att jag skulle ha imorgon men det blev uppätet på matchen. Vi gick till Bk och åt efter att jag och calle hade blivit övertalade. Ett tips ät inte den nya baguetten om du inte gillar stark mat!
Efter det bar det av till Matchen. Älskar Mff. Älskar trycket. Älskar när de är derby, men hatar dock när de spelar lika som Helsingborg. Tack så jätte mycket för biljetterna Mathias, du är guld värd <3
Nu ska jag sova, godnatt! <3

Bild på min kjol som jag köpte i Lördags..


Inlägget får avslutas med en bild på Fredde.







En upplevelse, ett barnkalas och de härliga vindarna.

Ledsen för min dåligt uppdatering under helgen.
Min helg har varit fantistiskt bra,
Den började med att vi hade en liten middag här hemma i Fredags, Mathias fyllde år och såklart var han på plats vilket vi uppskattade väldigt mycket. Linnea var också här, det finns en sak som summerar våra träffat, alltid lika skoj & mysigt. Mette var med, mys! och så kom Calle, skoj!
Det blev lite Taco och glasstårta. Jag var väldigt trött efter en vecka som kanske inte har varit den bästa. I alla fall inte i skolan. I Lördags vaknade jag ganska så tidigt eller jag blev väckt ganska tidigt. Åkte iväg till gymmet med Louise och mamma, vilket var starten på vår mysiga dag. När vi kom hem bytade vi om och stack ner till stan och shoppade. För mig blev det en silver ring och en super snygg kjol. På eftermiddagen kom Carolina och Johanna till mig och vi började fixa med Jelenas present. Så roligt!
Vid sju åkte vi hem till hennes tjejmiddag och vi hade så sjukt roligt. Att se hennes min när hon öppnade presenterna var en ren upplevelse. Tack för allt Jelena, du är guld värd!
På kvällen sen eller natten kom min älskling till mig, och det så underbart att få somna hos honom. Idag var vi uppe vid halv 12, sen vid ett bar det av till Svedala och Caspers barnkalas, vi hade lite lekar och så vilket verkade vara uppskattat hos barnen som skrattade och hade roligt.
Nu ikväll har jag gjort en del av företagsekonomi läxan. Jag har lämnat Robin vid bussen, hatar verkligen att åka i från eller lämna någon speciellt dig.
Nu ska jag sova skola imorgon, underbart?! hmm.
Sen blir det i alla fall derby, malmö-helsingborg

Måste bara nämna det, har det inte var helt underbart väder i helgen? riktgit höst väder. Det har liksom varit varmt i bland och sen har det ändå varit de kylliga vindarna som har gjort att man har fått ta på sig en extra tröja eller en halsduk, tycker det är underbart. Blir så varmt. I Östersund har ni redan fått gula blad på träden, men det är ändå så fint! Tänk om vi kan få en ljus höst.
Puss på er.

Grattis till min bästa kompis Mathias.



Äntligen Fredag!
Det känns som att det var tusen år sedan det var fredag.
Varför finns det vissa människor som man stör sig på sjukt mycket?
men skit i det för idag har jag varit positiv!
/ Josefine

Varma tröjor, en kopp te och en underbar människa.

Idag fick vi äntligen lägga lite syn punkter på alla våra håltimmar. Nu känns det som att vi har så många håltimmar att på de håltimmar som vi har i slutet av veckan, så bara sitter man av tiden. Det är så drygt för man blir så sjukt trött och får ont i huvudet av det. Hoppas det blir bättre. men såklart ska vi ha någon dag med ettorna på Fredag så vi börjar halv nio =/

Idag har jag träffat Maria, vi toh en lång lång fika på Eh, så mysigt! Sen gick vi på jakt efter kalender till mig först jag tog ju så klart hundra år på mig att hitta en som passar mig, hoppas nu att denna passar mig bra! Sen så kom Maria fram till att hon nog också behövde en kalender. Det blev en svart med VÄRLDSKARTA! toppen. Tack för en super mysig eftermiddag.

Nu när jag har kommit hem har jag ätit min pizza och är mätt och belåten. Ska fixa lite med min kalender så den blir mer personlig, hänga upp min tvätt och sen läsa min bok!
Imorgon blir det förhoppningsvis att träffa Tamara, träna och sen kommer förhoppningsvis min älskling förbi.

Kände verkligen när jag gick till bussen idag att hösten är på väg. På ett sätt är det hemskt för det är så mycket kul som händer på sommaren, och man kan ta på sig shorts bara skönt. Men nu är det höst och det är dags att börja tänka positivt. jag längtar faktiskt efter tjocka tröjor med krage, en varm kopp te, tända ljus och en härlig männiksa att sitta att prata med. Men det blir lite mer sommar för mig och älskling. Oj vad jag tjatar om det, förlåt!


Den goda kladdkakan från i lördags!

Det utlovade receptet på kladdkakan ifrån Lördags!
Som kommer från Robins mamma, (:

Ugn 175 grader = 40 minuter
" Den är mäktig och räcker till många"

Blanda:
2dl möjl
1 och en halv dl kakao
2 tsk bakpulver
1 tsk salt

Smält:
125 g smör/margarin
250 - 275g mörk/ljus choklad

Vispa poröst:
6 medelstora ägg
5dl socker

Häll i chokladsmöret i äggröran.
Blanda i mjölblandningen.

Rör sist i: 1 och en halv dl creme fraiche

Smöra och bröda runt form med löstagbarkant.

OBS!
kakan är ganska lös och "skakig" när man tar ut den, måste KALLNA helt före servering.


Negativiteten som sprider sig i luften av negativa människor.

Jag är så sjukt trött på människor som är negativa, jag är sjukt trött på människor som inte kan vara tacksamma, jag är sjukt trött för att jag sovit dåligt, jag är sjukt trött för att jag har ont i mina fötter. Jag är sjukt trött på att jag blir negativ för att det sprids i luften. Är trött på det. Är sjukt trött på att ständigt vara lack som jag har varit de senaste dagarna.

JAG HADE EN UNDERBAR KVÄLL IGÅR!
Tack <3


Sjuk

Ja då har skolan dragit i gång igen. Var på uppropet igår, underbart!
Schemat skrämmer mig riktgit mycket, undrar vem som har gjort våra schema, jag har verkligen inte sett ett ena schema som är bra. Typ tisdagar börjar jag halv nio och slutar halv fem, och sen har jag 5 timmars håltimme. Det är inte 7mänskligt. Efter en mysig kväll igår på Malmö Festivalen med kusinen, mathias och fler. Lyckades jag bli sjuk, hoppas jag kan gå i skolan imorgon.
/ Josefine

upp och ner

Trodde att vi var bättre vänner än så.

kort och gott

Denna sommaren är svår att sätta ord på, den har liksom varit det mesta.
När sommaren började i Juni var den verkligen efter längtad, en del dagar bestod av sol och bad, en annan dag bestod av regn och en mysigt film. En del dagar var kalla och förhoppningarna var stora på hur sommaren skulle bli, varm? kall? Sen sent i maj jobbade jag med mina jordgubbar och sålde som det inte liknade något, det var roligt att gå till jobb. Midsommar festen var planerad sen ganska så länge tillbaka, grillarna var på plats, musiken var bra och höllviken gungade, kände ni det? Det var en dag som jag aldrig kommer att glömma. Man fick helt enkelt själv ta ansvar för om man ville ha roligt eller inte, och jag hade super skoj. Hela natten och morgonen var underbar. Dagen där på blev det bio med en bakis Mathias ;). Sen var det måndag igen och det var dags på jobb, som vanligt hade jag mina förväntningar om att sälja bra. men ack nej! hysterin av jordgubbar var slut och jag fick helt enkelt lära mig att inte ha så roligt på jobb. Det var lärorikt får jag lova.

Juni bara sprang på och så var vi redan inne på Juli. Den 2 Juli fyllde Carolina år och det firades med en foto bok med foton genom går underbara tid. I början av Juli bestämmde även jag och min bästaste bästa pojkvän oss för att boka en resa till hösten. Vi bokade en resa till Tunisien, som gjorde att de där kalla dagarna då man satt och hoppades på att sälja jordgubbar blev varma. Men tiden till det var dags att åka kändes omöjligt lång. Juli gick och jag fortsatte att jobba på caféet och med jordgubbarna. En del dagar på caféet var super duper bra och jag kände mig inte ens trött när jag kom hem utan istället glad och längtade till nästa dag och en del dagar kändes som skit! Juli fortsatte och dagarna förgyllde jag med vänner & Robin efter jobb, vilket behövdes. 
Tyvärr har jag insett under sommaren att alla inte alltid kan vara som man förväntar sig. Och att det är okej att träffa visa människor lite då och då. Utan att behöva ha dåligt samvete. En del vänner ville jag prata med och ville träffa. men efter några försök så var det inte lönt att lägga ner den tiden. Tack för att jag har vänner som är värda att lägga ner tid på <3 Juli började dra sig nog sitt slut och jag, Carolina och familjen satte oss i bilen och åkte upp till Stockholm. 3 dagar där som var så underbara. Vi såg allsång på skansen, vi shoppade, vi åt och vi hade så sjukt roligt och mysigt. På torsdagen åkte jag mamma& pappa vidare till Östersund. SUPER MYSIGT . Träffade älskligen min och hans underbara familj. Dagarna gick tyvärr för fort tyckte jag. men tiden var fruktansvärt underbar.
Augusti började och dagen närmade sig. Inför dagen har jag blandade känslor en del vill börja en annan vill inte, Det är en dag kvar till jag börjar nu, och jag antar att jag inte har något val.
I sommar har jag tyvärr lagt ner väldgt mycket tid på människor som jag inte förstår mig på och som jag aldrig kommer att göra. Jag har retat mig så fruktansvärt mycket att jag bara har velat skrika och jag har tänkt så mycket att jag bara ville få saker ur mig, well! Det är väl så en sommar ska vara lite av varje. Hemska kärringar och liknade kunde jag gärna ha sluppit, men så är det! 
Tunisien är nära och skolan är ännu närmare. Thats life!
 

Vilken Lördag.



En magisk kväll, med en kung i malmö!

Fc sch

Första träningen idag och det kändes super bra. Längtar redan till nästa träning, alla är så poitiva och gladaoch det känner verkligen som att detta kommer gå bra. Skönt att träna med människor som man kan ha roligt med.

Lite bilder.



Lite bilder från Stranden igår, på Sanne & Jens!
I lördags var jag på mff också, glömde skriva det.
Tack svante, och mathias! Älskligen min var också med, <3


värmeljus, musik & en resa.

Nu börjar det faktiskt bli läskigt nära skolstarten. Tänk att vid denna tiden förra året hade man samma tankar som alla nya ettor har nu, vem kommer jag gå med? kommer jag trivas? vilka lektioner ska jag ha? när börjar jag? tänk så kommer jag försent. Men det är inte så farligt att komma försent till uppropet första dagen, för det lyckades nämnligen jag göra, kom in typ 10 minuter försent, och alla kollade. ja alla. Men det är glömt nu, hoppas jag.
Då kommer det till frågan, ska man verkligen ha ångest för att börja igen?
Jag menar om vi börjar nu igen så är det ju färre dagar kvar till nästa sommarlov. Det är ju underbart.
I höst känns det som att de kommer att hända rätt så mycket spännande.
Blir lite fester hoppas jag,
en vecka i Tunisien med min älskling.
2 år med älsklingen.
Förhoppningsvis ett besök i Östersund.
Det blir mys kvällar, med tända värmljus, massa prat och en härlig tjejfilm.
Det blir firande.

Och äntligen får jag börja tända mina värmljus igen på kvällen. Tänk att kunna sitta ute med några pratglada vänner, kunna tända mina ljus, lyssna på mysig musik och dricka te, längtar!
Just nu har jag också gått på det med att läsa twilight böckerna, ush är på den första och den är ruskigt bra. Så nu ska jag återgå till den.
Godnatt mina vänner, <3

Stranden

Idag är jag och Robin uppe sjukt tidigt. För att vi ska till stranden med mamma och monika.
Vi ska till Höllviken där bästa vän också kommer till att vara.
Igår vaknade vi hos Carolina fixade oss. Och så åkte jag hem till Mette och firade hennes bror som fyllde 20.
Sen åkte jag till Trelleborg med killbästisen och älsklingen.
Och Mff vann med 2-0 underbart!

Nu bär det av till stranden.
/Josefine

Underbara sol

Sitter ute i trädgården nu, så underbart väder det är. Låg ute o solade innan, blev dock ingen skillnad. Men nu har jag och mamma kommit hem från en shoppingtur, eller ja mat shoppingtur på City gross. Skriver mer när jag har tid. <3

Sis till Tunisien

Godmorgon!
Idag ser det ut att vara varmt ute, hoppas bara att det är de också. Känns konstigt att redan ha varit hemma i 3 dagar.
Idag åker syster och Alex till Tunisien, kommer sakna de så sjukt mycket.
Men hoppas att ni får en bra vecka <3

Tillbaka i Skåneland

Är hemma i skåneland igen, trotts att jag inte har varit borta så länge så känns det skönt att vara hemma. vi var hemma vid 7 i morse så efter att vi hade lämnat Robin så åkte vi dirket hem och la oss. Sköönt!
Vi har åkt hela natten, och vi såg en älg på vägen, en helge!

Idag har jag varit i stan och fikat med Daniel och Mathias, Louise och Sophia kom också lite senare mys.
Ikväll ska vi grilla med Robins kompisar :)


"Robins flicka"

Hejsan,
hur är det med er idag?
Idag sov jag och Robin till typ 11.40 så sköönt och efter längtat. Sen steg vi upp och fixade oss inför stan. Tog bussen in till Östersund och gick en sväng. Fick en present av Jessica en super söt tröja där det står "Robins flicka" taack! fick också en sjal från mamma & pappa, tack! Sen letade robin och jag efter armband med våra namn med det fanns inte =/, trodde att Robin & Josefine var vanliga namn. men nej!
Nu ikväll ville jag och Robin gärna på storsjö yran, men nej det blev inte så. Rätt tråkigt =(
Men vi får se vad kvällen bjuder på :)

/ Josefine

RSS 2.0