Vilken bra torsdag det blev!

Torsdagkväll och jag älskar dom. Torsdagskvällarna är alltid på positiva, det är dagen innan fredag och jag har sovmorgon dagen efter, det är så underbart!
Detta har varit en toppen bra dag, vaknade efter en super mysig kväll igår med prat, fika och klädbyte. Fixade mig och åt frukost med Louise svensson som sovit här sedan igår. Åkte till skolan och var rätt negativ till att vi skulle ha engelska nationella. Sen satt jag kvar i skolan och väntade på idrotten, efter två timmar av håltimme fick jag veta att vi inte hade någon idrott. Så jag och viola drog oss in till stan och mötte upp Maria, och hennes två kompisar, vi fikade med dom och sen shoppade vi. Det blev skor till pappa, jacka till mig (kommer bild om ni vill se) och tröja till mamma :)

Sen när jag kom hem åkte jag, pappa i nemo ut till bulltofta och gick 5 km :D sköönt!
Sen har jag pluggat och så kom min pojkvän hit och pussade på mig, uppskattat.


Denna dag förtjänar en söt bild på en långhårig pojke <3


kläd-bytar-dag!

Godmorgon soliga morgon!
klockan är 11.17 och jag har varit uppe sen halv nio och pluggat :D
Har gjort klart svenska som ska redovisas på tisdag, och börjat på min uppgift "jämförande litteraturanalys" :D

Det är onsdag idag, solen skiner och livet känns bra!
jag har bara en lektion idag som innebär matte prov, jag är kanske inte så taggad och känner väl inte att jag har pluggat för mycket. men det får gå som det går.
Efter skolan kommer louise till mig och sen blir det kläd-bytar - kväll :D

Åh vad jag längtar till den 29 maj nu, och den 14 maj och den 15 :D o den 16 :D


mer + än minus, men ett jobbigt söndags minus

+

Har haft en perfekt och behövlig helg, en heldag med Louise i fredags. Med ikea, hansa och massa prat. En perfekt start på helgen. Sen på kvällen var jag ute och åt med mina söta flickor. senare på kvällen åkte vi hem till oss och spelade spel, då kom sandberg och mette också! så mysigt. På lördagen jobbade jag, vi hade ingenting att göra men jag hade så kul. På kvällen åkte jag och Robin till ann marie, kevin och nicole, vi grillade, spelade spel och det var så mysigt. Idag har jag kollat på fotboll, gått en promenad med mn älskade och städat min garderob. Pluggat har jag också gjort. Vilken bra helg!

-

Jag är så fruktansvärt trött på vänner som sviken och tonårshjärtan som brister. Jag saknar dig, jag saknar er. hur, varför, när? Frågor som blossar upp om vänskaper som bara runnit ut i sanden i brist på tid. Eller vänskaper som har förstörts av andra. Varför.


Puss på att det snart är sommar!

Det är verkligen sommarlov om 6 veckor så mycket som ska hända;

- Vår sommarfest

- Melissa horn 21 maj & i sommar

- Lars winnerbäck i sommar

- Födelsedagskalas

- Alla nationella proven

- Studenter
OCH MASSA ANNAT!


FÖRTIDIGT!

Onsdagmorgon och jag är förtidigt i skolan, en halvtimme om inte 40 minuter för tidigt. Åh :( Det innebär att jag kunde sovit minst en kvart längre imorse. Så trött man blir.
Idag är det iaf onsdag och jag har typ inga lektioner, en nu klockan tio i nio och sen en basgrupp halv tolv och en mattelektion klockan ett. ush.

men sen när jag kommer hem så kommer jag förhoppningsvis att träffa saknade Linnea! hoppas hoppas.

Puss

Buffertdag

Det är tisdag idag.
Vi har varit lediga från skolan, vilket har varit väldigt skönt.

Igårkväll åkte jag och syrran hem till alexandra, för att spendera natten med fantasic 4 i hennes brors lägenhet. Det blev en väldigt bra kväll, lite plugg, prat och såklart ett avsnitt av glee. Imorse steg vi upp vid tio, men låg kvar i sängen ett tar med vetskapen om att vi var lediga. Jag sprang ner till ica och köpte bullar och min härliga lediga dag kunde börja. Vid tolv stack jag och karro hem till henne, vi pluggade jag fick gjort en del geografi. Pratade, sen kom viola vid 2 så kollade vi på klänningar, och bakade scones, eller ja jag satt mer och fikxade med lite musik medans de andra bakade.

Efter det kom alexandra och hämtade mig och vi åkte till netto för att handla.
Sen har jag bara varit hemma och tagit det lugnt.

Satt och funderade lite på vänner och vänner som sviker, hur ont det gör när det händer. De var en jobbig tanke så släppte den ett tag.
Nu ska jag kolla igenom min fek innan det är dags för att sova.
godnatt!


Fantastic 4 har möte ikväll!

Sitter i skolan, klockan är två och halv tre ska jag göra mitt sista engelska nationella muntligt i hela mitt liv, åh vilken härlig känsla! Är dock lite nervös så får se hur det går. Min fina vän har gjort mig nervös, samtidigt som min andra vän gjort mig lugn, svårt svårt!

Efter den "lektionen" slutar jag, då ska jag och louise åka och handla glass, mys!
Tack mamma.
Sen ska jag hem och gå en promenad med Mette, sen bär det av till Alexandra med fantasic 4, yeah.

Nej nu ska jag väl försöka ta mig samma och göra det bästa av dagen och längta efter att jag har gjort mitt sista nationella muntligt i engelska. Puss på er!


Denna bild förgyller min måndag!

tjejmys ikvälll

Lördag och molningt
Jag hoppas verklingen inte att det håller i sig, saknar redan solen.

Igår var Cassandra här hos mig, vi bakade, kollade på "en ängels tålamod" och planerade festen. Kom också på att om mindre än en månad fyller jag 18, ih. Det var en riktigt mysig kväll trotts att jag somnade ett par gånger till "en ängels tålamod". Efter skolan gick jag och louise till kokums och simmade, bastade, så mysigt. Gårdagen va verkligen ett bra avslut på denna veckan. Vi fick också tillbaka våra företagsekonomiprov igår, jag är nöjd med mitt betyg.

Idag väcktes jag vid 11 av louise, låg kvar i sängen ihopp om att få sova lite till men det kunde jag såklart inte. så jag gick upp, Gick med pappa till maxi, och sedan dess har jag pluggat företagsekonomi wiie, ush! nu ska jag nog ta det lugnt tills det är dags att åka till min fina Emelie, det blir tjejmys ikväll! älskar såna kvällar, känner att det kommer bli en bra dag även denna. Imorgon är det söndag och ja ska jobba med patricia, kommer bli så kul.

nej nu ska jag väl snart fixa mig och så.
Puss


elaka fjärillar

Fredagkväll och min vecka har varit riktigt bra, den har bestått av promenader, två och ett halv år, fikor och plugg. Veckan har gått fort och det gillar jag!

Sitter i soffan nu och ska snart äta, känns inte riktigt som kväll när solen står på ute. Snart kommer cassandra och det blir planerande ikväll. Mys!

Hatar känslan när de elaka fjärillarna flyger runt i magen och skapar oro :(


Slutar man säga att våren är här så kanske den försvinner, så jag säger det igen VÅREN ÄR HÄR!

Det är tisdag morgon och jag sitter i köket för att äta frukost, fåglarna har sjungt för mig hela morgonen och solen skiner. Man bli så glad.
Jag hade en underbart bra kväll/-eftermiddag igår, min fina vän kom hit och vi handlade glass, gick en promenad bakade och skrattade.det var en toppen start på veckan!

Idag är det som sagt tisdag och jag ska hjälpa till på skolan ikväll, det är öppethus och VIP kväll.

Nu ska jag äta upp min frukost sen kila till bussen!
Hoppas ni får en bra dag.
Puss


Denna bild från Stockholm 2009, får förgylla min tisdag!

Lördagen den tionde april

Lördagkväll, det har varit en ganska så bra lördag.
Vaknade bredvid min älskling och solen sken, man blir så glad av denna kombinationen.
Steg upp och fixade mig, åt lördagfrukost som mamma hade gjort till mig så satt jag och mamma och kollade på kläder på bubbleroom.se, hittade lite nya inköp.
Sen stack jag till jobb och hade en hyfsat bra dag. Jobbade med glada och positiva människor så det gjorde dagen bra!

Ska jobba imorgon också! känner mig trött på jobb, det räcker egentligen med en dag. men jag får tänka på pengarna imorgon. Hoppades på att det var söndagen jag jobbade med Patricia, men det är inte förrän nästa.

Nu sitter jag i soffan och kollar på El classico!
Snart blir det att sova.

godnatt <3

Klockan är 19:41 och solen är uppe!

Nu väntar äntligen två dagar av ledighet, trots att jag ska jobba imorgon. Hela denna veckan har varit bra tycker jag, jag har träffat underbara vänner, umgåtts med min pojke, familj och pluggat en del. Vi har mycket i skolan just nu men konstigt nog så har jag inte haft någon direkt ångest eller stress över det.
nej nu ska jag äta mat och sen väntar fredagsmys.
Denna bild får förgylla denna soliga fredag! :D


Du är min <3

Sitter och skriver på min tyska nu som jag egentligen inte alls är pepp på att skriva.
Idag har jag haft en rätt så bra dag i skolan, eller ja mycket håltimmar vilket är rätt drygt när man hade datorn hemma och inte kunde plugga riktigt. Efter skolan gick jag & Carolina och åt glass, kändes som old times. I LIKE! Sen mötte jag Robin i stan och vi gick och kollade på jeans, till slut hittade vi sjukt snygga jeans och jag fick dom av min älskade älskling jag köpte också ett par blommiga leggins :D
Sen kom min fina vän förbi ett tag, mysigt!

idag har Cassandra kommit hem :D

Puss


Den har vunnit en del av mitt hjärta.

Sitter och lyssnar på R.kelly dream girl som får mig att få gåshud.

let´s take a flight,
far away to a paradise.
Let´s take a ride,
Destination rainbow skys.
Lets kiss and hug,
on a beach with white sand
and all white doves.
lets cuddle up.
Somewhere, where ever and
make sweet love.

Samtidigt som jag lyssnar på denna så sitter jag och funderar på hur mycket musik betyder och hur mycket musik kan göra. Musiken är en del av alla människor tror jag. Den är iaf en stor del av mitt hjärta.
musiken kan ta mig tillbaka till känslan av grillkvällarna i trädgården när mamma och pappa hade gäster, klockan var slagen vuxentid, och jag hörde Ted gärdestad sjunga i bakgrunden om en oskyldig syn på världen och om en kärlek för stor att förklara. Det får mig att minnas stunderna när jag var liten och sov över hos morfar, när vi la oss tidigare än mamma, pappa och morfar och morfar satte på lugn musik för att vi skulle kunna sova gott.
musiken tar mig tillbaka till mysiga stunder då musiken varit en del av samtalsämnet.
Musiken är en stor del av mig, den förklarar mig och den får mig på något sätt att hitta mig själv. Den får mig att tänka om och lägga en ny puzzelbit på livets stor puzzel.
Den får mig att Josefine som josefine är.
Musiken har vunnit en del av mitt hjärta


Emelie 18år



GRATTTIS GRATTTIIIIIS MIN ÄLSKADE BARNDOMSVÄN!!
Jag hade planer på att skriva om våra minnen tillsammans på bloggen,
men jag tror att vi ska hålla dom hemliga med varandra.

Jag hoppas att du hade haft en bra dag!
Jag säger bara JAG VILL VARA DIN, ICA MAXI!

Som en doft av lugn

En plats på jorden där, havet är blått, stranden är vit, solen lyser, himmeln är blå, musiken är på & kärleken hälsar på, doften av att ta det lungt fyller lungorna vid varje andetag. Den platsen har jag befinnit mig på i en vecka. Med en paus från mitt vardagliga liv har jag lyckats komma iväg för att hitta mig själv ett tag. För att finna lugnet med hjälp av oljemassager, ansiktsmasker, paraplydrinkar, musik och kärlek.
Detta var början på någonting nytt, jag har fortfarande en känsla av jag andas lugnet och njuter av varje sekund. Jag ska försöka att fortsätta andas lugnet och leva dagen som det ska vara. Nu är jag tillbaka med en ny luft att andas in. 



 

RSS 2.0