2010 - 18år

Julen är över, alla storlekar som passar en på mellandagsrean börjar ta slut och raketerna har börjat lysa upp kvällarna.. Nu kan man verkligen säga att 2010 börjar gå mot sitt slut. Vad har då hänt under 2010?
Jag hade som mål att jag skulle åka på 3 utlandsresor och det uppnådde jag, en vecka i Norge, en vecka i Turkiet och sen en vecka till i Turkiet. Tre resor som jag fortfarande ler åt när jag sitter och tänker på vad vi gjorde.
Jag hade som mål att träffa nytt folk och det har jag gjort, har skapat många fina nya kontakter och umgåtts med människor som har varit i mitt liv väldigt länge, lycka.
Jag hade ett annat mål och det var att jag skulle börja med mitt volontärsarbete. Hösten 2010, startade jag upp en tjejgrupp med två vänner. En tjejgrupp via rödakorset. Följ gärna mitt arbete med Röda korset på www.dintrygghet.webb.se
Det är bara några av mina löften under 2010.
Jag har även haft en fantastisk sommar, som innebar allt från jobb, tatuering till långa sommarnätter ute i trädgården med fina vänner. Jag har umgåtts med min fantastisa pojkvän och vi har upplevt så mycket tillsammans under 2010.
Jag har varit på idol, jag har skaffat mig ett träningskort och börjat träna regelbundet. Jag har börjat sista året på gymnasiet och jag har köpt mängder av viktiga och oviktiga saker.

Detta året har varit ett år som nog på något sätt fått mig att växa. Helt plötsligt har jag fått börja ta beslut för min egen framtid. Kanske vågar jag säga att det har varit ett år som många gånger har tvingat mig att hitta vem jag är, min identitet.

Om 10 och en halv timme börjar ett nytt år som jag inleder med en skidresa. Men innan det börjar ska jag skriva mina nya löften och jag avslutar detta inlägg med ett par bilder från året som har gått.


Vi firade Alexandra


Vi firade Chrillis på deep
 
Jag åkte till Nogre med Sandberg


Jag var i Turkiet med Älsklingen, alex & Louise

Jag fyllde 18 år och firade det med vänner, familj och skeppsbron.

Jag, Cassandra och Louise hade en 18 års fest tillsammans.

18års fest i hjärup

Jag och Karolina har tagit våra körsbärsbilder

Sommarmiddag hemma hos Sofie

Firade midsommar i vår trädgård

Jag tatuerade mig med syrran.

Jag var i Åhus med Daniel & Sandberg

Jag var på poolparty hemma hos Louise

Jag var i Falsterbo

Jag var på skeppsbron

Jag var på stranden en sommarnatt

Jag var på festival med min pojkvän och hans bror

Jag var i Turkiet med Louise & Sandberg

Jag såg Melissa horn 4 gånger

Hanna kom till världen

Vi hade avskedsfest för Mette på slagt

Vi firade Ann marie

Jag var i Göteborg och festade

Jag har haft en mysig jul.
Ett par av alla bilder från året! Nu laddar vi om kameran för nya bilder :)

nyår & åre

Idag är det 4 dagar tills vi sitter på tåget påväg till åre. Kommer ihåg när vi för ett x antal månader bokade resan. hur allt har flyttats fram och tillbaka, pengar hit och dit men nu är allt färdigt.
Håller tummarna för att tågen inte är allt försenade.
Men innan vi åker ska jag såklart fira nyår. Detta år ska vi vara hemma hos min finfina vän och äta god mat och ha riktigt roligt. Ser framemot det.
Längtar.

Nej nu ska jag snart gå och lägga mig (:


Julafton & juldagen

Hade en super mysig dag igår. Steg upp i tid och åt julfrukost med familjen och Robin. Fick även en dvd spelare!!
Sen åkte jag pappa och Robin till jägersro, köpte de sista presenterna och hittade två leggins som jag länge har kollat efter :) När vi kom hem hade morfar kommit så vi firade lite jul, sen åkte vi ner till moster och firade jul. Super mysigt. Det blev julklappar, julmat och julgodis. Toppen kväll. Fick många fina julklappar taack!!
Robin kom till min moster på kvällen så på kvällen gick vi hem till lägenheten. Det var faktiskt skönt att ta en promenad så på natten. Vi såg one tree hill, sjuuuukt så mycket som hände!!
Idag vaknade jag av att alex och robin började tvätta. Sitter i soffan nu och känner att jag håller på att bli förkyld. men ska in och dusha sen går ner och se om hemma kväll är öppet och sen vidare till entre.
Ikväll ska jag träffa chrillis och se film, mys.

Hoppas ni hade en mysigt jul mina vänner <3

måndagsmys





LOV!!!!


Vilken härlig känsla!!

Göteborg i bilder
















Gillar Louises min på denna bilden!

Göteborg

Vilken underbart bra helg jag har haft i Göteborg, nytt trevligt folk, nya ute ställen (inte jätte bra), julmys på liseberg och roligt bilresor. Ska skriva ett inlägg senare och lägga in bilder :)

Godmorgon

Godmorgon!
Satt igår och kollade på bilder från förra året, åh!
Så roligt att man har tagit vara på sina bilder.

Iaf. Sitter i skolan nu ska ha webbdesign. eller jag har webbdesign och vi ska jobba med att göra om bloggar idag. Så kanske blir det en ny design.

fick frågan om vad det var för tal till Sandberg,
Det var ett studenttal som jag höll i svenska c


Göteborg nästa, kanske.

Det är torsdag igen. Det känns som att veckorna springer förbi, om bara två veckor är det jul. Och nästa fredag slutar vi skolan, ett halvår har gått och halva trean har gått. Nu måste jag ju säga att det mesta börjar falla på plats. Jag är färdigt med mitt projekt, eller jag har en liten text kvar att skriva så det ska jag göra efter jul annars är jag helt färdig med det pratiska projektet.
Har även lämnat in en del uppdrag som ska lämnas in och en del kurser är till och med färdiga.

Jag ser framemot denna helgen som fasen, och det roliga börjar redan imorgon. Ska gå i skolan i två timmar, sen ska jag ge mig ut i stan för att julhandla med Louise svensson, sen vid klockan 3 möter vi upp sandberg för att avsluta skolveckan med en träning. På kvällen blir det tjejmiddag. Sen hoppas jag att min älskade Robin somnar hos mig. På lördag är det upp tidigt, jag ska jobba 8-14. Klockan 14 blir jag hämtad för att åka till Göteborg. Där ska vi spendera helgen och jag längtar.
Håller tummarna för att resa blir av. Om vädret klyddar är det inte så skoj att köra.
Annars står det 30 års fest på schemat.
Nej nu ska jag läsa lite på filosofin.


nervös kanske.

Jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag ska vara nervös eller inte. Ska hålla mitt tal för Sandberg imorgon i skolan. Jag ska i för sig bara hålla det inför mina vänner. men det är ändå något som är speciellt.
Jag är kanske bara mer nervös över att jag ska stiga upp klockan sex imorgon. Eller så är det för att jag ska till tandläkaren. Åh vem har kommit på nevositet?
Nej nu ska jag se klart Greys sen kallar min säng på mig.
Imorgon står det mycket plugg på schemat:
* Göra klart marknadsföringen
* Hålla tal
* Tandläkaren
* Skriva klart svenskan
Sen ska jag kanske hinna med en träning.



den där tiden.

När jag satt på bussen idag så kom det på en människa som såg ut som du och direkt började jag tänka på vår tid. Hur mycket vi skrattade tillsammans, hur mycket vi pratade med varandra, hur vi stod upp för varandra och hur vi hjäpte varandra med allt.
Ibland känns det liksom bara så långt bort, skrev ett sms till dig men det var inte så gott svar på det.
Vad var det som fick oss att sluta prata? vad var det som fick oss att inte vilja ses mer?
Vems fel var det, det där som du gjorde fel som jag blev sur över det var ju ingenting. Idag ångrar jag mig och önskar ibland att vi skulle kunna flytta tillbaka tiden och bara ha så kul som vi brukade ha.

Undrar om du tänker på detta ibland, undra om du tänker tillbaka och saknar.
varför har man inte förmågan att åka på studiebesök i människors huvud ibland?

Tiden går väl fort när man har roligt, det är väl därför jag inte har tänkt på tiden förrän nu.
men just nu har jag inte kul, därför känns det som att vår tid slutade igår.


Fyra dagar i sträck!

Jag har haft en helt underbar helg. Den har varit lugn och spontan på något sätt.

Fredag:
Egentligen hade jag inget speciellt planerat. Men bestämde med Sandberg att jag skulle träna med henne. Så klockan 16.30 stod jag och Sandberg i träningshallen på sats och hade ett pass Zumba. Det var ett rätt så speciellt träningssätt. Jag har ingen direkt koordination, så det var lite svårt att hålla koll på när man skulle upp med benet och vilken arm som skulle åt vilket håll. Men med mer träning ska det nog gå bra en dag. Vi fortsatte träningen ute på gymmet sen innan vi begav oss till Ica maxi med Alex & robin för att handla hem till kvällens aktiviteter. Jag och sandberg hjälpte Alex med tvätten samtidigt som alla hjälptes åt med maten. Under tiden hade vi idol på. och jaa.. alla vet väl hur det gick. fyfasen säger jag bara..
Kvällen slutade med att jag somnade i soffan. haha.

Lördag: Jag och sandberg steg upp tidigt. Vi åkte hem till mig och åt frukost. Vid kl 10.30 kom sandbergs föräldrar och hämta oss så begav vi oss till en outlet där jag köpte ett par fleeces inneskor och en fleecetröja. När vi kom hem, satt sandberg vid daatorn samtidigt som jag gjorde vid tvätten. Båda var trötta så vi slängde oss efter en stund i soffan och satte på en film. Vilken mysig lördag.
På kvällen kom Robin till mig och vi bakade pepparkakor och gjorde egna smörkolor. Vi såg ett avsnitt av One tree hill sen somnade vi.

Söndag: Blev väckt på ett konstigt sätt. Min chef ringde mig klockan åtta och frågade om jag kunde komma till jobb 3 timmar tidigare. Så jag fick stiga upp och ta mig till jobb. Kändes jobbigt till en början men det var inte så färligt. Hade rätt så roligt, söta kunder. Efter jobb kom farmor och farfar och hämta mig, så åkte vi hem och åt grillad mat. Så gott! Farmor, farfar och familjen satte oss i vardagsrummet och fastnade i filmen Hem ljuva hem. Riktigt sorglig med bra film. Man fick sig en tankeställare, tänk så många barn som växter upp i miljöer där de blir slagna dagligen. Sorgligt, hemskt och fruktansvärt.

Jag har haft en underbar helg och det känns som att denna veckan kommer vara bra.
Idag har jag varit i skolan på en lektion. Eller egentligen inte en lektion utan ett studentmöte. Jag är ordförande så var tvugen att vara där, men det gick bra och det känns som att vi ligger bra till i planerna till den stora dagen. Efter det gick jag till gymmet där jag träffade Robin. Vi gymmande en timme och sen gav vi oss till Graffiti för att äta lunch. Mys. Klockan 3 träffade jag Sophia och ikväll har jag pluggat klart en del.

Ja tro det eller ej, men jag ser paradise hotel och tro det eller ej men ERIK är tillbaka :D

Så mycket snö

Vaknade imorse, eller ja väldigt tidigt. Klockan ringde väl första gången 04.30. Robins bil gick i sönder igår så han var tvungen att stiga upp tidigt för att ta sig till jobb i snön. När jag hade gått ner och låst dörren gick jag upp och la mig igen. När jag lyckats stänga mina ögon ringde mobilen, robin ville att jag skulle gå ner och öppna då bussen inte kom. Satt med när han och åt frukost sen när han gick till bussen igen så somnade jag. Sov fram till nio, helt underbart.
Nu har jag precis sitigit upp, mina planer för idag är att skriva på marknadsföringsuppdraget. Ska också försöka ta mig till alex och robin då vi alla som ska till åre ska sitta och snacka om hur mycket pengar vi ska lägga osv. Sen om vädret tillåter ska jag ta mig till gymmet också.

Nu när jag skulle gå in och skriva mitt inlägg så såg jag en länk till en blogg, en tjej som är 14 år och mamma. Det var lite intressant att läsa det. 14 år, som hon själv skriver så går skolan i kläm en hel del. Det finns väl antagligen både för och nackdelar med det.

Nej nu ska jag ta tag i mitt arbete medans jag lyssnar på idols nya skiva med Louise.


En bild från östersund för ett par år sedan!

RSS 2.0