Att älska lärde mig att leva

När världen går emot, var står man då? När man är för svag för att vinna och för stark för att förlora. Var står man då? Var i världen finns den plats som är problem fri?, var finns de plats där man kan vara sig själv fullt ut?
En problem fri värld kommer vi aldrig att få och det låter hemskt men det är en stark sanning. Den plats där man kan vara sig fullt ut borde vara den plats vi lever på? den plats där vi spenderar vår tid just nu, om en timme eller imorgon.

Tänk er en stor värld, som är färgglad, som är fin, den är varm och det ger oss komplimanger. så vill vi alla leva. tänk då på vår värld som vi lever idag. Är den stor, färgglad, fin, varm med otroligt många komplimanger?
Alla har vi vår egen syn på världen, och även den förändras alltid. Det kan gå från minut till minut eller från år till år.

Tänk att få se hela världen le samtidigt?, tänk att krig slutade, att kärleken tog över. Att den spreds lika fort som snön lägger sig på marken en kall dag.
Tänk om allt människo hat slutade, tänk om alla var lika mycket värda för alla? Om mord slutade begås. Tänk om alla barn runt om i världen fick leva i fred? tänk om alla barn fick vara just barn. Om alla barnen fick chansen att leka med sin dockor?, tänk om alla människor hade haft chansen att få en utbildning. Tänk så rättvisst allt skulle vara då.

Detta hade varit en dröm.
Det är många som skriver om fred på jorden, om lyckliga barn och bra familjer.
Men hur många gör någonting åt det?
Hur många lägger ner sin tid?

Det är svårt att veta vad man ska göra och det är svårt att tänka i de banor om man själv kämpar för att få sin egen värld rättvis. Jag tror att man omedvetet skänker sitt stöd genom att bara lägga ner en liten stund att fundera på det.

Jag vill att min värld ska vara rättvis, stark och så röd så att man ser utifrån att den är fylld med kärlek.
Hur ser din värld ut?


Kommentarer
Postat av: cassandra

jag tycker om dig, du är en vacker vän <3 ville bara skriva det :$ :)

2010-02-02 @ 19:07:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0