Grattis till min syster pojkvän, 20 år. Gammal? eller kanske ung?

Det är ingen vanlig dag för det är Alex födelsedag hurra hurra hurra! Idag fyller alex 20 år och det ska firas. Hmm.. sitter och funderar på det roligaste minnet jag har med Alex, kan det vara alla hundra tals matcher som vi har varit på och sett alex bli hur arg som helst, eller alla kvällar som jag och louise sovit hos dem, kanske hans tråkiga skämt som han drar på en söndagmorgon, när vi var och bowlade kanske eller varför inte när vi var i tylsesand som han inte kommer ihåg? haha.
GRATTIS hoppas din dag bli underbar.

Gårdagen var riktigt mysig, det blev mycket bak med min fina vän, Pizza med pesto och muffins. Senare kom 3 andra fina vänner som vi såg mamma mia med och längtade oss bort genom att kolla på resor, som vanligt pratade vi minnen, och längtade efter våra stora festligheter som närmar sig med storm steg. Innan vi gick och la oss pratade jag och louise om allt mellan himmel och jord, Allt från kläder till vänner, relationer, allt.
Detta var en höjdar kväll. Tack min favoriter<3

Idag är det lördag och jag ska jobba innan jag åker till Alex. Vakande av ett såå underbart sms som jag ska läsa hela dagen för att den ska gå fortare på jobb. Jag älskar dig <3
Tänkte egentligen ta bussen till jobb, men tror att jag ska sätta i mina ipod hörlurar och gå till härlig musik till jobb. Kan vara rätt skönt. Idag ska en annan vän till Stockholm för att förberedda sig inför lumpen, LYCKA TILL!
Nu är det dags för mig att gå!
Puss<3


Dagen igår, mys idag och fest imorgon.

Går dagen var en väldigt bra dag. jag började vid halv tio då jag johanna och jelena fixade med vår geogrfi redovisning. Brandalarmet gick på skolan för spänningens skull. Sen hade jag naturkunskap och så pluggade jag matte. sen på idrotten så pressade micke mig på cirkelträningen och coopertestet, men det gick bra och det känns en del i kroppen idag om jag ska vara ärlig.
På kvällen var det möte med fotbollen på Fifh då vi ska vara funktionärer på malmö open. Det var kanske inte det roligaste jag har gjort, utan när Viola klantade sig hahahhaha.
Sen när jag kom hem hade min älskling väntat på mig nästa förlänge :(
vi kollade på tv och betalade in fösta delen av resan så nu är de vår, ih.
Resten av kvällen blev det en massa mys.

Idag är jag typ ledig egentligen, båda mina lektioner är inställda. Men jag ska in till skolan för att ha ett möte med studentutskottet.
Efter det ska jag sitta kvar och vänta på min fina vän, vi ska hem till mig sen för baka och ha roligt :)
Sen ikväll kommer 4 andra fina vänner för att se solsidan och mamma mia, underbart!

Imorgon blir det jobb först och sen 20 års fest, och på söndag blir det förmodligen match. Det känns som att denna helgen kommer bli väldigt bra.
Nu måste jag hoppa in i dushen för att bli färdig.
Hoppas ni får en bra dag min vänner,
Puss <3

En kall, men åsiktsfylld morgon.

Torsdag morgon, jag sitter här och äter min frukost och pappa har precis kommit hem från jobb efter att ha jobbat hela natten. Sitter och diskuterar och delar åsikter om vad som "händer" just nu. hehe.

Idag blir det en rätt så lugn dag tror jag, ska åka in till skolan nu kvart i nio för att göra klart min,jellans och johannas geografi redovisning. Sen ska vi ha natur med vår naturvikarie får se hur det blir. kaos förmodlingen. men jag ska vara positiv haha.
Efter det väntar en lång håltimme då det blir plugg inför matte provet på Tisdag. ÅH vad matte B är ologiskt.
Sen har vi idrott.
Efter idrotten blir det att vänta på Alexandra och sen åka till mötet med fotbollen. WIIE!

Efter fotbollen blir det mys med min efterlängtade älskling,
Puss på er <3

HA EN BRA DAG!

Cimon. va?

Sitter här och äter min otroligt nyttiga macka och dricker mitt te efter en härlig morgon promenad med en av mina söta närmaste vänner. Tänk att få börja dagen så bra. Du är bra <3

Har också precis kollar på cimons intervju nu när han är ute. jag lovade mig själv att inte diskutera paradise hotel på min blogg med attans vad jag är besviken på att han åkte ut. han skulle ju vinna! har varit i huset sen dag ett och verkligen varit med och spelat spelet. Det är ju underbart! ush ja, det är bara en vecka kvar sen är de slut haha. Tur att man läser han blogg ;) haha.

Idag ska jag plugga en hel del tänkte jag. Skoj!

Sen blir det en mys fika i eftermiddag.

Puss

Du är du det gillar jag!


Tisdagen den pluggiga dagen.

Det är tisdag och jag sitter på cafeét och pluggar. gårdagen var rätt bra faktiskt. Skolan var rolig eller ja helt okej, och träningen på kvällen blev riktigt bra tycker jag trots att det finns en del i laget som inte riktigt är så mogna än tråkigt. Sen efter träningen åkte sandberg med mig hem, så åt vi lite, snackade om allt och såg paradise hotel, nej jag tänkte egentligen inte diskutera det här med HUR KUNDE STEFAN ÅKA UT? hmm.. Sorgligt nog är det redan semifinal, hoppas det kommer en ny säsong snart haha. Ett beroende kanske? 

Nu imorse åkte jag med sandberg, och som sagt nu sitter jag här och pluggar. Har pluggat på min svenska som jag snart ska ha förhör på. Rätt tråkigt svenskans historia haha. Sen har jag läst ett kapitel i min tysk bok, skrivit i träningsdagboken och mejlat lite lärare, flitigt Josefine. 

Nu är snart min bakade potatis klar, 
Puss 

 
Tycker att jag är så brun på denna bilden,
därför lägger jag in den igen. För idag längtar
jag verkligen till sommaren.

haha

Varför är alla vän med Kristian Johansson utan jag? hahha ska jag ta det sin en pik? Hahaha

ett tomt hål

Ibland känner man bara att det är någonting man behöver. någonting som liksom saknad förstunden. Det är en känsla av att längta och hoppas och sakna och rädsla. Just nu känner jag att jag behöver jag just den där känslan, behöver höra några ord som gör att det tomma hålet inom mig blir igen fyllt.


vet inte vad jag ska döpa detta till.

Det är konstigt att människor kan göra en så besviken..
Idag är det iaf torsdag och det är en dag till helg, det ska bli så skönt att bara få ta det lugnt.
Men just nu har vi så fruktansvärt mycket att göra känns det som eller ja vecka 5 kommer det bli väldigt mycket att göra.
Nu känner jag att min säng kallar på mig så jag kan komma upp i tid imorgon i med att det blir att jobba..

Puss

<3



Du är bra <3

Turkiet

Sitter i skolan nu och pratar med 3 underbaringar 2 som håller på med mina fek arbeten och en som jag precis har varit och ätit med. Samtidigt sitter jag och kollar på resan som jag, alex, robin och louise ska på.
måste bara berätta, igår var jag med Sandberg och vi hade roligt som vanligt, du är underbar!
Sen kom robin och alex och jag började med att jag blev lite besviken för att vi hade bestämmt att vi inte skulle ses. Sen på kvällen bad alex louise att kolla i hans jacka och så hittade hon ett papper där det stod att de hade bokat en resa till oss.

Så ALEX & ROBIN HAR BOKAT EN RESA, SÅ TURKIET HERE WE COME!

JAG ÄLSKAR DIG ROBIN ni är sååå bäst!

en framtid

Sitter och lyssnar på Calle Kristiansson som är helt underbra på min lediga dag, underbart.
Jag tycker att vi förtjänar att vara lite extra lediga som vi är just nu med tanke på att vi hade rätt så mycket att göra i slutet av förra terminen. Pratade med mina naturkunskaps lärare igår om vår redovisning och det känns som att jag kommer få ett betyg som jag förväntat mig. Sen nästa vecka ska vi tydligen ha ett litet förhör på typ svenskan historia, är inte jätte pepp men får väl börja öva på den idag.

Sen ska jag söka ett nytt sommarjobb idag, eller ja nytt och nytt.
Spännande.

Sitter och smsar med en vän som snart drar in till lumpen, ojdå!
11 månader det är en lång tid som vi inte kan fika eller luncha tillsammans.
Men samtidigt så är det 11 månader som han ska göra någonting som han länge
velat göra. Så är glad ändå.

Sen har jag en annan fin vän som precis kommit hem från 3 härliga resor, så mysigt.

Det är så skönt att ha vänner som har planer för framtiden, i like.
Pratade med en jätte bra vän igår som snart ska åka till thailand och hongkong i 2 veckor, vi pratade om vår framtid. Vad vi kommer göra när vi ar studenten? vilka kurser och framför allt hur roligt vi ska ha det i sommar. I LIKE!

Puss på er fina människor som gör min dag så underbar!

en lång väg eller?

Tänker på framtiden..


Sommar sommar sommar

Sitter för soffad och kollar på resor och bilder från min och min älsklings resa i höstas och jag bara längtar efter solen. Längtar efter sommaren, efter värme, den speciella glädjen som kommer med sommaren, den extra energin och allt. Det ska bli så mysigt att jag längtar ihjäl mig.
Läste ett jätte härligt inlägg på en väns blogg och blev så insprerad över sommaren..
Nu måste jag plugga :(


 
 


En barndom att sakna och en framtid att älska.

Sitter i soffan nu och inser att jag har en hel vecka framför mig med massa saker att göra. Det blir en del inlämningar och redovisningar som ska bli riktigt skönt att slippa, jag ska träffa människor som jag inte träffat på länge och njuta av mig ledig dag. Denna helgen har varit väldigt bra som jag skrev i fredags var vi hos Karolina, först blev det en tjejmiddag och efter det blev det fest vilket var riktigt roligt. I Lördags jobbade jag hela dagen och vi hade väldigt roligt på jobb, i like.
På kvällen blev det mat, och tv och mys med familjen. eller ja inte pappa för han är inte hemma.
Idag har jag bara tagit det lugnt, Jag och Louise har suttit i typ två timmar och försökt skriva en marknadsplan för alfa laval. Jag har övat lite tyska, städat mitt, rum fixat tvätten och nu ska jag njuta av att det är söndag.

Sitter och pratar med en vän på msn som jag inte har pratat med på väldigt länge och det får mig att tänka på gamla tider. Tänk när man kunde gå till skolan, vi bodde så nära skolan att det tog max tio minuter att gå till skolan och ändå mötte man vännerna på vägen som gick samtidigt, när man kunde gå hem på rasterna för att man hade glömmt en bok. på kvällarna ägnade man sig inte åt en massa läxor utan man var ute och lekte röd och vita rosen, eller ta land på lekan utanför oss.

På fredag kvällarna var men med kompisar och lekte eller så var det mys kväll med mamma och pappa. med film och tidiga kvällen i säng, man vaknade tidigt på lörsdag morgonen för att smyga ner och titta på nicke & nilla. Fast när jag sitter och skriver det nu och ni sitter och läser det så väntar ni säkert på att jag ska skriva det var bättre förr... men det tänker jag faktiskt inte För tiderna nu är också så fantisktiska även om jag ägnar en del nätter till tankar och svarta fjärillar som flyger runt i min mage. Frågor som jag vet att jag aldrig kommer få svar på men ändå ägnar jag timmar till att komma fram till ett svar.

man försöker tänka att killproblemet alltid går att lösa, men trots det så kommer det fram till att det inte är ett problem utan att jag har skapat det själv. På kvällarna nu för tiden ägnar jag mig till mina läxor och fruktansvärt bra musik fram spotyfi som stöttar mig i gott och ont. jag har min mobil där jag smsar man människor som får mig att må bra, jag planerar och drömmer om min framtid på fredagkvällarna blir det antingen mys framför en bra film med den jag älskar som håller om mig och vi pratar om allt mellan himmel och jord som får mig att skratta eller gråta eller så umgås jag med de som betyder fruktansvärt mycket för mig, familjen eller mina otroligt fina vänner. Tänk om jag hade stannat kvar i tiden och alltid varit liten. Då hade jag aldirg fått känslan som man får när man mår riktigt bra, man hade aldrig fått slå bort de svarta fjärillarna som bara ställer till det och man hade aldrig fått skapa minnen när jag står på min egna ben.. 

   


Karolina

Det är fredag redan, denna veckan har varit såå lugn och det har varit jätte skön.
ikväll blir det tjejmiddag och fest hos karolina :D
Skriver mer senare i helgen.
Jag hoppas att ni har haft en super bra vecka.
puss

27 månader tillsammans.

Det är Torsdag förmiddag klockan är 12 och jag har nästan precis vaknat. Denna veckan har varit väldigt härlig. På ett par dagar har jag hunnit fundera över saker, ta hand om mig själv och ta igen saker som jag länge sagt att jag ska göra. Det har varit rätt så jobbiga dagar, tuffa mentalt men det är något jag får jobba på.

Idag står det bara idrott på mitt schema, det innebär att bussen snart går till Ön, det ska bara vara lekar på idrotten och det är vår ändå lektion så vi får se hur många som är där. Efter idrotten ska jag åka hem och umgås med Robin vi har 27 månader idag.
Blir nog att kolla på lite film och så måste jag nog läsa igenom min tyska som jag ska ha redovisning om på Måndag.

Nu måste jag nog snart gå.
Puss

En bra början är när en vän hjälper en.

När mycket händer runt omkring en och man sakta men säkert inser att man borde ta tag i det och ta nya tag är det skönt att ha någon som berättar för en hur man ska tänka och framför allt hur man ska tycka. När man inte riktigt känner sig själv så har man jätte svårt för att känna andra.
Så nu är det ett nytt år och i med att jag har som mål i år att det ska 2010 ska bli riktigt roligt, så ska jag börja om. Hur vill jag uppleva min ungdom? Vad vill jag göra för mina pengar? och vilka resor vill jag göra och med vem? Hur vill jag bli behandlad och vad ska jag acceptera? Vilka betyg vill jag ha och varför? Det är mängder av frågor som jag besvaras och det görs sakta men säkert.
Att försöka bygga upp sin självkänsla och sitt självförtroende är en bra början!


mys.

Nu har Jag och Mamma precis ätit efterrätt och syrran är hemma igen! :D


Vilken underbar helg.

Jag har haft världens roligaste helg.
Den började i fredags då jag var hemma hos Maria och firade hennes 20års dag. Det blev lekar, god mat och en massa underhållning och lite drinkar.. kanske lite för många för en del. Det var väldigt väldigt roligt. Tack Maria<3
Sen vid nio kom Robin och hämtade mig och så åkte vi vidare för att hämta Jelena och sedan för att överraska Johanna. Som fyllde 18 år.
Johanna blev nog väldigt överraksad och roligt hade vi. En kväll att minnas.

Idag där på alltså igår, började med att jag och mamma åkte ut till kusinen och firade hennes lille son som fyllde 1år, Kul att träffa alla.
Sen på kvällen kom Johanna till mig så började vi fixa med Sofies present och oss själva för på kvällen blev det cocktail party hos Sofie som blev 18 år i December.
Det var riktigt roligt, trevligt folk bra musik. TackSofie <3

bilder kommer snart! <3

Maria 20år & Johanna 18år. GRATTIS!

Det är äntligen fredag och jag tror att jag börjar varje blogg inlägg varje fredag med äntligen haha.
Fast idag är det ingen vanlig dag, idag är det Marias 20års dag och Johannas 18års dag! jag hoppas att ni får en helt underbar dag!

Så nu sitter och jag har precis fixat klart mig ska snart åka till Maria!
Min dag idag har varit super bra, jag har sovit länge och vaknat med min älskling. gått till skolan och haft två lektioner underbart och älskade fredag.

Puss på er!

ett jullov som snart är över.

Det är den 6 januari om två dagar fyller tv fina vänner år, och tre dagar blir det fest och kalas. men om en dag börjar skolan inte ens en dag utan imorgon börjar skolan. Det är sista kvällen på hela lovet. och jag sitter och funderar på hur bra mitt lov har varit, mysiga stunder, minnen, jobb härliga tide med fina vänner och med en älskad pojkvän och självklart en massa skratt. Jag har verkligen lyckats at inte tänka på skolan på hela lovet, vilket har varit jätte skönt. eller ja inte hela idag har jag faktiskt börjat plugga. Har börjat skriva på naturen rätt skönt.

Nu kallar snart in säng på mig och det ska bli skönt att lägga sig i tid. Imorgon är det skola och det är inte så många som är pepp men det är väl bara att gilla läget. Det ska bli fruktansvärt roligt att träffa alla igen tycker jag. Sen ska jag träffa en vän som jag inte har träffat på väldigt länge och det ska bli jätte mysigt.

Puss <3

Vilken bra dag, ska sova med glädje.

Sitter vid mitt matbord och täker över dagen, den har varit väldigt bra.

Det började med att jag fick stiga upp ganska tidigt för att dra mig till jobb. Fick en peppande sms av en bra vän om att han också jobbade idag och med pepp tillsammans så kom jag ganka så positiv till jobb.
Det var rätt så mycket att förbredda men tiden gick fort. Mamma och pappa kom inom job och åt med mig mysigt.
Efter som att tiden gick fort så var det snart dags för mig att dra mig iväg till Entré för att möta upp fina sandberg. Vi gick där ett tag, hittade lite presenter och så köpte jag en fin fin klocka till mig själv. Väldigt nöjd. men efter att ha lagt i från mig den ett tag nu ikväll inser jag att batteriet har tagit slut, typiskt.

Jag och Sandberg åkte hem till mig och var väldigt onyttiga. men vi var mentalt nyttiga pratade av oss skrattade och löste våra problem, eller så gott det gick. Vi läste lite i min älskade Vecko revyn som kom iddag lycka. och så bokade vi resan till Norge som ska bli så sjukt rolig jag längtar så fruktansvärt mycket. Fan det är ju nästan så att jag vill börja packa nu.
men det har jag inte tid med för imorgon blir det jobb igen.
Och nu blir det braboken och Vecko revyn och john blund.

Sen har jag ju pratat med min underbara kompis Carolina, alltid lika roligt. Blir det en resa kanske. Och lagt in bilderna från nyår!  
Puss på er <3

18 stora år. Grattis!



Nyår var helt underbar, det var lekar det var vänner det var kära och det var god mat och mycket skratt en mycket bra start på vårt nya härliga år tillsammans.

Idag fyller Sophia 18, GRATTIS VÄNNEN!
Det firades och här firas det med en bild. En gammal bild.
 

2009s tacksamhet

2009 är nu över och jag tänkte sumera lite av mitt år. Jag känner att 2009 har fått mig att lära känna mig själv och många andra på helt andra sätt än ytligt. I en del lägen har jag kämpat för att förstå mig själv och framför allt förstå hur alla andra tänker för det är ju alltid lättast att skylla någonting på någon annan.

Det är svårt att tänka tillbaka till början av 2009. Jag började iaf fundera på att åka utomlands, själv. Resorna var dyra och studiebidraget räcker inte så långt alltid. I Febuari började jag jobba på ett café inne i stan som heter Claras och tack vare Jörgen så fick jag chansen att känna på ansvaret med att ha ett jobb, att tjäna egna pengar och framför allt planera sin tid för det måste jag säga att jag har gjort detta året. Kanske har jag planerat lite för mycket och inte haft tiden till mig själv eller till familjen i samma utsträckning som jag önskat, ett nyårs löfte.

Jag kombinerade jobb med skolan och det blev inte alltid så mycket tid över. Det var fortfarande slutet av ettan och jag bara längtade tills skolan skulle börja. Sen blev det mars då pappa fyllde 46 år vilket firade med familj och nära. Dagen efter fyllde min pojkvän 19 år vilket kändes jätte stort för mig fast det var kanske inte det. Jag kände att jag var väldigt liten men snart var det min tur att fylla år och då blev jag 17år. Jag och syrran började spåna på en fest och mycket riktigt blev det en fest den 16 maj som blev väldigt lyckad. Jag blev vrkligen firad av mina vänner och tältet i trädgården stod kvar hela kvällen, ciderna blev uppdruckna och maten blev äten det var mer än lyckat. Och detta var starten på en långa härliga sommaren som jag hade framför mig.

Varje år i maj börjat jag alltid räkna ner till skolavslutningen, det börjar bli varmt ute så jag och min fina promenad vän superlilli börjar gå våra promenader och skrev strålande sms till varandra när solensken när vi vaknade, sommaren närmade sig med storm steg. Och planeradet av min utlandsresa fullbordades. Jag och min pojkvän beställde en resa till Tunisien, värmens land måste jag säga.

Någonstans i början av året började jag spela fotboll igen, vi fick ett erbjudande som verkade jätte bra och fotbolls skorna blev framletade igen. Gud så skönt. Började spela för en klubb som inte riktigt höll sina löften, då spelade vi inte för att ha roligt utan för att vinna och för att vara bäst. Och det är inte riktigt det jag vill spela fotboll för, visst är det roligt när man vinner och kan vara bäst. men jag vill jue spela för att känna att det är kul.  Jag var inte fullt så nöjd med vår klubb så det slutade med att fler och fler av oss 6 som började spela slutade. I början av sommaren 2009 slutade jag också. En positiv sak som jag fick med mig och fortfarande har med mig är en super suoer bra vän som jag har sååå roligt med. Taack<3

Min sommar var det bästa på hela året. Jag upplevde falserbo horseshow, road trip mellan Stockhol och Östersund med familjen och min bragiga och bästa vän, vi shoppade och var på allsång på skansen. Väl i Östersund blev det en kort vistelse för mig men väldigt mysig och behövlig. Jag hade en midsommar fest med min braiga vän, vi dansade och hade såå roligt. Sedan åkte hon i väg och jag upplevde lite strand, fester och mycket kompisar och pojkvän. När hon kom hem började planerna för en ny fest denna gången firade vi att  Carolina blev 17år vilket också blev väldigt lyckat. i kombination med vänner, familj och pojkvän jobbade jag och sålde jordgubbar. hehe. 
Jag hade då slutat ettan och tvån närmade sig med stormsteg nu. Jag inledde terminen med att åka till Tunisien med min fina pojkvän och det är en resa som jag aldrig glömmer. Det var värme, sol, bad, shopping och en stor dos av kärlek. Jag älskar dig <3

Detta året har varit helt fantastiskt. trotts att de sista månaderna har varit lite upp och ner. men nu är det ett nytt år och det är nya planer som ska fullbordas och en ny energi.
Tack till alla er som har gjort år 2009 till något att minnas.
Sist men inte minst fick jag av sluta mitt år med mina närmaste vänner,
Kärlek till er <3


RSS 2.0