Nästa Stockholm

Sitter på tåget nu på väg mot Östersund, känns som att jag är lite åksjuk trots att jag aldrig känner att jag blir åksjuk. Men om ungefär två och en halv timme så är vi framme i Stockholm. Sen ska vi gå och lägga oss, och sen är vi framme i Östersund och jag ska få se melissa & Lasse!

Jag, Louise och sandberg var i går och bokade en resa som jag ser framemot väldigt mycket.

Men nu ska jag njuta av resan och försöka bli sugen på mitt godis som ligger i väskan och så ska jag mysa med min finfina älskling! :)

Looove!

WESTLIFE, kommer du ihåg Malin?

Är det inte underbart när man hör en låt som får en att minnas tillbaka i tiden.. När man får den känslan av att livet är så härligt och hela livet från den tiden spelas upp och det känns som att man hoppar på moln?
Den upplevelsen fick jag precis när maria innan hon åkte satte igång Westlife.
kan ni tänka er WESTLIFE?!
Det var den gruppen som var mitt allt inom musiken när jag var ett par år yngre, allt jämfördes med Westlife.
Minns till och med när jag, min syster och kusin malin lyssnade som idioter på dem.
Jag tror till och med att det är hon som har fått mig att lyssna på de. Efter som att en tid när jag var liten skulle jag göra ALLT som min kusin gjorde och allt hon gjorde skulle jag också göra, jag älskade den tiden trots att min kusin vid några tillfällen var helt galen på mig för att jag gjorde allt som henne! haha.

men WESTLIFE!! åh vad jag ska lägga in de direkt på min ipod och de ska köras stora delar av resan till Östersund!! WESTLIFE..

Jag har haft en underbar dag idag, först var jag i stan med mamma och hade lite kvalitets tid med henne innan de gav sig av, sen träffade jag Mette och daniel i stan och skrattade oss bort en dag på stan. Vid halv fem fick jag skjuts till Maria och vi började våran tjejkväll som innebar Westlife lyssning, Glee, paj och jordgubbar! I LIKE!


Höst och vinter planer

Halvligger i soffan och kollar på en film med mamma & Pappa som åker till Grekland imorgon i två veckor! lyx.
Jag har jobbat hela dagen idag så har egentligen inte så mycket att skriva om dagen.
tankarna idag har väl gått till min och Robins resa till östersund, måste börja packa. Vet inte riktigt vad jag ska ha med mig då vädret ändrar sig från dag till dag. Jag hittar säkert någonting, som vanligt kommer jag vä ha med mig för mycket kläder..

Imorgon är det måndag och jag tänke följa med mamma till hennes kompis, sen åker de och maria kommer hit. Det blir en tjejkväll och packning för på Tisdag åker jag och sandberg till Louise för att förhoppningsvis boka en resa. Sen på onsdagen beger vi oss till festivalen och jag ska få se melissa & lasse. Jag känner mig taggad.

Denna sommaren är helt underbar och jag älskar varje dag trots att det har innebruit jobb eller tråkigheter. Detta är en bra sommar och jag hoppas verkligen att resten av året kommer bli underbart.

Jag har lite planer som jag vill ha uppfyllt till nyår;

* Spara pengar till min resa till nyår

* Köpa ett gymkort och börja träna med syrran & crillis

* Få de betyg som jag ska kämpa mig till

* Göra ett högskole prov

* Skratta bort den tråkiga hösten

* Längta efter vår studentresa

* Åka till Åre

* Börja med mitt körkort

* Vara ute och dansa i den unga natten

* Ta lika mycket foton som på sommaren

* Se Melissa Horn & låta henne rädda min gråa del av hösten
Puss


En sommarnatt med sommartankar!

Jag älskar denna sommaren, varje dag blir liksom så underbar. Det känns som att det bara kommer fler och fler minnen och bilder. Jag och syrran pratade precis om hur kul det ska bli i höst och göra fotoböcker från denna sommaren.
Jag vill verkligen inte att denna hösten ska bli grå och tråkig. Vill att varje lov ska bli som detta lovet, trots att folk har jobbat, att man har varit trött och haft mycker planerat så har man alltid gjort någonting har det inte var en natt på stranden eller grillfester så har det varit utgång.
På Onsdag åker jag och min älskling till östersund för att spendera helgen där på stor sjöyran, jag ska äntligen få se Lasse live, Melissa för tredje gången och bara njuta av att vara i ett bra sällskap. Jag läängtar!

Om jag ska återgå till hösten så tror jag att den kommer bli riktigt bra, då är det ännu närmare åre och vi kan börja ladda upp, det blir ju säkert en hel den utgångar osv. Jag är taggad!

Nu kommer snart min finfina sandberg hit, vi ska fixa lite mat och ha en tjejkväll ikväll! ska bli såå mysigt. Förhoppningsvis kommer vi göra fotoboken från Norge och dela en hel del minnen tillsammans. Nästa vecka åker vi på vår andra resa tillsammans och i vinter åker vi på vår tredje resa tillsammans. Jag älskar sånt!

Här får ni lite bilder från gårdagen, puss



Laura & Oveby


Lite små o gott

Efter en sommarkväll/natt igår med fint folk hemma hos Mette var jag uppe vid nio för att ta mig till jobb! Kom hem från mette vid kvart över nio och för att fördriva tiden innan jobb så hjälpte jag till med tvätten. Det var en lugn dag på jobb idag, jobbade bara mellan 10-14. Det var otroligt skönt att nästan komma sista och gå först. Ush vad jag kan vara trött på migg jobb ibland.
Efter jobb stack jag hem, fixade det sista med tvätten, dushade och åkte till min pojke där jag ska spendera kvällen!

förhoppningsvis blir det kina mat och en bra film ikväll, om de inte blir lite fotboll! (:

Har jag börjat fundera på att börja träna igen, är inte så sugen på att börja spela fotboll igen. Tror att jag har vuxit ifrån allt som har med borta matcher, tidiga morgnar och kalla vinterträningar. Det är nog dags att hitta något annat. Funderar på gym eller kanske bli duktig på att träna hemma? hm.. Det är värt att fundera på. Har en kompis som är sjukt duktigt på allt som har med att träna hemma o göra, och jag imponeras av det! Får väl börja bli duktig med bloggen så jag kan peppa mig själv genom att skriva ner att jag ska träna! Kan bli värt ett försök iaf.

Bokade en resa i förra veckan till Åre. Vi är 7 stycken som åker till åre över nyår och firar och åker skidor. Jag är redan taggad!!

Puss

det var ett tag sen sist!



Vi har varit hemma hos Louise och haft poolparty (:



volleyboll



Jag har tatuerat mig!



Jag & Min robin har varit hos hans moster en helkväll med grillning & Allt! (:


Vi har varit och badat med Alexandra! :)



Jag har varit i Åhus hos och träffat min bästa vän



Jag åkte dit med Dannedaniel, vi åt på resturand och drack somerby! :D



Jag har varit upp hos morfar på en heldag med kusinerna och mamma :)



Jag har varit i Falsterbo (:



Jag har varit på förfest hos Mette och festat hela natten med finfina människor! :)



Jag & Min älskling har sett vm-finalen Hos Dennis i lomma!



Har varit uppe hos farmor & Farfar med kusinerna & föräldrarna!



Vittsjö!

Sen har jag varit på filmkväll hos mette, sovit nätter efter nätter hos min pojkvän, jobbat som fasen, träffat Alexandra & karro en helkväll, suttit och kollat på resor en helkväll med min bästa och alllt!

Sommarlov solen lyser skönt..

Denna värmen är ju helt underbar!
Det är så många som klagar på den och visst jag har väl varit en av de när svetten rinner av en när man precis ar duschat. men det är ju underbart att inte behöva åka till värmen utan njuta av den på hemma plan där man här allla man vill träffa! Jag älskar denna värmen.

Igår träffade jag kusinen Emma som jag inte träffat på för länge. Vi åt frukost tillsammans och låg och solade, trots att pensionären bara ville ligga i skuggan ;)
På kvällen kollade vi lite på tv och sen gick vi ut och spelade fotboll.. Så sjukt roligt hade vi, haha!

Nej nu ska jag lägga in melissas nya album på min ipod sen ska jag dusha innan mamma & pappa hämtar mig!

Pusspuss


Fredagen den 9 Juli

Jag har lycktas att bli matförgiftad i natt. När jag kom hem från lilla trog så kände jag mig jätte konstig. Hade inte kännt så på hela kvällen o så ja.. behöver inte skriva mer om det..
Men nu känns det iaf mycket bättre har vilat hela dagen och kunnat äta som vanligt.

Min älskade vovve har fått två anfall idag, tycker så synd om honom. Han är helt matt i hela kroppen nu, stackare! Nu ska jag och mamma snart iväg och har jag tur så kan vi skriva in mig på körskolan redan idag! wiie.

Kollade lite på resor idag också och jag är sjukt sugen på att åka i två veckor. Bara komma i från lite! skönt. Om mindre än en månad är det storsjöyran som gäller och jag är sjukt taggad till melissa och lasse. Imorgon är jag ledig och jag är sjukt taggad inför stranden med Emelie & syrran.

På kvällen blir det mys med min pojke, får se vad vi hittar på! Älskar dig


Min lille vovve, så såg liten var han när vi fick honom!

Morfar!

Idag är det onsdag och jag har varit ledig.
Steg upp tidigt imorse för att åka till min morfar med små kusinerna och mamma. Vi var i ängelholm strax efter tio och vi har bara njutit.
jag har äntligen hittat min kalender som jag letat efter, och efter lite inspiration från Maria har jag också köpt pennor i glada färger, det såg liksom mycket roligare ut!

Daniel kommer och hämtar mig om en stund och då ska vi bege oss till Falsterbo för att träffa lite folk under kvällen!
Imorgon är det jobb som står på schema och städa mitt rum som ser totalt hemskt ut.

Nu ska jag snart gå och fixa till mig.

Puss


En hel dag med Daniel Håkansson aka Frank wouw i Åhus, träffade även bästiiiisen!






poool

Igår vad jag, louise och alexandra hemma och passade någons hus i tygelsjö. Vi låg och solade vid poolen hela dagen och älskade livet!
Idag är det måndag oc Åhus står inplanerat, ska ta mig dit med Daniel oxh har vi tur så kommer vi stötta på sandberg! wiie.

Denna veckan står morfar, jobb, maria, linnea, robin, falsterbo på schemat än så länge! :)


En stolt flicka. Detta är för dig och mig!


RSS 2.0