Våffeldagen, en bra dag!

Denna dagen har varit så bra. Den började med att jag spelade badminton i skolan med Frida, Johanne och Jelena! skit kul. Sen åkte jag hem så packade jag och mamma alla mina saker så jag är redo inför att vi åker. Runt 7 åt vi pizza med familjen och vid havl åtta kom Alexandra och Karolina och överraskade oss med våfflor.
Fantastic 4 <3
Tack för idag mina fina vänner <3


gyllenefyran<3


Josefine & madonna, PÅ SAMMA BILD :O



Hahaha :D Jag och louise sitter och kollar på bilder, så hittade vi denna otroliga bild på mig och madonna!
Det var på crillis fest för ett bra tag sen.
("Coolt att madonna ville vara med på hans fest")
Efter matte provet som vi snart ska ha bär det av till Clara för att hjälpa till och stänga.
Sen ska jag äntligen hem till min kusin som jag inte träffat på jättelänge. Ska bygga mina naglar, kanske kommer in en bild på dem sen. Sen kommer en annan kusin också dit, känner på mig att det kommer bli en toppen kväll!

Nej nu ska jag kolla på lite fler bilder, Puss

Ett talande tonårshjärta

Det är en helt vanlig tisdag, förutom att jag slutade ovanligt tidigt. Jag tog mig tiden att åka till Clara för att äta lunch med Alex och Louise, mysigt. Jag satt och kollade på Glee och njöt av livet.
Efter programmet åkte vi hem och jag satte mig och började göra om lite på min blogg för att få in lite fler bilder. Vet inte om jag tycker att den blev för rörig, men får ha denna ett tag.

Tyvärr blev det ingen träff med Sandberg idag, men jag och mette tog oss tiden att gå en lång promenad i väntan på maten. Jag har övat lite på mitt svensk tal, skrivit lite på engelskan. Jag är nöjd med min dag.

Just nu sitter jag och funderar på tonårshjärtan. Mitt tonårshjärta mår faktiskt rätt så bra just nu. Men när jag satte mig för att kolla igenom vilka bilder jag skulle välja till bloggen, så kom så klart de bilderna fram från gamla tider. Och jag fick verkligen en känsla av saknad. Så tråkigt att man inte är så nära längre, tackvare en så dum situation. när jag bläddrade vidare så kom andra bilder upp som fick mig att tänka på sommaren, känslorna och kärleken. Så undrar jag ibland om man ska sakna det gamla, eller bara acceptera att vi inte kommer bli vänner så länge det är som de är nu. Tror att jag ska försöka att tänka på framtiden istället. Har ältat detta förlänge nu (En varm tanke till er som orkat lyssna)

Nu ska jag snart äta och sen kommer Mette igen så blir det lite packande!


4 dagar kvar!

Ibland måste man nog börja om från noll och bilda sig en ny uppfattning. Utan detta hade jag trott att du var okej.

Ligger med datorn i sängen och funderar på dagen som gått. Vaknade imorse på ett ganska så bra humör, fixade mig, duschade och gjorde mig i ordning och var färdig för att ta mig an måndagen innan lov.
så klart så var det en seg start och en skoldag som innehöll en del telefonsamtal, mycket håltimmar plugg och prat.
När jag var påväg hem så läste jag i min underbara engbok, A w a l k  t o  r e m e m b e r!
Väl hemma så började jag plugga lite och skrev klart geografin, läste igenom mitt svensktal och pratade lite smått med min fina Linnea!
Sen så hände det som verkligen fick mig att börja tänka om.
Ibland så undrar jag varför man hela tiden måste tänka på anledningar och förklaringar?
när man måste börja bilda sig en ny uppfattning om människor som man kännt i nästa hela sitt liv.
När man sitter där och tårarna rinner av besvikelse och rädsla. Vad gör jag då?

Som tur var så har jag min familj som finns där i ur och skur. Sen har jag alla de som verkligen bryr sig, som vill lyssna och som frågar vad som är fel. Jag älskar er!
Det var verkligen de människorna som fick mig att just börja tänka om. istället för att lägga mig i sängen med huvudet nerborrat i kudden så tänker jag att jag hade gjort någonting som var bra, trots att känslorna och mitt samvete inte alltid går hand i hand så kände jag att jag sa ifrån för att jag blivit behandlad fel. Är nästan lite stolt över mig själv.

Tack min fina vän som varit här två gånger idag bara för att vara just den som du är och göra det som du är bra på!

Imorgon är det tisdag och det blir nya tag. Ska jobba klart med matten imorgon inför provet, ska skriva lite företagsekonomi om jag hinner och så ska jag läsa min engelskbok & mitt svensktal. Kommer nog bli en bättre dag imorgon tror jag. ( hoppas jag )

Godnatt & Puss

hmm

Ibland undrar man!

Alexandra & Josefine

Jag & Alexandra har precis eller ja nästan precis kommit hem till hennes brorslägenhet där vi ska spendera kvällen och natten!
Vi har precis kommit hem från en jäättte lååång träning, och jobbig! fyfasen vad jag tycker att vi har varit duktiga!

BRAAA!


Onsdagen efter fyra lediga dagar!

Efter första dagen i skolan denna veckan är jag väldigt trött. Men känner att jag har fått rätt mycket gjort idag, har gjort klart idrotten, pluggat lite företagsekonomi och läst i engelskboken. Ska försöka plugga in lite tyska ändelser också.
Nu håller jag på och försöker fixa Natashas blogg, hoppas hon blir nöjd (när jag väl kommer in på den)

Ikväll blir det mys hemma hos Maria!

pusspuss



SAKNAR!

Tisdag och solen ler mot oss igen!

Idag är det tisdag och ännu en solig dag, så härligt!
Min måndag blev så bra som den kunde bli. steg upp i tid och pluggade hela morgonen började på två av de stora inlämningarna som ska in nu inom snarast. Så läste jag i svenskboken och skrev på mitt svensktal som ska hållas om någon vecka, kändes skönt att få de gjort.
Sen runt lunch så hämtade maria upp mig så åkte vi in till stan och åt på Graffiti, så träffade vi Victor.
Fram mot eftermiddagen kom min älskling hem, och vi tog det bara lugnt på kvällen och längtade efter Turkiet som närmar sig med storm steg.
Funderar på att plocka fram mina sommarkläder idag när jag kommer hem, så jag kan börja packa snart (eller ja)
Snart fyller min älskling 20 år, och det ska firas i Turkiet. Så mysigt!

Idag ska jag träffa Alexandra, ska bli skojigt :D


<3

Måndag och kanske vår.

Just nu sitter jag hemma i pojkvännens soffa och har börjat skriva på idrotten, och så lyssnar jag på John Mayer. När jag tittar ut så ser jag hur snön sakta med säkert tinar bort, idag är himmelnblå och vi kan se slutet på molnen, det känns lite som vår.
Idag är jag ledig, rätt skönt. Trotts att jag har lovat mig själv att plugga en hel del. Vid lunch ska jag möte upp maria och äta lunch.

Sitter och funderar på det här med relationer.
Hur kommer det sig att man hela tiden söker efter relationer till människor?
Hur kan människor vilja förstöra för varandra samtidigt som de vill ha en relation till varandra?
Hur kan människor prata så mycket skit om andra, men ändå vilja ha en stark relation?
Jag förstår mig inte riktigt på mig själv och alla andra ibland. Det är så komplicerat det här med relationer. finns det regler som man måste följa för att det ska vara en relation? och hur vet man att man har en relation och att den kommer hålla?
Ibland önskar man bara att man kunde ta sig in i andras huvud för att se hur de tänker.

Får mig att må bra.

Har precis satt mig vid datorn för att kolla läget lite efter en morgon fylld med natur. Idag är det naturkunskaps prov och jag hoppas att det känns bra. Jag är inte så nervös och det är kanske ett tecken på att jag har pluggat vem vet.
Igår läste jag ett inlägg på en fin väns blogg, som verkligen får en att peppa en. Ett inlägg om att man inte alltid har tid till allting man önskar, man kan inte ge en ask till vänner med löften om fikor och vårluftsintag. Det är skönt att läsa lite sanning ibland.

Sitter just nu och funderar på hur skönt det ska bli att vara ledig på måndag & tisdag, när jag ändå är i Lund ska jag ta mig tiden att gå och sätta mig på ett café och plugga lite o bara tänka på mig själv. Det är så sällan man gör det. Ser framimot det.
Denna helgen blir det fest för en annan vän och så blir det en massa jobb och mys.
Fredagensplaner blir film och massa prat med fina människor som får mig att må bra. Det känns som att helgen kommer inledas som jag önskat att den gjorde varje helg.

pusspuss



vill bara ge en extra tanke till två i min omgivning som förlorat sin kärlek.


fredaaag (imorgon)

Imorgon är det fredag och jag längtaar. Det ska bli så skönt att få lite helg trotts att jag ska jobba.
Det känns som att denna veckan har gått jätte fort, vi har haft en del att göra och en del saker som gjort mig missnöjd, men det har varit en rolig vecka och redan nu har jag roliga planer både för helgen och nästa vecka! :D

På lördag är det två veckor kvar tills vi åker. Ih!

Nu har vi fått reda på ämnet till svenska nationella, relationer.
Ett brett ämne som är svårt att sätta fingret på. men jag ska nog komma på ett tal som kan duga :)
Puss <3

ps, just nu har jag lite idé torka till min blogg!


Internationella kvinnodagen och två födelsedagar!

Ännu en månadag har gått och skolan är i fullgång. Just nu känns det som att vi har riktigt riktigt mycket. Det är böcker som ska läsas, möte som är planerade, prov som ska göras, arbeten som ska skrivas, texter som ska läsas, glosor som ska pluggas in. Det är mycket.
Vet bara inte hur jag ska få tid med allting. men jag ska klara det, det vet jag om iaf.
Sen ska man klara det med bra betyg också!

Idag är det som sagt måndag och dagen i skolan har väl varit helt okej. Det var alexandras första dag efter hennes lååånga semester så det var väldigt skönt att få henne tillbaka. Jag planerade upp min vecka eller ja mina första dagar med min ph och skrattade en hel del. En händelserik dag.
nu ikväll har jag pluggat lite med Mette eller ja jag är färdig med förarbetet till naturen, i like!
Sen har vi firat Liselotte som fyller 50 år idag :D
Sen så fyller Mattias år idag också :D
GRATTIS!

nu ska jag snart gå och sova!
godnatt <3

John Mayer, känner mig levande med dig.

Åh vad jag känner mig varm i kroppen just nu, tänker på människor i min omgivning som alltid ger mig den extra tanken när jag behöver den. De människor skänker jag min tanke till.

Sitter och lyssnar på en nya favorit på min spellista på spotify, John Mayer
Jag kan rekommendera hans album battle studies.
Den skivan får liksom mig att känna mig levande,
Puss

Torsdagen den 4 Mars

Min morgon var väldigt bra. Jag vaknade bredvid min älskling. Eller ja första gången jag vaknade med tanke på att han skulle upp 5 så gick jag och la mig igen. Jag låg kvar i sängen ett tag och läste lite i min svenskbok. Åt lite godis som blev över från gårdagen, pluggade lite företagsekonomi och tyska.
vid 12 tiden åkte jag in till malmö för att träffa min kusin, vi gick lite på entré och åt lunch o så.
Nu är jag hemma igen och ska snart plugga lite mer fek och sen blir det en promenad med min saknade linnea!

Hoppas ni har haft en bra dag mina vänner!
<3

Onsdagen den våriga dagen.

Det är onsdag morgon och jag vaknade kvart i 6 imorse och gick in för att duscha. Kände mig inte alls kry imorse ont i halsen som fasen. vid halv 7 kom morfar och majbritt från Ängelholm. De ska åka till Egypten idag, underbart. Så jag satt uppe och åt frukost med dem. Majbritt sa att det lät som att jag hade en slämbandsinflamation, hoppas inte det för då måste jag vara tyst :( 

Idag är det som sags onsdag och vår tyska är inställd. Vilket innebär att jag bara har elevråd, basgrupp och matte. Elevrådet hoppade jag över för att jag kände att jag var tvungen till att göra ett försök att bli frisk, och basgruppens möte ska jag gå på nästa vecka. Så jag ska bara in till skolan för att ha matte. Vid tjugo i 4 ska jag träffa mette och Daniel, mys! 

Jag känner på mig att detta kommer bli en bra dag! 
SOLEN SKINER och det är BLÅ HIMMEL. Hoppas våren är påväg. 

Hoppas ni får en toppen dag underbara läsare! 
Puss 


tidagen den 2 mars

Det är tisdag kväll och jag sitter framför tv och ska kolla på den nya serien som ska börja nu på kanal 5. Måste se vad det handlar om haha.
Idag blev det ingen träning för mig del, mådde inte alls bra. och mår inte helt hundra nu heller.
Men det löser sig säkert! :)

Men ikväll kom mette och vi pratade lite och kollade på kläder :D så mysigt!
Nu ska jag kolla klart på detta.
Puss

inköp från norge!

Jag lovade att lägga in bilder på de kläder jag har köpt i Norge! :D




Köpte två armband som sitter ihop (:



Jeans shorts i boyfriend modell,



kommer nog bli mina favoriter i sommar.



Ett pösigt linne :D sen köpte jag två vanliga linne.



Mina super cooola paljett leggins! :D

Johanna & Josefine Sandefjord 2010

Detta inlägg vill jag tillängna den underbara tös som skapade så värdefulla minne med mig i Sandefjord. Det blev skratt, glädje, slapp, fest och massa mys. På 6 dagar lyckades vi skapa minnen som vi sent kommer glömma. Tack för allting.
Tack till bästa Sandberg, du är guldvärd.



14 timmars resa, men lika glad ändå :D



Väl på färjan! :D



Sandefjord 2010 ett minne värt att leva på <3

RSS 2.0