en lördagsnatt fylld med magi



En dag som vi började planera i November, började som förfest..



Hemma hos Dennis, Kevin, Nicole och Ann marie


Min älskling var med också (:


sen började festen..


Hade skiit roligt..



Kvällen avslutades med en promenad hem till spice boys
och en billys pizza!

TACK TILL ALLA SOM VAR MED OCH FIRADE OSS!
hoppas att ni hade lika kul som jag (:


Positiva besked och snart ett avslut av ännu ett skolår.

Sitter i skolan nu, klockan är halv fyra och jag känner att jag har varit duktig som har suttit hela dagen med min företagsekonomi. Jag har lämnat in ett uppdrag av två, så håller på med det sista. Har fått så mycket hjälp som möjligt och det känns som att detta kommer bli bra.
Jag har även avslutat en del kurser denna veckan, bland annat tyskan, naturkunskapen, svenska B och engelska B. Kollade igenommina mål och insåg att jag ligger i fas med alla och till och med lite högre om det går som jag vill. Skolan börjar gå mot sitt slut och det märker jag verkligen.
Satt och skrev upp alla mina lektioner nästa vecka har bara en lektion om dagen, skönt.
Det blir fokus på företagsekonomi nästa vecka och om det behövs mer kompletteringar. Hoppas på mitt mvg i svenska B. Har även skickat in min projekt idé plan till projekt arbetet i trean och det känns så sjukt inspirerande.

Nu ska jag snart bege mig till stationen för att möta upp Robin och hämta nyckel till lokalen. Sen blir det att åka hem och packa ihop alla saker till imorgon, måla min naglar, bestämma tider med Cassandra och njuta av att jag ännu har klarat mig igenom en skolvecka med bara positiva besked.

Nu ska jag bege mig till buss,
Hoppas er vecka har varit lika bra som min.

Puss


..

Laddar inför lördagen..


en mysig kväll hos Louise!

Idag har vi varit i bokskogen havla dagen med skolan. Det var väl sådär roligt. Vi gick på olika aktiviteter, eller ja olika stationer som innebar allt får att bilda ord till att lösa matte kluringar. Helt okej dag. Vi har gått mycket iaf.
Igår efter att jag hade kommit hem från Robin åkte jag och syrran hem till Louise, vi åt hemmalagad lasange som var sjukt god, gick en promenad vid havet och tog lite bilder. Det var en så perfekt och underbar avslutning på denna helgen. tack louise <3 

Jag fick övningsköra hem från bokskogen idag och det går väl bättre och bättre för varje gång. Vet inte riktigt om jag ska ta en intensivkurs i sommar eller ta det när de kommer hmm.. Det är iaf kul att jag har börjat.

Snart ska jag ge mig ut och springa en runda, måste bli bättre på att träna. Skolan har tagit allt för mycket tid men nu när man börjar se slutet i det mesta så finns det mer tid för träning.

Min kusin har också börjar tillverka smycken, väldigt fina till ett bra pris. Kolla gärna på hennes blogg och hör av er om ni är intresserade.

www.mmcs.webblogg.se/smycken


Min helg <3

Sitter i soffan och det är redan söndag..
tiden går såå sjukt fort. men denna helgen har varit helt underbar.
I fredag slingade jag håret, jag & maria ar och såg vår ängel i Köpenhamn, som var helt underbart!
Sen på lördagen (igår då) blev det jobb på dagen, ändå rätt så roligt. Åkte hem och fixade mig, sen mötte jag upp Daniel, matilda och robin så blev det lunda karnevalen..
På kvällen såg jag och Robin DEAR JOHN, helt underbart bra film, vi hann också med ett avsnitt av one tree hill, det sista =(

Nu ska ja snart gå och packa mina saker och ge mig av till Abbekås med Louise! (:


Melissa ikväll!

Det är fredag morgon och jag känner på mig att detta kommer bli en bra dag. Ligger fortfarande i sängen, har precis läst igenom min natur som ska redovisas idag och sommar låtar spelas för fullt.
Snart ska jag ta mig upp ur sängen och hoppa in i dushen. Ska äta en härlig frukost och sen ge mig av till skolan.

Efter skolan ska jag möta upp min fina vän som jag ska ha en heldag med, det blir klippning, slinga håret, mat och så avslutas kvällen med en helt underbar konsert. MELISSA HORN!

Nu ska jag hoppa upp ur sängen.

om du var ett hav vore jag en våg,
om du var himmeln skulle jag ha vingar,
om du var ett regn hade jag varit hav & land.
om du var musik vore jag en sång!


imorgon är det fredag

Imorgon är det fredag o jag längtar.
Dagen idag har väl varit helt okej, har varit i skolan haft en lektion. Sen blev det att plugga in till stan. Hem träffa Annica och Linnea o gå en promenad :D

Nu ska jag snart ta tag i mig själv och gå upp och städa mitt rum & renbädda!
nej det har varit dålig uppdatering från min sida.

Jag älskar dig<3


En torsdagstanke

Din sol har landat i mitt knä och gått i sönder,
och våra rader trillar ur och ligger kvar.


Vilken härlig dag!

Fick mig en tankeställare idag när jag läste min väns blogg om framtiden!
Det är dags att keva i nuet och ta alla chanser man får.

Har inte så mycket att skriva idag mer än att jag hunnit träffa chrillis, äta med jocke, viola, louise o chrillis, spelat spel med Mette och Chrillis. Tagit en promenad med Dennis och Robin och nu ska jag snart hoppa in i sovrummet och sova :D

Dagens bild blir på mig och min syster. ÄlSKAR DIG! <3
 

Dagens bild.



DETTA BLIR DAGENS BILD! :D
På viola. lite på sniskan.

En dag som jag väntat länge på!

Jag minns hur länge jag har tänkt på dagen,
jag minns hur länge jag har längtat,
och jag kommer minnas hur bra min dag blev!

Den där dagen började i fredags, då många av mina fiin fiina änglar väntade på 12 slaget med mig, efter 12 slaget firades jag och min syster som nu äntligen var 18 och dagen kom som vi så länge väntat på. Det blev en utgång som var underbart rolig. När vi vaknat igen, blev jag och min syster firade av familjen och Louise. Sedan kunde dagen fortsätta med släktkalas och sedan en utgång på kvällen också. Denna gången var det med mina bästa kusiner, även min kusin från österrike var hemma vilket var väldigt oväntat och uppskattat. Idag är det söndag och det var sista dagen på firandet för denna helg. Släktkalas idag också, ett fint sällskap och fin fina presenter.

Tack till alla som varit med och firat oss, tack till alla hälsningar. Tack för att jag har fått chansen att ha just er i mitt liv!

KÄRLEK


18 år firade med mina underbaringar!





ÄLSKAR ER ! :D

GRATTIS CASSANDRA!

DET ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR CASSANDRAS FÖDELSEDAG, HURRA HURRA HURRA!
Grattis vännen min, hoppas att du får en toppen bra dag ! :D




En torsdagslördag!

Hej hopp :D
Det är torsdag idag men det känns som lördag, det är ju helt underbart!
Igår var vi hemma hos jocke och hade skit roligt, grillfest  :D
Sandberg som hos mig, och vi har pluggat, snackat och lyssnat på musik hela morgonen.
Nu när hon stack hem gick vi inom maxi och handlar kladdkaka så goooott!


I dina ögon

För i dina blå ögon speglas jag,
 Idina blå ögon finns havet och himmeln
så var inte rädd att leva här,
i dina ögon, i dina ögon så speglas allt
Om världen gör dig galen och du bara ser allting svart,
så finns jag där mitt i din mörkaste natt

<3

Måndagen den 10 maj

Jag har haft en riktigt lugn och mysig helg.
I Fredags var jag bara hemma med familjen och min hund som inte mår super super bra. Kollade på tv och såg så ska det låta. Lördagen var det upp tidigt som jag skrev i förra inlägget, jobbade hela dagen och träffade folk som jag inte träffat på länge. På kvällen kom Robin till mig och vi såg på lite serier och så.
Söndagen blev helt perfekt, åkte med killarna till deras match, efter det var det hem om och äta. Sen bar det av till Entre. Jag, Viola, Karolina, Sofie och Louise såg the last song världens finaste film.
Krya på dig Alexandra <3

Denna veckan är rätt så kort, Idag har jag varit i skolan i 40 minuter helt onödigt. Sen åkte jag och solade medans syrran färgade håret. Ikväll blir det plugg och match.
Sen blir det ännu mer plugg i veckan. blir förhoppningsvis en filmkväll också. Sen fyller man ju 18 :D Då blir det utgång. Jag längtar.

Idag fick jag mig en tankeställare när jag var i skolan, satt och funderade på falska människor.. Funderade på det ett tag och kom fram till att det inte var värt att lägga ner tid på det. men visst blir man fundersam om hur människor tänker..

Nu ska jag ta mig i kragen och plugga lite!
Puss

En tidig lördagmorgon

Det blev en tidig lördag för mig, var uppe redan kvart i 7 då jag ska börja jobba klockan 8 idag. Brukar börja elva, men idag ska jag lära mig hur allting går till på morgonen, med maten, cafét och salladen.
Jag jobbar fram till fem så förhoppningsvis blir det en bra dag. Längtar tills ikväll!

Nu ska jag cykla. Hoppas ni får en bra dag!


Detta blir dagens bild!
En bild från resan till Immeln för konfirmations läger! Anki & jag!

Nemo


Lediga onsdag!

Ny dag med nya förutsättningar. Jag är ledig idag, vilket tyvärr innebär en hel dag med plugg. Jag har natur prov imorgon, fast det är snart färdig övat, jag ska skriva en del på min geografi, på min företagsekonomi. Sen får vi se vad som händer, kanske blir det solning och kanske blir det träning!


musten är borta

Jag vet inte om jag behöver en ledig dag, om jag behöver träna, äta eller behöver en puss från dig. Det känns som att all min energi idag har gått till att plugga och just nu är jag inte alls pepp på något.
Ska gå och lägga mig snart.

Puss på min lediga dag imorgon!

Har precis kommit hem från skolan, egentligen förstår jag inte vad jag gjorde i skolan. Åkte dit för ett möte om våra studentkläder och det är typ sjuk länge till vår student, hmm..
Iaf nu är jag hemma och tänkte skriva en del på min geografi så jag kan bli färdig med den, sen blir det förhoppningsvis träning med pappa och sen lite natur.
Idrottsfilmen är färdig gjord nu, skönt.

Imorgon är vi lediga och det älskar jag! ska bli skönt att sova länge, sen få pluggat mycket, och kanske träffa sandis en stund. mys.

Åh vad jag vill träffa min pojkvän idag, varför har jag så mycket i skolan? :( 

 


I form av ett tacktal kanske.

Har precis bäddat ner mig och ligger och funderar på hur glad jag är för mina relationer till andra människor. Farmor och farfar var här idag och jag verkligen älskar dem, kan bara sitta tysta och kolla på varandra om det skulle vara så och ändå älska varandra.
För ett tag sedan hade vi kusin kväll och det var också så speciellt, vi pratade, skrattade som bästa vänner.
Idag i skolan fick jag ett sms från min fina vän som bara var så upppiggande, och så bra!
Telefonsamtalet med min kära och kärleken kan jag inte beskriva.
Fantastic 4 och vänner i skolan, som man en gång i tiden inte alls var lik men som vuxit ihop med. 
Familjen som betyder allt, grillkvällarna i trädgården, diskussionerna, allt har sin charm.
Personerna som är ens vardag och ens liv.
Personerna som funnits i mitt liv i två och ett halv år, ni är bra. 
Promenaderna, fikorna, skratten, shoppingturerna, festerna, bildern, minnena.
JAG ÄR SÅ TACKSAM FÖR ER !

Det känns som att detta blev ett väldigt positivt inlägg, och jag vill inte på något sätt skryta. Men efter en liten tuff period så tycker jag själv att jag får uttrycka hur stolt jag är över de personer som skapat mig till den jag är idag! Trots att bråken funnits och irritationerna och saknaden varit stor ibland, så vill jag faktiskt också tacka er. Ni fick mig att börja inse vilka som behövs i mitt liv och vilka som behövs i andras. Alla kan inte vara i varandras liv och det är svårt att inse. När saker och ting faller på plats så har alla ändå tagit lärdom som det som hänt och börjat acceptera det istället.
TACK!


Lite bilder från veckan!










RSS 2.0