Hemma <3


Dagens fråga!

"Vad ska jag göra efter studenten?"
Det är en fråga som jag tänker på väldigt mycket i en del perioder.
Jag har tänkt att jag ska läsa direkt, jag har tänkt att jag ska vänta och jag har tänkt på vad jag ska läsa " jurist?, pysykolog? Polis? Krimologi? "
Och en del dagar tar tanken kål på mig.
Men just nu vet jag exakt vad jag ska göra. Jag kommer springa ut som en lycklig stundent den 10 juni 2011. Kommer ha världens bästa dag med alla vänner och kommer minnas denna dag hela mitt liv. Dagen efter är jag arbetslös (utan mina helger) jag har ingen skola att gå till och därför inget schema att följa och visst skrämmer tanken mig men samtidigt är jag så taggad.
Efter stundeten ska jag ta ett halv år (+sommaren) ledig och bara göra saker som jag aldrig har hunnit med att göra innan. Jag ska ta tag i mitt bloggande, jag ska göra mina fotoalbum, jag ska jobba när jag blir inringd, jag ska träffa min släkt, jag ska njuta av tusen tal promenader med vänner, jag ska njuta av alla kvällar med familjen och lägga ned tid på Röda korset.. En del människor vill börja plugga dirket och för dem passar den metoden dem bäst. Men jag tror att jag måste stanna upp och känna på hur det är att inte vara beroende av skolan eller vet vad som väntar nästa dag.

Visst låter detta väldigt naivt. Det låter kanske dumt att man sätter sig i en situation där man inte har något fast jobb och inte pluggar. Men jag tror att jag behöver vara där ett tag, och hitta vem josefine är utan skolan!


Måndag!


Sjuk idag :(

Idag vaknade jag men en sjuk föryldning, så det var bara till hoppa in i duschen för att se om det blev bättre. Men det blev det inte så jag tog på mig pyjamas, ringde till viola och kollade om hon kunde hålla i mötet som jag skulle hålla i idag. Sen hoppade jag ner i sängen igen och kolla på nyhetsmorgon. Somnade igen vid halv tio och vaknade vid elva. Min pojke sov hos mig i natt så vi åt frukost tillsammans sen begav han sig hem!

Jag skulle egentligen ta tag i min vetenskapliga rapport, men jag tycker att den är så tråkig. Ska försöka hitta min motivation att börja plugga igen! Ska lära mig mitt tal idag iaf och lära mig lite begrepp till vårt marknadsföringsprov på torsdag.

Puss


Helgen!I fredags sa vi grattis till Ann marie!  :)I Lördags sa vi grattis till Julia!


Ledig från skolan, men 4 timmar på jobb!

Jag har en riktigt bra dag och helg framför mig. Vaknade vid kl 10 av att pappa skulle gå till jobb :) Gick ner och la mig i soffan, läste igenom alla bloggar och fixade frukost. Nu sitter jag med datorn i knäet och älskar att jag är ledig från skolan idag :) men om en timme ska jag bege mig till jobb. Har bestämt mig för att ta en promenad till jobb, underbart! Det blir inte jobb så länge idag, bara 4 timmar så det känns bra.
Sen vi kl 4 kommer Robin så ska vi handla present till Ann-marie som fyller år idag, grattis!
Ska också handla till Julia som vi ska på fest hos imorgon.
Sen ikväll ska jag ut och äta med Ann-marie, Dennis, Kevin, Nicole och Robin :)

Imorgon är det lördag och jag ska jobba mellan 11-17, louise ska gå med mig på jobb då hon ska börja jobba på söndag. Så jag hoppas att det blir en bra dag! Sen på kvällen blir de fest hos Julia och kanske pizza ätning innan. Vilken toppen dag!

Söndag ska jag vara hemma och plugga, måste verkligen komma igång med min vetenskapliga rapport! Sen fram mot kvällen blir det nog en tripp till Lund :)

Pusss!

Idag längtar jag riktigt mycket till åre!

Mycket i skolan?

Varför är det alltid så att innan det är något lov i skolan så lägger lärarna så mycket som möjligt. Varför tänker de så? hmm.
blev så irriterade idag, vi hade marknadsföring. förra veckan fick vi en förberedelseuppgift som ska vara inne på tisdag, Sen så fick vi ett uppdrag som ska vara inne efter lovet. Sen när vi kommer till lektionen idag så fick vi en uppgift till som ska vara inne på tisdag, en power point! inte nog med det vi gick ett prov, vi ska ha ett G prov på någonting som vi redan har lämnat in en uppgift om!!!
fattar inte hur de tänker...
Så detta ska göras inom snar framtid:

Marknadsföring
- Förberedelseuppgift om relationsmarknadsföring
- Uppdrag - marknadsföra ett eget företag
- redovisning diskriminering i reklam
- PROV
Samhälle b
- Muntlig redovisning i internationell ekonomi
Svenska C
- Vetenskaplig rapport
- Hålla tal
Psykologi
- skriva om en psykologisk sjukdom/problem
Matte C
- sidor i boken

Det är en del att göra!!!
nej nu får jag väl ta tag i en del så jag kan stryka från listan! :(


Saknad efter snön

 Även om studentmössorna är beställda och tanken på studenten har funnits där mycket under den sista tiden så har jag en sjuk längtan efter snö. Känslan av ljuset som bara kan bildas när det är snö på marken, hur mysigt det blir när alla stearin ljus är tända i vårt hus. Åh kärlek till vintern!
Och otroligt stor kärlek till att studenten är om 8 månader! :D


  
 


Robin & Josefine 3 år


älskar..

Åh jag är så glad och nöjd just nu. Jag har världens bästa vänner, som ställer upp och bryr sig. Jag har precis startat tjejgruppen till mitt projektarbete, som jag älskar och tycker ska bli jätte roligt. Jag älskar att alla bra serier har börjat på tv, och jag älskar att det är skönt att sitta och kolla på tv med tända ljus och bara älska att man känner hur höstmörkert fyller upp hela vardagsrummet. Jag älskar att jag börjar sent imorgon, jag älskar att det är en stor dag imorgon, jag älskar att jag köp min pärla och jag älskar att jag kan plugga när jag väl pluggar!

JAG ÄLSKAR!!

En ny pärla

  
Idag har jag köpt en ny lite en pärla, och jag är väldigt GLAD. Håller på att lära mig hur allt fungerar haha. inte så lätt. Idag har jag haft en helt underbar dag, vaknade bredvid min älskling. Vi åkte och fixade lite med mobilen och så. Sen gick vi och åt lunch tillsammans. så mysigt!

Nu ska jag bege mig till fotbolls matchen med pappa! :)


 


Saknar dig

Höstmörkert har lagt sig och höstmusiken,
höst listan på spotify håller på att fyllas på,
mina ljus är tända och idag älskar jag att hösten har kommit!

Jag har kollat igenom bilderna från högstadiet, berättat mina minnen och skrivit till en fin vän som befinner sig FÖR lång i från mig.


Sjukt flitig plugg dag!

Idag har jag tagit mig själv en ledig dag, marknadsföringen var inställd så jag frågade min matte lärare om jag kunde plugga hemma istället och det gick bra.
Ställde klockan på halv tio, gick upp och fixade lite med tvätten. Halv elva kom sandberg och vi har pluggat riktigt bra idag. Jag har pluggat matte, börjat på marknadsföringen, skrivit första delen på samhällen, ritat min bild till filosofin och läste igenom min vetenskapliga rapport. Såå underbart!

Nu ska jag ta det lugnt ett tag, sen kommer Maria och då blir det planering inför rekryteringsmötet imorgon.
Ikväll börjar greys anatomy, yeah :D


FLITIGA VI!


förstår du?, det är GLASKLART!

Nu var det längesen jag skrev och jag har väl egentligen ingen anledning till varför jag inte har skrivit.
Just nu försöker jag att njuta så mycket som möjligt av hösten. Även om jag brukar tycka att hösten är jätte jobbig så känns det som att jag fortfarande lever för sommarens energi.
Just nu jobbar jag men att kunna säga nej det är inte alltid det lättaste.
varje gång jag har bestämt att jag ska göra någonting som jag inte vill så ångrar jag mig såå mycket, men jag lär mig ändå inte att säga nej, attans!

Jag börjar inse mer och mer hur mycket människor lär mig, jag har alltid sagt att jag lär mig bäst av andra människor, och nu inser jag att jag lär mig till och med av människor jag inte känner. Det finns så många människor som har lärt mig hur jag inte ska vara och så finns det så många fina människor som gång på gång lär mig hur man kan vara.
Detta har varit min tanke stora delar av helgen.

Det är måndag igen och denna helgen har varit helt undebar.
I Fredags jobbade jag först, sen åkte jag & Robin till entré och shoppade lite.
på kvällen blev det en myskväll hemma.
Lördagen spenderades hemma, på kalas och på kvällen med mette o de andra på glasklart. Sååå roligt.
Söndagen blev det jobb och sen kom Mia, Gerry, Melvin och Hanna till oss!


RSS 2.0