keep smiling!

Hej hopp!
Nu är jag hemma igen, hade bara en lektion i skolan idag men efter skolan åkte jag in till stan med Jelena, Johanna och Cassandra. Vi gick i lite affärer och tog oss en välbehövlig fika på espresso house. När vi var inne i en affär så hittade jag ett riktigt fint vykort inne på best buy där det var en groda och så stod det keep smiling. Riktigt sött var det. Dumt av mig att inte köpa det.
Jag har varit sugen på en andra tautering nu ett tag så sa johanna att jag kunde skriva keep smiling på handleden. så fint! åh.
Vad tycker ni?

dagen har varit bra. Trotts att jag tappade mitt busskort på bussen så nu måste jag betala 300 för ett nytt och sen fick jag sjuka skoskav från mina nya converse.
Ikväll ska jag dansa zuumba!


En lördag kväll med Louise och Jelena :)

img_4260 (MMS)

En lördag kväll med Louise och Jelena :)


Det är lördag och jag har jobbat hela dage...

img_2666 (MMS)

Det är lördag och jag har jobbat hela dagen. Just nu är jag rätt trött på mitt jobb, vet inte varför. Kanske är det för att jag har lov eller så är det för att det händer så mycket annat just nu. Idag efter jobb åkte jag iaf till entre med pappa och louise och köpte mina älskade vita converse i skin. I love! Ikväll ska jag äta tacos med mamma och pappa sen kommer jelena förbi.  Ska upp tidigt imorgon för att jobba inte alls taggad. Men men.  De svarta skorna på bilden handlade jag igår när jag var på entre. Nu ska jag hjälpa mamma med maten.  Puss


Torsdagen den 24 mars

Då var det torsdag. Efter en mysig filmkväll igår var jag uppe vid elva idag. Eller vi blev väckta av att vår kära hund välte en tavla och blev så rädd så han hoppade upp i sängen och väckte oss. vi kom upp iaf. Nu har jag hunnit med att nästa bli klar med min uppgift i Esv.

Nu ska jag snart gå på vårt promenadband, sen blir det duschen och innan jag ska in till stan så blir det att städa mitt rum.

Just nu funderar jag mycket på vad jag ska köpa till robin när han fyller år?!, det är i för sig ett bra tag kvar..
Säg till om ni har några förslag.



PUSS!

Efter en mysigt filmkväll med tjejerna har...

Efter en mysigt filmkväll med tjejerna har jag just nu bäddat ner mig i sängen hos syrran för lite syskon prat innan vi somnar. Imorgon ska vi upp vid elva och plugga. Måste få gjort klart min estetiskverksamhet och börja på projektsaken. Attans. Vi får se hur mycket plugg det blir imorgon. Ska hinna med en promenad med Mette också och bio med tjejerna. Jag har varit hemma hos robin hela lovet och älskar att få sova med honom varje natt men ska försöka vara hemma lite nu så jag bland annat kan städa mitt rum och umgås med familjen. Nej nu ska jag sova. Godnatt!!


En tråkig onsdagsmorgon!

Det är onsdag och man skulle kunna säga att halva lovet har gått. Både skönt och inte skönt.
Detta lovet har bestått av at bara ta det lugnt. Jag har sovit länge, tränat, bakat, träffat Emma, sandberg, Robin o alex. Helt underbart.
Ikväll ska jag träffa tjejerna, vi ska ha lite filmkväll. Imorgon ska vi på bio och på fredag ska jag hem till min morfar. Sen så jobbar jag hela helgen. Är inte jätte taggad.

Jag är så uttråkad just nu. Är i lägenheten, kollar på något tråkigt program på tv, robin jobbar och alex sitter och spelar. åh.
Om en stund ska jag gå ner till stan o träffa tjejerna och boka bion.



Längtar till Grekland!

Vilken bra tisdag jag har haft idag. Vakna...

Vilken bra tisdag jag har haft idag. Vaknade vid elva underbart att vakna av sig själv utan att ställa klockan. Vid ett åkte jag och Sandberg hem till oss för att passa nemo ett par timmar. Tur som vi hade så kom emma och det blev en lååång fika. När mamma o syrran var hemma igen så åkte vi hem till alex och Robin och bakade kanelbullar. Nu ligger jag och emma framför tvn och ser Sofias änglar! Vilken bra dag. Puss


JAG ÄLSKAR ZUMBAAA!


Stugan 18-20 feb
















Dag 1 i antons stuga

Sitter i antons stuga vid frukost bordet. Vi har precis vaknat i en kall stuga då elden var släckt imorse. Tror att anton som skulle vara eld vakt somnade.
Igår efter att vi först hade åkt tåg, sen buss och sen bil så kom vi fram till stugan. Det var riktigt kallt när vi kom men en söt granne hade varit inne och satt igång brasan till oss.
Efter en halvtimme kom Antons kompisar och vi började med tacos. Samtidigt som vi satt och åt så var Louise tvungen att se Let´s dance. Så efter maten satte vi oss i vardagsrummet och kollade på tv. hann med och se en halv film också I rymden finns inga känslor. Det var inte en jätte bra film så jag somnade. haha.
Idag har vi nog ingenting på schemat, eller jo vi ska gå en promenad. Skönt.
Anton är duktig och står i köket och gör pannkakor till oss.
Här spenderade vi vår fredagskväll

Jag längtar..



Jag längtar till helgen då vi ska till Antons stuga.



Jag längtar tills den 28 maj när vi sitter på en strand i Grekland och
längtar till studenten.


Jag längtar tills du och jag ska åka iväg

Älskar vårt DREAM TEAM i skolan

En del till av vårt DREAM TEAM!

En del till av dream team + JELENA!!

Jag längtar tills jag kan använda min skin jacka!!

Åh vad jag längtar till mycket!!

så längtar jag SÅKLART TILL STUDENTEEEEEEEN!!


Ligger i soffan hemma hos Robin och Alex, ...

Ligger i soffan hemma hos Robin och Alex, precis som igår så är jag här med sandberg. Vi ligger i vars en del av soffan och kollar på ett program om bröllop med en kopp te i handen. Igår tränade vi body balance och sen åkte Alex o Robin till möllan och vi satt och pluggade. Nej nu ska jag se klart programmet sen somna med min fina pojkvän. Puss


Jag har världens bästa pojkvän, helt utan ...

img_8797 (MMS)

Jag har världens bästa pojkvän, helt utan tvekan. Har verkligen blivit behandlad som en prinsessa idag. Först åt vi middag tillsammans, sen gick vi en runda på stan. Tjugo över sex gick vi till bion och såg en otroligt bra film. Efter bion gick vi inom hemmakväll och handlade lite godis. Nu kollar vi på tv och jag njuter av de fina rosor som han köpt till mig. Älskar dig super duper mycket Robin. Är så lycklig över att jag har dig <3


Lite om skolan och söndagar när de är som bäst.

Efter att vi igår slog klackarna i taket på slagt har jag idag bara legat i sängen och förflyttat mig till soffan, ner till affären och nu är jag tillbaka i soffan igen. Gårdagen var en underbar natt som alla andra brukar vara på slagt och med mina fina vänner. Imorse väcktes jag av att min älskade pojkvän låg och pussade på min kind och höll min hand. Oavsett vad klockan var så var det de bästa sättet att bli väckt på. Låg kvar i sängen en timme eller två, sen intog jag soffan. Just nu har jag varit nere och handlat lite godis, ligger i soffan med täcket och lyssnar på min spellista på spotify som heter "en liten dos mys". Det är såhär söndagar ska vara. eller förutom min huvudvärk. Pojkvännen och alex är och spelar match. Det är skönt att vara ensam ibland.

Jag har mycket i mitt huvud även denna söndagen. Men denna söndagen handlar det om tacksamhet. Ligger och tänker på hur den senaste tiden har varit. Kollar på bilderna på kameran och inser hur mycket minnen som skapas varje vecka. om inte varje dag. Jag har så fina medmänniskor. Medmänniskor som ställer upp, stöttar och inte minst gör allt med mig. Gråter. Skrattar. Skapar minnen.
Tänker på hur det är i skolan. Vår skola är uppdelad och förändrad. Den är inte som den var för två år sedan när vi satt i matsalen och väntade på att bli indelade i klasser. Alla var förväntas fulla och intresserad av varandra. Nu är det tvärtom. Vi är uppdelade i gäng. Inte för att vi inte är samma gäng som vi alltid har varit utan att det skapas rivalitet mellan två gäng. Rivalitet som egentligen bygger på otroligt dålig kunskap, respekt och tacksamhet. Det är tråkigt. Men i såna lägen så får man upp ögonen för vem som är ens vänner. Vem som ställer upp och den som orkar kämpa för att alla ska ha det bra. Då inser man.

Om fyra månader tar vi studenten och självklart är det många tankar som går runt i huvudet. Framförallt om vad som händer sen. När man pratar med människor som gått igenom denna period så får man rådet att man ska uppleva mycket när man är ung. Hur länge är man ung? och när är man gammal nog att bestämma sig för vad man ska jobba med i stora delar av livet?


Sitter på bussen nu påväg hem från vallåse...

Sitter på bussen nu påväg hem från vallåsen. Har varit där hela dagen med skolan. Jag var lite skeptisk igår till om jag skulle åka eller inte, men det var tur att jag åkte för jag har haft riktigt roligt. Kul att göra såna saker innan vi tar studenten. Idag längtar jag riktigt mycket till våren. Vill bara börja använda en tunnare jacka och ett par ballerina skor. Vill kunna använda alla fina klänningar som hänger och väntar på mig i garderoben och uppvikta jeans med en kofta. Åh längtar. Nu har vi lite mindre än en timme kvar sen är det helg, trotts att jag börjar tidigt imorgon. Om en vecka är det äntligen lov. Längtar till det med.


Allt som finns i mitt huvud just nu och lite till.

Ligger i sängen nu och pluggar. Eller jag är precis färdig med världens tråkigaste läxa från internationell ekonomi. Skönt att vara färdigt. Jag borde egentligen plugga matte i med att jag har matte prov imorgon. men åh. Känner inte riktigt att jag orkar. Jag helt seg.
Visserligen fick jag somnade med min älskling igår kväll, men det har blåst som bara den i natt så jag har vaknat hela tiden. Lite störigt. Jag vaknade först vid 6 av att Robin gick till jobb. sen somnade jag om och vaknade vid 9. Vaknade då av att solen sken. helt underbart. När jag gick ut insåg jag dock att det fortfarande blåste men det kändes lite lättare tack vare solen. Vår tecken.
När jag kom till skolan hade jag ett par lektioner de gick ändå helt okej. Trots att jag är rätt trött på hur en del människor beter sig i skolan. Är trött på att människor tror att skolan är ett dagis. Gymnasiet är något man väljer SJÄLV att gå på. Om man nu har valt att gå där så kan man väl göra sitt bästa? eller iaf uppföra sig som människor.
Det börjas spekulera lite inför studenten. Imorgon ska vi ha vårt flakmöte, får se hur många som ska åka med på vårt flak. Får hoppas att det blir ett eget samhällsflak så det inte blir några sura miner. Det känns ändå skönt att tänka på studenten. Men jag har nog inte insett hur mycket som ska göras innan vi är där. Delar av min hjärna har fortfarande lov och det är inte bra. Måste börja väcka den tror jag. hmm. Vet inte riktigt hur bara.

Jag har börjat komma i gång med min träning på riktigt vilket jag älskar. Förra veckan tränade jag tre gånger. Det räcker för mig, tre gånger i veckan har jag tid till och jag hinner inte tröttna. Nu är vi riktigt många som tränar tillsammans också vilket gör det riktigt roligt. Ska bara tagga syrran lite också så hon kan vara med oss.
Jag kan verkligen rekommendera Zumba. Jag är inte en människa som tycker om att skaka rumpa eller ja jag kan inte göra det. haha. men när man är på zumban så får man verkligen chansen att ha roligt, dansa till bra musik och träna samtidigt. NI MÅSTE PROVA!

Som sagt jag ligger här i sängen och önskar att jag hade lite ork så jag kan ta tag i allt. men mina tankar är någon helt annanstans. De är i Antons stuga där vi ska spendera nästa helg, de är i att två fina vänner fyller år nästa vecka, de är i Grekland på samos där jag spenderar en vecka i maj, de är på mötet med Rädda barnen som jag och anton ska på imorgon och de är hos frisören där jag ska klippa min lugg imorgon. Bra där!
Jag har mycket att se framemot och det älskar jag, tiden går lite fortare då.

Nej om en timme börjar Sofias änglar och då ska jag vara färdigt, dags att bocka av från min att göra lista.


Imorgon ska jag fixa lugg igen. Idag bjuder jag på en fin bild med
min finasaknadevän!

Mina veckor i Januari och början av Februari



Jag har varit på TGI med fina vänner en fredag kväll.



Chrillis var med den fina fredagen


Mette var också där.



Och fina Jelena.



Jag och Robin har varit på en spontan söndagsmiddag hemma hos
Anne marie, Nicole & Kevin.



Vi har firat Chrillis 19 års dag med en middag.



Anton var med..



Sandberg också!


Fina ni <3

rädda barnen

Sitter inne på rädda barnens hemsida och läser om ett projekt med ensam kommande flyktingbarn. Detta berör mig. Tänkt att lämna allt man har, inte för att man har valt det, inte för att man är ovän med sina föräldrar eller för att man är trött på det liv man lever och vill prova någonting nytt utan för att man är tvugen.
För att barnen har varit utsatta för händelser som barn inte ska få uppleva.
Barn ska få vara barn.
Tänk då att komma till ett land utan några förväntningar och utan några förhoppningar. man vet inte vad som ska hända, vem kommer man i kontakt med och hur kommer mitt liv se ut utan min familj mina vänner?

Tänk att som 6 åring ha sett ett krig eller någon anhörig skadas. Det är inte rätt.

På onsdag ska jag & anton på informationsmöte på rädda barnen och förhoppningsvis får vi chansen att engagera oss och hjälpa till o påverka barnens framtid eller iaf barnens trygghet.


Det känns som att jag har haft en riktigt ...

Det känns som att jag har haft en riktigt seg och negativ dag idag. Allt har liksom gått fel eller nästa allt. Jag har gått människor på nerverna och människor har gått mig på nerverna. Idag ska jag lägga mig tidigt för jag är trött, seg och önskar att jag vaknade imorgon och datumet var den 28 maj.. Puss


Baksidan av klänningen.

img_7115 (MMS)

Baksidan av klänningen.


Kanske inte de bästa bilderna men här är m...

img_9633 (MMS)

Kanske inte de bästa bilderna men här är min Studentklänning som jag fick idag. Är såå glad! Förhoppningsvis kommer vi iväg på vår resa veckan innan studenten. Åh! Mys.  Puss på er <3


RSS 2.0