torsdagen den 30 juni!

Godmorgon!
Idag är det torsdag och det är två dagar innan helg. Jag ska jobba hela helgen men sen är jag ledig måndag och tisdag. Mina planer för min vecka och kommande vecka består just nu av lilla torg med fina vänner från skolan, skeppsbron på fredag, på lördag ska jag på grillfest, på söndag ska jag ta det lugnt efter jobb. Sen på måndag ska jag träffa några vänner, vi ska laga mat hos mig och gå på bio, på tisdag ska jag träffa alexandra och sen tvätta. sen börjar jag jobba igen, då får vi se vad veckan bjuder på. Jag gillar min sommar, den består inte av så mycket fritid, men gillar mitt jobb och har gjort valet att jobba hela sommaren för att sen kunna vara ledig.
Veckan 30 är jag ledig och då ska jag, min pojkvän, hans pappa och hans lillebror ge oss ut på lite husbils roadtrip genom Svergie, förhoppningsvis får jag träffa min kusin då som befinner sig i Grebbestad.
Nej nu ska jag snart gå upp ur sängen och duscha för att sen ta bussen till jobb. Vädret är rätt så bra idag, så det blir nog en del att göra idag!

Kommentarer
Postat av: Jelena

<3

2011-06-30 @ 11:48:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0