kärleken finns på olika nivåer..

Jag älskar verkligen kärlek,
kärleken finns på så många nivåer och man kan verkligen finna kärleken över allt. Jag är säker på att man kan bygga upp hela sitt liv med kärlek.
Kärleken kan du finna hos dina vänner, även fast du inte sitter och pussar på din kompis eller ligger och myser tillsammans till en mysig film så är min kärlek till mina vänner så viktig. Den kärleken kan man visa genom att bry sig, att lägga ner tid och att göra någonting som får båda att skratta tillsammans. Det är kärlek.
Kärleken finner du hos din familj. Och familjekärleken kan både bara synlig och osynlig. Men det viktiga är att man vet att den kärleken faktiskt finns. Man behöver inte säga jag älskar dig för att visa sin kärlek. Det är uppskattningen i familjekärleken och tiden som visar att kärleken faktiskt finns.
Sen finns det så klart kärleken till något man tycker är roligt. En hobby eller kärleken till minnnen som alltid kommer att finnas. Den kärleken är svår att visa för den är så personlig. Det går inte att beskriva. Den måste upplevas. Att säga att man älskar fotboll förståss inte på samma sätt som när man spelar fotboll på en träning eller match.
Den fina kärleken som alla letar efter är väldigt skör. Den kan lätt gå i sönder om man inte tar hand om den på rätt sätt. Den kärleken man har till en annan människa. Den kärleken är den som är mest konplicerad. Det finns mycket som ska stämma. Denna kärleken handlar om att vara ömsesidig. Den måste komma från två håll för att den ska kunna fungera. Denna kärleken är när man ligger och kolla på film tillsammans, när man känner närhet och när man känner en längtan.

All denna är så viktig i allas liv.
Kärlek är det finaste vi har och det måste vi ta vara på och uppskatta.

Det kostar inte mycket att visa sin kärlek och det tar så lite på ens kraft att få någon anna lycklig.

Lycka måste alla få uppleva på ett eller annat sätt. Lycka är något vi kan ge bort genom att visa våra uppskattningar.

Love,

Kommentarer
Postat av: Linnéa

Alltid lika mysigt att läsa dina inlägg om kärlek och vänskap :)

2009-10-25 @ 22:07:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0