Jag skulle vilja döpa detta inlägg till plugg, plugg och faktiskt ännu mer plugg.

Jag har sex underbara veckor kvar i skolan..

* Matte prov

* Psykologi B arbete om stress (uppdrag)

* Rättskunskap - jämförelse och analys (uppdrag)

* Internationell ekonomi G-prov

* Internationell ekonomi  (uppdrag)

* Redovisning i psykolgi B

* Estetiskverksamhet (uppdrag)

* Information och Layout (uppdrag)

Nästan allt detta ska vara gjort inom 4 veckor.
Jag är inte jätte glad över min skola just nu, men ska försöka att göra det bästa av situationen trots att mycket av min lediga tid kommer att bestå av plugg istället för att träffa vänner, träna eller umgås med familjen.
Nu ska jag gå en promenad med Linnea, sen ska jag tillbaka till plugget.
TACK KUNSKAP!


bästa bästa underbara..

Påsklov!
Nu kan jag på riktigt säga adjö till mitt sista påsklov någonsin (iaf som student), det är tisdag och jag har haft påsklov i 11 dagar. Det har varit helt underbara dagar. Första helgen på lovet bestod till största delen av jobb, hann även med ett släktkalas hemma hos Mette. På måndagen var det Mettes födelsedag och jag låg ute och solade, fixade mina naglar hos Marie och avslutade kvällen med att äta tacos hos Mette. På tisdagen jobbade jag mellan 15-19.30 på ett nytt ställe lite nervöst men det gick bra, på kvällen grillade hela familjen + pojkvänner. Vi hade en väldigt väldigt mysig kväll. På onsdagen var jag uppe i rätt så bra tid, jag och syrra fixade oss innan vi begav oss in till stan där vi mötte upp Emma och Chrillis för en fika på lilla torg. Älskar känslan av att kunna sitta ute på ett café i timmar, solen är där och ett fint sällskap, vi hann nog med allt mellan himmel och jord på de timmarna. Efter fikan åkte jag hem och åt lite o sen begav jag mig till mitt andra jobb där jag spenderade kvällen, väldigt härligt. På torsdagen låg jag och solade med Alexandra på förmiddagen, tränade med Johanna på eftermiddagen och på kvällen hade vi lite påskmys hemma hos oss med ett par vänner. När de flesta hade åkt hem stannade Johanna och Sandberg och vi spenderade ett par timmar i Louises säng med en genomgång av livet. På fredagen var alla som jobbar lediga, robin var hemma hos mig men han sov mesta delen av dagen. På kvällen stack han och jag över till maxi och handlade god mat och lite godsaker och spenderade kvällen framför en film. Älskar dig. På lördagen var det dags för jobb igen, jobbade mellan 13-20.30 sen blev det grillat med Louise och Mette. En fin kväll. Tre tjejer, lite cider och god mat. På natten kom min älskling och vi fick somna tillsammans även denna kväll. Söndagen var det jobb igen denna gången mellan 12-20.30. Tiden gick fort vi hade mycket kunder och fint väder. På kvällen hämtade syrran och mange mig och vi spenderade kvällen hemma. I går hade jag och Robin världens bästa dag kändes det som. Jag åkte vid tio tiden och tränade & Shoppade med Jerker. Fick två par helt underbara jeans. Vid halv två kom Robin och hämtade mig och vi åkte till hans söta farfar. Hjälpte till att flytta lite möbler och hade lite kvalitetstid, efter det åkte jag, Robin och hans pappa till en restaurang i Staffanstorp och åt mat och pratade, åkte sedan vidare till Johan och Helena och spenderade kvällen med res tittande, jordgubbar, hallon och glass. kärlek.

Jag har haft ett helt underbart lov som denna dag avslutades med 5 timmars shopping och pluggande. Jag älskar lov och jag älskar att det snart är en månad till vi åker til Grekland.


Jag har världens bästa vänner.
och så saknar jag Jelena!

Glad påsk fina vänner! Idag blir det jobb...

Glad påsk fina vänner! Idag blir det jobb för min del <{


Lååångfredag!

Det är fredag och egentligen borde jag kanske ha lite ångest över att lovet snart är ledig. Men börjar inte förrän den 27 så det är ett par dagar kvar.
Idag hade jag inget planerat, så jag har legat ute och solat ( riktigt riktigt varmt i trädgården) med syrran. Jag har tvättat lite, pluggat lite och gått en promenad med Nemo.

Nu ikväll åkte jag och robin till maxi och handlade hotwings från Jensens böffhus, Jensens böffhus sås och lite godsaker. Blev en riktigt god middag. Nu ligger vi framför tvn, robin kollar på en film och jag drömmer mig bort genom att kolla på resor till Thailand i vinter. Vill så gärna dit.

Igår hade jag en riktig toppen dag, låg ute och solade med Alexandra, tränade med Johanna och hade lite middag här på kvällen. Johanna, Sandberg, Louise, Cassandra och Mange kom. Vi grillade och gick igenom allt mellan himmel och jord, trots att mycket fokus låg vid framtiden. Jag älskar såna kvällar. Somnade med Louise, Nemo och Robin i Louises säng vid ett.

Imorgon står det jobb på schemat, sen grillning.

Nu ska jag mysa med min pojkvän i väntan på Big brother. Puss på er.


Jag älskar vädret! Vi har 21 grader på vår...

img_5564 (MMS)

Jag älskar vädret! Vi har 21 grader på vår baksida och jag ligger och solar med alexandra, louise och Mange. Skulle man våga hoppas på att det är vår på riktigt nu?  Det känns som att jag är inne i en riktigt bra period i mitt liv, har hitta människor i mitt liv som jag trivs med, jag har resor att se framemot, jag längtar tills jag ska börja med mitt körkort, har nya jobb som jag trivs på, träningen går lite sådär men ändå framåt, jag fyller snart 19 och idag är det 50 dagar till studenten! Jag är så taggad. Idag ska jag umgås med fina alexandra, träna med johanna och Mange och ha påskmiddag med finfina vänner! Detta blir en bra torsdag.  Ha en fin dag <3


En tisdag på påsklovet.

Godmorgon!
det är påsklov och jag njuter som bara den. Igår hade vi väldigt väldigt varmt här hemma, jag steg upp vid halv elva och gick ut i trädgården och solade fram till halv tre med mamma och Louise. Riktigt härligt, att vara sitta och prata, äta frukost, läsa ut min bok och njuta av de 21 graderna som vi hade där. Vid fyrakom robin och hämtade sina kläder som han hade beställt från hm. Riktigt fina, han kommer vara hur snygg som helst i vår. Jag fick också mitt paket från h&m, hade beställt ett par virkade ballerina, väldigt sköna och fina. Mamma hade beställt ett linne och louise hade beställt en jumpsuite och ett par skor och alla var nöjda och glada. Vid fem kom Marie och hämtade mig, så åkte vi hem till henne, gick en promenad med hennes hund och byggde naglar. Mysigt.

När Louise sedan hämtade mig så åkte vi hem och gick bort till Mette för att fira hennes födelsedag. Där bjöds det på tacos, glass och godis. En mysig kväll.
Kvällen slutade med att jag somnade hos Robin.

Idag är det tisdag och jag skulle egentligen ha sovit längre än till halv tio. Men det gick inte, låg vaken och tänkte på allt som skulle ha blivit gjort. Så jag steg upp och nu sitter jag här i min morgonrock och ska börja plugga lite. Eller iaf skriva lite på min psykologi. Snart kommer Malin och barnen så ska vi äta frukost tillsammans och vid 15 ska jag jobba. Ska jobba på ett nytt ställe idag, nervöst men spännande. Jobbar till 20.00 ikväll sen får vi se vad kvällen bjuder på. Idag åker Jelena till kroatien är såå glad för hennes skull, äntligen får hon träffa sin pojkvän och njuta av de fina vädret. undebart.

Nej nu ska jag hjälpa mamma med tvätten och sen plugga lite, kanske hinner med en promenad med Nemo också.
Puss


Denna bilden får representera våren, att jag snart fyller år och att
det är 39 dagar till Grekland!


En spontant ledig lördag,

Det är lördag kväll och jag sitter hemma framför tvn med mamma och laddar inför en myskväll. Jag skulle egentligen har jobbat idag, men då jag jobbar på en glassbar så var det inte riktigt väder till att sälja glass idag så jag fick en ledig idag. Ska jobba imorgon istället mellan 11-20.

Så jag fick byta från jobbkläder till kalas kläder och följa med mamma och pappa till Mette som firade henne födelsedag. God mat och härligt sällskap. Kom hem för ett tag sen och har hunnit med att plocka undan på mitt rum och renbäddat.

Hade en bra fredag igår, syster tog körkort igår vilket innebar att hon körde till skolan. Kom till skolan en timme tidigare för att louise började tidigare, så jag hann med att skriva på vårt case i rättskunskap och skicka in vår internationell ekonomi läxa. Härligt. När jag och Louise insåg att vi inte behövde gå på webbdesignen åkte vi till maxi och handlade fika, åkte ner till körskolan för att jag skulle skriva in mig. Åkte hem och satte oss i solen, satt där i två timmar, kändes som att jag fick lite färg haha. Sen kom Louise svensson, vi åt lite och sen åkte vi och hämtade Johanna och vidare till träningen. Tränade Zumba och Bodybalance med Chrillis, Johanna, Louise och Louise. Sen åkte jag, Louise och Chrillis hem till oss och åt grillat och tog det lugnt. en väldigt bra fredag.


På måndag börjar mitt sista påsklov vilket känns både skrämmande och härligt. Skrämmande för att framtiden snart knackar på dörren och härligt för att Grekland närmar sig, våren är nära och studenten är nära.
På mitt påsklov ska jag ta det lugnt, njuta av ledigheten och göra saker som jag inte hinner med i skolveckorna.

Nu ska jag slänga mig i soffan och njuta av min lediga lördag.


Grattis i förskott!



Underbara fredag! Det är faktiskt inte vil...

img_8314 (MMS)

Underbara fredag! Det är faktiskt inte vilken fredag som helst det är fredagen innan påsklovet. Syster tog ju körkort igår så vi har varit ute och kört. Har varit en sväng på körskolan så nu är jag också inskriven! Ikväll blir det träning med ett härlig gäng och sen grillning :) älskar våren! Ha en fin helg fina vänner <3


Gratttiiiiis älskade syster till körkortet...

img_0508 (MMS)

Gratttiiiiis älskade syster till körkortet!  Du är bäst <3


Det är torsdag och min & Robins dag. Denna...

Det är torsdag och min & Robins dag. Denna veckan har varit väldigt annorlunda. I måndags jobbade jag för första gången på stadion, det var verkligen jätte roligt. Härliga människor och en speciell stämning, tiden gick fort samtidigt som det var mycket ny information att ta in. I tisdags skulle jag egentligen träna body balance och betala resan. Men det regnade otroligt mycket så det blev ingen resa betald. Sen så kom mina kusiner till mig på kvällen då träningen blev också inställd. Jag hade iaf en mysig kväll, men pannkakor och mys med kusinerna. Sen i onsdags var jag i skolan i ett par timmar, är väldigt väldigt trött på skolan. Tänker på studenten hela tiden, drömmer om den och fixar med kläder och skor. Åkte till stan efter skolan och betalade resan. Skulle egentligen träffat Emelie men åkte hem och pluggade. På kvällen åkte jag till Robin för att se fotboll. Idag är det som sagt torsdag vilket innebär en håltimme på 3,5 timme. Så nu blir det espresso house med johanna! Puss


en fin helg i mitten av april.

Det har varit en rätt så händelserik helg och som tur är så är jag ledig från skolan idag så jag kan komma i fatt med lite läxor. Tanken är att jag ska få gjort allt i internationell ekonomi, ska kolla igenom ett case och skriva på mitt projektarbete som ska lämnas in på fredag. Ikväll blir det jobb.

Och så min helg. I fredags var jag, Jelena och Louise hemma hos Johanna. Tanken var att vi skulle plugga lite på vårt case, men vi fastnade i samtalen kläder, vänner, skolan och självklart Grekland. Vid tio flyttade vi oss ner i källaren och där såg vi Big brother med Stefan och Åsa. En väldigt fin kväll.

I lördags jobbade jag första gången på mitt nya jobb, jobbade mellan 14-20. Rätt mycket folk, men det var lärorikt och spännande. Vid 20.00 kom Robin, Anton och Louise och hämtade mig och vi begav oss hem. Väl hemma åt vi lite, satt och pratade och drack vin. Jag och robin somnade väldigt tidigt den kvällen. I igår vaknade vi vid elva och började direkt fixa inför robins 21 års kalas som skulle hållas här hemma. Vi hade tur med vädret så vi dukade ute. Även denna söndag blev en fin dag. Varmt, härliga människor och en pojkvän som blev firad.

Nu har jag mycket att se framemot. Johanna skrev precis till mig att hon jobbar 2 helger till sen åker vi och jag jobbar 6 helger till. Längtar!
Vi har rätt så mycket i skolan just nu, så jag längtar bara till att allt ska bli färdigt. Vill stryka allt från min att-göra-lista-skolan.
Sen så längtar jag till valborg. studenten. Födelsedagen. osv


Har haft nästa en hel dag med Alexandra, s...

img_0683 (MMS)

Har haft nästa en hel dag med Alexandra, super mysigt. Dagen började med att jag hade ett par lektioner i skolan, efter skolan åkte jag till susie. Blev sen hämtad av Alexandra och louise. Åkte hem och åt lite sen åkte vi vidare till Lund där vi mötte upp Robin och Anders, för en liten koll på en lägenhet. Kvällen har bestått av Big brother, paj och lite jobbsökande till Alexandra :)  Puss!


Studentskorna är inhandlade!!! :D

img_5197 (MMS)

Studentskorna är inhandlade!!! :D


Lekte lite med photoshop på mobilen och fi...

img_6096 (MMS)

Lekte lite med photoshop på mobilen och fick fram denna bilden. Idag har jag haft grymt ont i magen, magkatarr? Åh. Jag tog mig iaf till skolan och hade mina lektioner, fick gjort lite psykologi och ja sen fick jag inte gjort så mycket mer haha. Har precis hämtat mina studentskor, underbara. Men är lite osäker för att de är i tyg.  Jag varit på utbildning idag också. Nu har jag precis ätit kyckling, ris och currysås. Världens godaste maträtt.  Nej nu ska jag skriva klart min internationell ekonomi sen ska jag slänga mig i soffan!  Puss


Jag kallar detta inlägg för vänskaper

Det är söndag och jag sitter och tänker tillbaka på hur veckan och helgen har varit. Och en tanke som slog mig var vänskap. Vad är en vänskap? vem ska jag lägga ner energi på och när ger jag upp en vänskap för att allt blir fel.
Jag är en människa som har svårt att avsluta vänskaper, jag har svårt inse när jag inte ska kämpa längre.
Det finns olika sorters vänskap i mitt liv, det finns vänner som jag träffar varje vecka och varje dag som jag berättar om vad som händer i mitt liv. Det är vänner som finns här för tillfället och förhoppningsvis i framtiden. Sen så finns det vänner som jag träffar en gång i månaden, som jag tar en lång fika med, en promenad eller har en filmkväll med och pratar om allt. Vi pratar om allt från problem till minnen. Det är vänner som alltid kommer att vara vänner för att vi har gått igenom samma saker tillsammans och vi har hittat en nivå som fungerar för oss båda. Sen finns det vänner som bara finns där när de behöver någonting, eller som aldrig engagerar sig mer än när det har gått för lång tid och det dåliga samvetet talar.
varför tänker jag så mycket?!
varför kan man inte bara hitta en nivå med alla vänner så man slipper att bli besviken varje gång någon avbokar i sista sekund eller så man slipper att oroa sig.
Jag är också den vännen till en del vänner som hör av sig någon gång ibland som kanske inte är den bästa på att vara med på alla saker. men jag försöker kämpa för det och jag försöker att kämpa för att hitta en jämn nivå mellan träning, vänner, robin, familj och jobb.

Jag vill inte tänka så mycket jag vill bara inse att det är uppenbart vilka som är ens vänner och vilka som är värda att kämpa för. Som en sann vän sa till mig "lägg din energi på de vänner som lägger energi på dig".

Om två månader tar vi studenten, om två månader så inser man vilka som är ens äkta vänner i skolan och vilka som man bara delat skolan tillsammans med. Om två månader vill jag glädjas med de vänskaper som bara handlade om skolan, jag vill minnas tillbaka och le för mig själv och acceptera att vänskapen var fin när vi hade den men nu har vi gått vidare.

Snart är vi vuxna och måste börja ta hand om oss själva. Vi måste börja leva våra egna liv som vi vill ha dem. Vi måste ta beslut själva och inse att misstag måste göras för att framgången som vara välkomnande. Snart måste vi stå på egna ben med människor som vi vill leva med. Med människor som gör oss glada och med människor som ger dig det du behöver.
Vänner är det finaste man kan ha, så varför tänker jag så mycket. Jag är omringad av nära vänner som ställer upp för mig i vått och torrt, som stöttar och som hjälper. Jag borde vara mer tacksam, jag är tacksam. Men hur väljer jag mina vänner, hur gör jag för att inse att alla inte alltid kan vara vänner.
Hur gjorde jag när jag kom över den fina vänskapen som jag och min förra bästa vän hade. Hur kom jag över att vi inte sov över 5 gånger i veckan, hur kom jag över att vi inte träffades varje dag, hur kom jag över känslan av att det var vi mot världen? Idag kollar jag tillbaka på våra bilder, ler för mig själv och inser att våra vägar gick åt olika håll men under tiden då de gick hand i hand var underbar.

Snart börjar en ny del av mitt liv, och det är upp till mig. Bara mig. Att ta med míg de vänner som är vänner. Samtidigt som det är upp till mina vänner att ta med mig om de behöver mig.

Nu är det min uppgift att finna svaren på mina frågor.


Vi lovade att det alltid skulle vara vi,
men idag ler jag åt vår minnen och inser att vår väg gick åt vars ett håll.
vänskapen har lärt mig otroligt mycket som hjälper mig idag.

Älskar denna lördagen, bra väder, frukost ...

img_2671 (MMS)

Älskar denna lördagen, bra väder, frukost med saknade vänner, tacos med chrillis, louise & Daniel och snart blir det utgång i Malmö. Loooove!


Nu är det äntligen fredag! I helgen ska ja...

img_6225 (MMS)

Nu är det äntligen fredag! I helgen ska jag hinna med träning, zumba och body balance. Mysa med Robin, träffa Melvin Hanna gerry och Mia, jobba, förfesta hos chrillis och slå klackarna i taket på Slagt! Älskar helger!


RSS 2.0