Sitter på sats nu och undrar om man kan ha...

Sitter på sats nu och undrar om man kan ha en bättre start på veckan än vad jag har haft idag. Vaknade bredvid min älskling, låg kvar i sängen när han hade gått till jobb. Somnade till och sov till nio. Gick upp och duschade tog på mig och åt frukost. Lyssnade på min favorit musik på vägen till skolan. När jag väl kom till skolan så insåg jag att det inte blev något möte. Så jag ringde chrillis och frågade om han ville träna. Och nu sitter jag här i omklädningsrummet efter ett pass body balance. Underbart. Ska snart möta upp syrran som ska vara med på tjejgruppen idag. Vi ska se filmen a Walk to remember och fortsätta på mystemat som min måndag har. Nu ska jag äta min macka innan jag beger mig ut i kylan igen. Kommer lite bilder från helgen ikväll. Hoppas ni har en bra dag fina läsare. Puss


Lördag kväll.. Egentligen borde jag kansk...

Lördag kväll.. Egentligen borde jag kanske ha på mig klackarna, stå i badrummet och sminka mig men nej det är inte den kvällen idag. Har jobbat hela dagen och även om jag har haft en bra dag på jobb så är jag helt slut i huvudet och fruktansvärt trött. Så vad är bättre en kväll som denna än att se A walk to remember med fin fina kompisar. Älskar det. Bordet är laddat med massor av gottis och klumpen i magen kanske börjar bli mindre eller?.. Nej nu är teet färdig lagt och filmen sätts igång. Puss på er


Har precis kommit hem från skolan och slän...

Har precis kommit hem från skolan och slängt mig i sängen. Igår var jag på en riktigt bra och rolig föreläsning. Alexandra, viola hade ordnat en föreläsning från drog fritt till deras projektarbete. Om ni någon gång får chansen att gå på en föreläsning från drog fritt så gör det! Innan föreläsningen var jag sandberg, Alex och Robin på sats och tränade. Blev ett litet träningspass men det är bättre än inget. Nu ska jag slänga mig i sängen och kolla på OC med syrran. Ska ta mig ner till sats för lite zumba senare!! Åh tycker inte om när man kollar mobilen var 3 minut för att man väntar på ett sms.. Puss


Jag har förhoppningsvis precis lärt mig at...

Jag har förhoppningsvis precis lärt mig att blogga via mobilen. Sitter i skolan nu med tjejerna. Det underbara med vår skola är att vi har såå mycket håltimmar. Började en ny kurs imorgon, internationell ekonomi. Det känns verkligen som att det kommer att vara en riktigt tråkig kurs. Det första vi ska börja med är ekonomins historia. Ush. Förmiddagen blev bättre iaf, vi sitter och kollar resor med tjejerna. Vi funderar på att åka innan studenten så vi får lite färg. Hoppas på att det blir av. Men först blir det körkort. Ska försöka komma igång med det nu så jag kan bli färdig. Nu har vi snart matte sen slutar vi :) pussa


Onsdagen den 26/1 -2011

Då var det redan onsdag och halva veckan har gått. Igår hade jag min "lägsta dag" i skolan. mellan 10.00 - 14.35 :) Efter det åkte jag hem till robin. Skulle egentligen sticka och träna när han kom hem men jag hade sjukt ont i magen och alex hade träningvärk så det blev inte så.
På kvällen kom sandberg hit så gjorde vi pannkakor och kollade på Sofias änglar Vilket fint program!

Nu ska jag snart ta bussen!
Ha en bra dag (:

Tisdagen den 25/1 -2011

Det är tisdag och jag har varit första riktiga dagen i skolan idag. Första riktiga dagen på denna terminen.
Vi har startat upp våra nya kurser
Rättskunskap
Info och layout
Psykologi B

Det känns som att det kommer att bli roliga kurser.

Skulle egentligen tränat idag, men har en sjuk träningsvärk efter att jag tränat body balance igår.
Men imorgon ska jag se om syrran vill följa med mig och träna. hoppas.

Jag är nöjd med hur jag tränar just nu. Om ni har tröttnat på att träna på gym så rekommenderar jag er att ni ska prova grupp träningen, det är så sjukt roligt. Man gör saker tillsammans, instruktörerna har satt ihop ett pass. Just nu har jag provat på att träna zumba och body balance. Vi ska nog prova på någonting som har med kampsport att göra också.

Idag ska vi äta pannkakor. Då alex och Robin kollar på tv så tänkte jag vara snäll och gå ut och fixa dem. Ska diska lite också. Glöm inte att det är Sofias änglar ikväll.


<3

GRATTTTIIIIS FINA VÄN!




Söndagstrött

Det är söndag kväll och det känns som att denna helgen har gått väldigt fort. Eller så är det för att jag började kl 8 i lördags morse så jag sov typ på fredagen. Och så jobbade jag igår och sen träffade jag sandberg och chrillis & Louise. hmm. Tiden har gått fort iaf.
Som tur är så är jag ledig imorgon. Ska träna och ha tjejgrupp & träffa karro. Det gillas.

Nej jag är riktigt trött ikväll. Har varit på fotboll, ätit tacos med Sandberg, Robin och alex och nu kollar vi på tv.
mysig söndag.

Det känns som att denna veckan kommer att bli bra.
Imorgon fyller CHRILLIS ÅR!!! :D




Jag älskar dig <3


Var är värmen när jag behöver den?


Jag längtar till solens värme.

Nu sitter jag här igen vid Robins matbord. Ögonlocken är fruktansvärt tunga och taggandet till zumban ligger i bakhuvudet. Egentligen borde jag gå och lägga mig och sova en timme. Men jag har bestämt mig för att jag ska prova att bara sova 8 timmar per dag. Med en del undantag.
Anledningen till att jag har bestämt mig för det är att jag alltid är trött. Jag antar att det är för att jag ena natten sover 12 timmar, andra natten sover jag 6 timmar osv. Så jag har en oregelbunden sömn och det ska jag ta tag i nu. Har bott hemma hos min pojke och alex i snart en vecka. Super mysigt.
Ikväll ska jag hem och mysa med familjen ikväll innan pappa åker till jobb. Ska även sova i min egen säng.
borta bra men hemma bäst.
Helgen ska bli underbart lugn som det ser ut nu. Dock så börjar min helg på lördag efter klockan fem då jag jobbar imorgon.

Veckan har gått rätt så fort, har inte gjort speciellt mycket. om ett par veckor ska jag läsa detta inlägg igen där jag nästan ber om att få en läxa. haha.  Är så van vid att alltid ha något skolarbete att göra. men i nu i nästan en månad har jag inte någonting.

När jag tänker efter så har jag haft en chans att leva mitt liv utan skolan ett tag.
På tisdag börjar det nya schemat, då ska vi köra igång med studentutskottet efter lovet vi ska starta nya kurser, jag ska starta upp min mina tjejgrupp med två fina vänner och slagt blir ett lördagsnöje.

Nej nu ska jag lyssna på Petters låt Längesen underbart bra!

Trevlig helg.


Jag vill utomlands

Kärlek


<3

I will try to fix you

Idag känns det som att världen kämpar emot vad jag vill och önskar. Det känns som att fjärillarna i magen har fått horn och en trekantig svans. Och egentligen vet jag inte varför.
Vaknade halv elva idag, har fått sova bredvid mitt hjärta idag. Låg kvar i sängen och hörde att alex gick till jobb. Tog upp min älskade bok som är skriven av Sophie kinsella. Låg i sängen i en och en halv timme och läste klart boken. Kan verkligen rekomendera hennes böcker. Hon får en att inse att man inte är ensam, man känner igen sig i hennes böcker och man delar både skratt och tårar med henne.
När boken för färdig läst och jag insett att min mobil inte gått att smsa här hemma ifrån gick jag ut i köket satte igång min spel lista med Lars winnerbäck och Melissa horn. Så många timmar de har berättat för mig hur man kan leva sitt liv, så mycket jag har lärt mig av bara ett par låtar. När listan var igång och högtalarna uppskruvade till max satte jag igång med disken. Diskade allt.
När disken var färdig och jag blivit lite klokare för denna gången med Lars och Melissa insåg jag att jag inte vill träna idag. Jag satte i gång Marias spellista detta är allt jag någonsin har velat säga dig. Även den rekomenderar jag. Sitter nu vid köksbordet och myser till musiken. Har precis kommit fram till att det inte är värt att åka till gymmet om jag inte alls är taggad för att träna. Träning har jag tid för senare i veckan.
Om 45 minuter slutar alex och jag ska ta mig ner till hans jobb så att vi kan gå en runda i stan. Robin slutar kl 16.00 så har jag tur så hinner jag kanske pussa på han lite innan jag ger mig av till Jelena.

"Det skulle bli för tomt om ingen fanns där som värmde mig i natten"

Vilken helg

Vilken underbar helg jag har haft. Nu är det söndag kväll och jag sitter i soffan hemma hos Robin är trött som fasen.
I fredags var första dagen denna veckan som jag hade en riktigt lektion. Hade webbdesign, kanske inte den roligaste kursen men men. Efter skolan (kl 10.00) stack Karolina, alexandra o jag tilll Grafitti och käkade. gott. Klockan 12 skulle jag och Alexandra till Gymnasiemässan.
Åkte hem och la mig och sov. Vaknade till Lars winnerbäck, fixade mig åt med farmor o farfar och begav mig till ICE med Louise o Julia.
där mötte vi upp andra underbaringar och förfestade innan vi begav oss till KB för att se Daniel Adams Ray.
konserten var kanske inte den bästa jag har varit på tyvärr.
I igår jobbade jag och på kvällen åkte vi hem till Chrillis på förfest och sedan vidare till Slagt.

Åh riktigt nöjd med min helg och även med att jag är ledig måndag och tisdag.

Puss

Sommar

en liten onsdagstanke

Just nu handlar många av mina tankar om vem jag är och vem jag är efter studenten. Om ett halvår, den 10 juni kommer vi springa ut från vår sista dag på gymnasiet, allt som handlar om loggbok, projektarbete och uppdrag kommer att vara slut. Alla de timmar som jag varje vecka lägger på plugg kommer att försvinna. Vad ska jag göra då?
Försöker att komma på vad mitt mål är, var jag är på väg. Funderar på att jag vill resa och uppleva. Frågan är om jag ska göra det samtidigt som jag går i skolan eller ska jag ta ett år ledigt och göra allt det.
Jag vet inte riktigt vad jag vill läsa i framtiden, socionom eller krimonologi?
Kanske behöver ett år för att inse var jag är påväg. Är bara rädd för att gå hemma och göra ingenting. Det vill jag inte. Ett halv år hade varit bra att gå hemma. Resa och göra det som jag vill göra. Fixa med min blogg, fortsätta med tjejgruppen, jobba.

Mitt i dessa tankar har jag iaf kommit hem från Åre. Det var en vecka som fick mig att slappna av. Jag läste min bok, åkte skidor, bastade, var på saunaworld, festade. Det var underbart på många sätt.

Idag är jag ledig och på schemat står det träffa Jelena och Cassandra, lämna tillbaka böcker och träffa Linnea.


En tisdag i januari

Så som himlen ser ut
en tisdag över skolans
kommunala korridorer
Klockan fyra i oktober
Strax innan det mörknar
och det luktar från bespisningen
av halvhjärtad husmanskost
och löven ligger klistrade
mot marken

Gråvita skyar
Tandläkarväder
Nån grävmaskin som sliter upp
en cykelväg vid fotbollsplan
Och nyponbuskar, nyponbuskar
Hela vägen nyponbuskar
ser jag när jag blundar
och nånstans där så blev jag
den jag är nu


RSS 2.0