fina höst.

Det är en regnig fredag i östersund. Jag sitter i köket och uppdaterar min mobil, och njuter av doften av nybakade kanelbullar. Jag har nämligen bakat bullar.
Jag har en plan i huvudet på hur jag vill göra om på mitt rum, det kommer till att ta tid men det kommer bli snyggt.
men fungerar på om jag ska måla om min röda vägg eller om jag ska låta rummet gå i rött, blått och vitt. hmm. Det är svårt. Sen så funderar jag på att det snart är höst och för en gångskull så längtar jag till hösten.
i höst ska jag börja på högskolan vilket jag är fruktansvärt taggad inför, en ny linje, nya människor och en ny miljö. det ska bli roligt. prova på ett nytt kapitel. en vän sa till mig att ett nytt kapitel börjar i livet nu och det lever jag verkligen efter. jag har tagit med mig både nya och äldre vänner in i kapitlet som får mig att må bra. jag prioriterar att göra saker som jag tycker är roligt, som till exempel shopping. Jag lägger pengar på det jag vill lägga pengar på, och jag tar del av den respekten som jag har till mig själv. fina höst. inte nog med det så ska jag även köpa en cykel och börja ta del av naturen på ett annat sätt. jag har tillåtit mig att ta en paus från träningen för att till hösten ha motivation till den igen. fina höst. jag har planerat in en melissa konsert med finaste sandberg. jag har en fin vän som kommer hem efter en lång tid från mig, jag har en annan vän som åker ifrån mig för uppleva sin livsresa. jag ska spendera många lediga timmar med min familj. jag ska spara pengar för att åka till en STOR stad. jag ska leva regniga kvällar framför en bra film med tända ljus och jag ska ha tid till allt som jag inte haft tid med när jag jobbat. fina höst. jag ska ladda upp mig inför en sommar till som ska bestå av jobb. jag ska njuta av en flaska vin och ett bra sällskap. jag ska vara ute och dansa tills det gör ont i fötterna och veta att jag inte ska jobba dagen efter. jag ska prova på ett leva snålt och verkligen klara det. jag ska njuta av min pojkväns sällskap i en ny bostad. jag ska mysa. planera och drömma. fina höst.

Sverige resan - Östersund krokom

Shopping i Östersund
Laddad för ännu en dag med shopping
Robin och hans syster
Anders, Robin och daniel
promenad i östersund på festivalen
robin & jag
puss på vår svergie resa och för all min shopping och puss på att jag
är i skåne snart.

Dag 3 - Sverige resa (Göteborg)

Vi anlände till älskade Göteborg. Spenderade gårdagens kväll på
en restaurang och sedan mys i husbilen
Idag åkte vi spårvagnen in till Nordstan där jag hittade en hel massa saker
bland annat..
Ett par svarta skor med klack och en blomma
Mörkblå skor..
Rosa tygskor..
Svarta tygskor, köpte även en svart jacka..
Så fikade vi ..
Robin och Felix också..
göteborg
Igår spenderade vi dagen på ullared, där köpte jag bland annat
den här efterlängtade pippi tröjan, köpte en väska, världens mysigaste
filt och en mini plattång.
Älskar att shoppa. Älskar min Svergie resa.

Dag 2 - Sverige roadtrip

Vi är nu inne på dag nummer två på vår roadtrip genom Sverige!! Dag ett bestod av en resa mellan Lund och vittsjö camping. Där möttes vi av farmor och farfar som hade grillat till oss, det blev en mysig kväll i deras husvagn. Imorse var vi uppe tidigt för att duscha och äta frukost med farmor och farfar. Efter frukosten begav vi oss vidare på våra äventyr, denna gång styrde vi hus ilen mot Ullared. Efter nästa två timmar i bilen var vi sugna på lite shopping eller iaf jag. Klockan är nu kvar över sex så vi har gått ett par timmar i varuhuset. Hittade bland annat en "Pippi tröja", ett skal till min mobil, en mysig filt, en väska och lite till Sandberg och Jelena. Nu sitter vi i husbilen på väg mot göteborg, så får vi se vad Göteborg bjuder på ikväll och imorgon (: Ska sedan vidare till min saknade kusin och till sen vidare till Östersund!! Nej nu ska jag sätta mig och lyssna på lite musik och njuta av min semester!! Bilder kommer senare (:

Torsdagen den 21 juli

Det är torsdag och dagen innan jag på börjar min semester. Ska vara ledig i nio dagar + imorgon. Skulle egentligen ha jobbat imorgon mellan 13-18 men min snälla chef sa till mig att stanna hemma och bli helt frisk. Jag har nämligen drabbats av en förkyldning som inte ger sig, tyvärr så måste jag skylla den på vädret eller kvällarna ute. Men men ska göra mitt bästa för att bli frisk. Ska åka på en roadtrip genom Svergie som börjar imorgon eftermiddag hos farmor och farfar. Nu den senaste tiden har jag jobbat väldigt mycket eller nu har jag jobbat 8 dagar i rad, men et konstiga är att det har inte känts som att jag har jobbat, känner mer som en rolig grej. Har umgåts en del med Sandberg, sen har jag träffat Anton, Mette, syrran, mamma pappa och Carlo. Har bott i Malmö ett par dagar. Igår kom jag hem till Robin och Lägenheten igen. Så igår kväll tog jag och Robin oss rn promenad på kvällen. Har hittat lite kläder från h&m som jag ska beställa, bland annat en riktigt mysig koft/tröja som ska värma mig i höst. Har ju även kommit in på Lärarhögskolan och ska gå på mitt upprop den 25 augusti, insåg precis att vi kommer hem från vår resa den 1 augusti och 24 dagar senare så ska jag börja på högskolan sommaren är alltså över då. Har kanske inte haft en vanlig sommar, men det gör ingenting har valt att jobba och det har jag gjort. Till hösten ska jag ta mitt körkort också, måste verkligen göra det! Inte jätte taggad men det känns kanske bättre sen när jag verkligen har det. Till hösten ska jag även ta tag i min träning, känner inte riktigt att jag har tid till det just nu!! Puss

<3

img_4839 (MMS)

<3


Frågor till tusen!!

Söndag och 6 dagar tills jag går på semster en vecka iaf. Har mycket tankar i mitt huvud just nu, framför allt om vad som händer till hösten. Hur kommer det vara att gå på högskolan? Vem kommer jag umgås med? Vem kommer flytta och hur kommer jag att förändras? Var ska jag jobba? Ska jag jobba eller vänta till sommaren, ska jag bo hemma eller flytta hem ifrån på riktigt? Var ska jag träna? Det ät tusentals frågor som jag har i mitt huvud och visa av de måste jag hitta svar på snart! En sak är jag iaf säker på och det är att jag ska ta körkort!! Kan inte någon bara bestämma åt mig hur min höst ska se ut? Det hade varit så mycket lättare då!! Får väl ta rådet och sluta tänka så mycket!!

Fredagen den 15 juli

Fredag och helg!! Ska snart sticka till Malmö för att träna innan jobb. Sen ska jag jobba mellan 13-18 :) Igår var det en stor dag, farfar fyllde år, kronprissesan fyllde år och jag kom in på Lärarhögskolan!!! Galet. Ha en fin dag!!

Antagning

Sitter i soffan och funderar på att om två eller tre dagar så får jag och alla andra studenter reda på vår framtid. Det känns lite som när jag väntade på mitt gymnasie besked, konstigt med tanke på att det var tre år sedan och på dessa tre åren har det hänt rätt så mycket. Jag har bland annat ångrat mitt högskole val typ 93 gånger, från jurist, socionom till lärare. Har hittat ett par vänner som kommer vara vänner för evigt, jag har börjat träna, jag har flyttat hemifrån, jag har skapat kontakter, jag har jobbat ett par år på kniv och gaffel och nu fått ett jobb på en glassbar som jag trivs väldigt bra på. Allt är så bra känns det som. Försöker också få en bild på hur framtiden kommer att se ut, galet!! Iaf nu ska jag ta mig upp ur soffan och laga lite mat innan jag ska bege mig till jobb. Puss

SMS-inlägg

img_2884 (MMS)


Dag 8 - ett ögonblick

Idag kan man verkligen säga att jag var med om ett ögonblick, jag har nämligen skaffat mig en iPad. Det första jag frågade mig själv när ettan kom ut var vad ska man med den till? Men idag när jag själv har fixat en så inser jag att jag kan använda den till allt som jag kan ha på en egen dator. Det stora ögonblicket var kanske inte att jag skaffat en iPad det stora ögonblicket var när jag insåg hur beroende jag egentligen är av internet och elektriska saker, helt sjukt! Hela vårt samhälle består av internet!! Ett galet ögonblick!! Sen så inser jag att om typ MAX 2 år så finns det något mycket bättre än iPad. Vad kommer folk då ha om 30 år? Jag är iaf glad för min iPad. Idag har jag varit ledig så jag har varit på Lomma strand med Felix, Linus och atlaz!! Sen så kom Anton hit och vinåkte till nova och nu ikväll har vi haft pappa middag med min pappa och Robins pappa. Imorgon är det onsdag och jag ska jobba men bara mellan 17-21 God att på er!!

Efter världens mysigaste dag, med sol, vit...

img_0871 (MMS)

Efter världens mysigaste dag, med sol, vitchoklad glass, jordgubbar, grillning, med andra ord och ett sjukt härligt sällskap säger jag nu godnatt och tack för idag!!


Dagens + och dagens -

Dagens + - Att jag har haft en kväll hemma med hemmalagad pizza och en bra film, att jag snart åker på semester och att jag längtar tills måndag och tisdag
dagens - Träningsångest, att jag vill resa och att jag inte hinner med min vision om en riktig sommar.


Bloggar lite från min mobil nu när jag sit...

img_7878 (MMS)

Bloggar lite från min mobil nu när jag sitter på jobb!  Det är rätt så fint väder idag, vilket innebär att det säkert kommer att vara en del att göra om vädret inte ändrar sig. Idag ska iaf mamma och pappa ( och förhoppningsvis syrran) kommer ner till mig och äta glass idag. Ska jobba fram till 22 sen så ska jag hem och mysa med pojkvännen och hans lillebror. Innan jobb idag träffade jag linnea på en mysigt frukost, saknat henne. Nu ska jag fortsätta jobba och njuta av vitchoklad glass!


tisdagen den 5 juli.

Det är tisdag och jag har jobb ångest, inte för att jag ska jobba idag utan för att jag ska jobba imorgon och sen fram till på söndag. Egentligen är de inte ovanligt att jag ska jobba onsdag till söndag med det känns bara jobbigt att jobba till så sent på kvällen. men men. Det blir alltid bra när jag väl kommer dit.
igår hade jag en riktigt bra dag, Johanna och Louise svensson kom hit vid två. Då hade jag bakat citronkaka och dukat fram lite fika. vid tre kom linus och altlaz så det blev fika och lek med hunden och en massa snacka. Sen kom robin hem från jobb och vi tjejer åkte till willys för att handla. Åkte hem igen och lagade en god tacos som alla fem åt. Mysigt dag med andra ord. På kvällen slängde sig jag och robin i sängen och kollade på Johan falk. Åh vad jag älskar såna dagar.
Idag är det som sagt tisdag och klocka är lite över tolv. Jag har precis varit nere i tvättstugan och slängt in tre maskiner med tvätt. ska snart bädda till felix som kommer och hälsar på oss, ska med robin och hämta honom på flygplatsen ikväll. Sen ska jag plocka undan lite och vänta på tvätten. Vid fyra ska jag möta upp johanna så ska jag hjälpa henne med en present. Detta kommer bli en bra och lugn dag. Slut med jobb ångest nu ska jag njuta av min sista lediga dag. innan fem dagars jobb.
hoppas att ni får en fin dag min vänner!

Min vecka och helg i bilder.

Tack för de fina kvällarna!

Dag 7 - min bästa vän

Nu är jag hemma i vår fina lägenhet igen efter att ha spenderat en mysig och rolig helg hos mamma och pappa!
I fredags så jobbade jag fram till klockan sju. Sen åkte jag hem och beställde pizza med robin sen kom lite folk så hade vi en härlig förfest, sen stack vi vidare till skeppsbron!! och hade riktigt roligt. I lördags jobbade jag, skulle egentligen iväg men efter omständigheterna blev det en lugn kväll med alexandra och idag har jag jobbat och nu sitter jag här framför datorn nu duschad och njuter av att jag är ledig två dagar.
Dag 7 handlar om min bästa vän. Egentligen så tycker jag inte om att sätta någon speciell titel på mina vänner. Det känns som att alla är bästa vänner för man delar så olika saker med olika personer. Iaf, jag och Sandberg har alltid kallat oss för bästa vänner. Därför så tänker jag skriva detta inlägg om henne.
Hur träffades vi?
Jag kommer faktiskt inte ihåg exakt dag och år men det var i alla fall när jag började spela i klagshamns IF. Vi pratade inte så mycket i början utan det var mer om vi var i samma lag på träningen eller så. Sen så kommer jag ihåg att vi hade lagfest en dag, och då var sandberg och jag där samtidigt. men jag satt med Annica o Alexandra, Louise medans hon satt med de människorna som jag kanske egentligen inte gillade super mycket.
Sen så blev det sommar och under en sommarträning så tror jag att vi bestämde att vi skulle ses en dag, och det gjorde vi. Sen så var vi där. i Norge tillsammans, sandefjord och hade världens roligaste semester! 7 timmars resa, skratt och sjuka händelser. Sen ett par månader senare så satt vi på ett flyg tillsammans och denna gången skullle jag och sandberg, Louise tll Turkiet. Kusadasi.
Och ytterligare ett par månader senare så satt vi på ett tåg i 14 timmar, denna gången var vi på väg till Åre med massa andra.
Och hur det blev att vi kallar varandra för bästa vänner vet jag inte heller, haha!
Vi bara gör det och det känns bra. Vi pratar varje dag, ses så oofta vi kan och veta allt om varandra!!
Just nu har vi en sak att se fram emot tillsammans och det är MELISSA HORN som vi ska se i Malmö i november. Sjukt!
För er som inte känner sandberg så är hon alltid glad, och när hon inte är glad så vet man direkt att något är fel, hon blir starkare och starkare för varje dag som går, hon är sjukt snäll då hon alltid vill andras bästa, ibland är hon för snäll mot sig själv och tillåter att människor gör fel mot henne men som jag skrev så blir hon starkare och starkare för varje dag som går så dagen efter så ångrar hon att hon var så snäll mot sig själv, hon är världs bäst på fotboll och världens bästa vän!!
här kommer bilder på oss!
Johanna Sandberg + Josefine Lagesson!!
Jag har så mycket fina vänner i min omgivning som jag älskar över allt annat och som lär mig både hur jag ska vara och inte vara. Minnen med vänner som jag aldrig kommer att glömma!! Här kommer lite bilder från fina minnen.

Här är bara några av mina fina minnen med älskade vänner!!

<3

RSS 2.0