Dagen idag har varit helt underbart. Det ä...

img_9855 (MMS)

Dagen idag har varit helt underbart. Det är äntligen torsdag. Och veckorna bara springer fram. Var i skolan i en timme ungefär, sen åkte jag till stan med jelena, johanna, Cassandra och Jimmy. Vi åt på jensens böffhus hus och gick en liten promenad i stan. Sen  mötte vi upp louise och gick på en rättegång Till en uppgift i rättskunskap. Hann handla lite godis också och hittade denna fina skylt haha.  Nej nu ska jag se på tv och somna med Robin.  Hoppas att ni har haft en bra dag!


Min älskling 21 år! <3


Igår har jag en super mysig dag med min älskling





Jelena var fotografen som tog bilderna, så det blev även en bild på oss.

Det var en händelserik och mysig dag, han fick 4 brev av mig. Ett på morgonen, ett som han skulle öppna på jobb, ett när han kom hem och ett på kvällen. I breven stod det ledtrådar till vad vi skulle hitta på. När han kom hem fick han ett brev och en bild på oss, i brevet stod det att han skulle komma ner till västra hamnen. Väl nere så tog vi bilderna. Efter det åkte vi till maxi och handlade ost och kex till vår ostbricka. Sen lämnade vi av Jelena och åkte vidare till vår favorit restaurang, V.E.S.P.A handlade med oss maten hem. Åkte hem och åt, blev super mätta. Slängde oss i sängen och såg it´s complicated. En väldigt bra film. Sen gick vi upp åt ostbricka och avslutade kvällen med alex framför Big Brohter. Världens mysigaste dag!
Älskar dig Robin <3

Grattis min älskling, 21 år!  Det är verkl...

img_2736 (MMS)

Grattis min älskling, 21 år!  Det är verkligen ingen vanlig dag idag heller, har planerat en heldag till honom. Får se om han gillar det! <3


Idag hade jag bara en lektion i skolan. Fi...

img_7493 (MMS)

Idag hade jag bara en lektion i skolan. Fick träffa louise som precis kommit hem från Spanien och så hann jag med att göra ett visitkort. Efter skolan åkte jag till ungdomsmottagningen. Vid tre mötte jag upp patricia och vi tog en fika i stan. Vid fyra hämtade mamma mig och louise på Louises körskola så åkte vi till bulltofta och tog en promenad. Sen så har jag tagit tag i mitt körkort idag, har pluggat teori med syrran!  Grattis än en gång pappa :D <3


GRATTIS PAPPA!



"Det är ingen vanlig dag för det är pappas födelsedag, hurra hurra hurra!"

Denna bild får representera min helg. Jag ...

img_5063 (MMS)

Denna bild får representera min helg. Jag har nog mest tagit det lugnt i helgen, i fredags tränade jag sen hade vi lite tjejkväll här hemma med tacos och mys. Somnade med Robin denna underbara fredag. Igår ringde klockan 07.00 det var dags för jobb, jag har väldigt roligt på jobb. Jobbade med Jocke och så kom det en ny tjej, härligt! Idag har det varit en söndagssegdag. Har fått gjort en del. Nu är det Big brother och på bilden ovan kan ni se vår söndagsmat. En blandning av allt som tillhör sommaren ungefär. Imorgon fyller pappa år!! Och på tisdag är det min älsklings tur <3


Efter att jag äntligen har slutat i skolan...

img_6568 (MMS)

Efter att jag äntligen har slutat i skolan för denna veckan sitter jag nu på espresso house med louise och carolina. Bra start på helgen!  Hoppas att ni får en mysig helg fina vänner!


Jag sitter i skolan nu och tänker lite på ...

Jag sitter i skolan nu och tänker lite på vänner. Vad är egentligen en vän? Är en vän en människa som kommer och går? Är en vän en människa som inte tänker steget längre? Är en vän en människa som lämnar en själv eller är en vän en människa som ställer upp, som man har roligt med och som man trivs med trots att man kanske inte träffas alltid. Det skulle kunna vara så att jag är den enda som ibland har svårt att sätta mina gränser när det gäller vänner eller så är vi fler som tänker så. Borde jag ens bli förvånad? Jag lovar mig själv när det händer något att aldrig sluta förvånas men nu sitter jag här och är förvånad igen. Snart är det student, snart är det vår på riktigt och snart är allt glömt. Eller iaf det som är jobbigast just nu. Jag borde väl komma fram till regler, eller egentligen så finns det regler men ibland verkar de vara osynliga. Nog om detta, jag saknar sandberg!! Och nu ska jag ta en promenad med älskade chrillis och louise och rensa lite tankar. Hoppas att ni har en fin dag!


Tossa tid skulle man kunna kalla det.

idag tog jag mig lite frihet att hoppa över mina två lektioner i skolan. På internationell ekonomi skulle vi se färdigt filmen som jag redan sett och matten kunde alla andra hoppa över. Jag vaknade klockan nio, och satte mig och planerade lite inför tjejgruppen när vi ska ha temat självkänsla vs självförtroende. Sen steg jag upp ur sängen, duschade och fixade frukost och började stryka tvätten och tvätta. Vid elva kom louise ner så åt vi frukost, pluggade internationell ekonomi, projektarbete, längtade efter Grekland, solade lite, gjorde lite psykologi och längtade lite mer till sommaren.
sen gick louise upp och la sig och jag traskade till maxi för att köpa godis. Slängde mig på soffan när jag kom hem och läste min bok. nu är hela familjen hemma och pappa o louise ska snart köra mig till Marie då jag ska fixa mina naglar. ikväll ska jag läsa det sista på rättskunskapen och hitta en artikel om internationell ekonomi.

Nej nu ska jag fixa till mig lite och sen ska louise köra.


En liten vår bild

Lyccccckkaaaaaa! Nu längtar vi :)

img_5680 (MMS)

Lyccccckkaaaaaa! Nu längtar vi :)


Vårens kärlek!

img_0790 (MMS)

Vårens kärlek!


.

Jag ville mötas nånstans nere på djupet
jag har varit där förut och jag är inte rädd
dina ögon ändrar färg i ljuset
men dom kan titta nu, jag är beredd

Lät du henne komma närmre
var hon vackrare än mig
det finns dagar som jag tänker
mer på henne än på dig
jag går bredvid men halkar efter
jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken
men det är inte mig du ser
den här platsen är nån annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut

Jag minns så väl hur hon blev presenterad
men det var jag som lät henne komma in
och jag har försökt att ge dig hela skulden
fast jag innerst inne vet att den är min

Vi står på gatan, bryter meningar i mörkret
utanför stadens finaste hotell
och dina händer ber mig sova över
som ett sätt att säga – tack för ikväll

Lät du henne komma närmre…

Vissa stunder kan det kännas ensamt
om du undrar vad jag tänker på
så jag håller hårt och kryper tätt intill dig
som om hon skulle försvinna då

Vi talar sällan högt om våran framtid
vi talar aldrig högt om det vi har
dina drömmar blir allt svårare att se nu
och mina finns snart inte längre kvar

Lät du henne komma närmre…

Är jätte tidig till sats idag. Träningen b...

img_9130 (MMS)

Är jätte tidig till sats idag. Träningen börjar inte förrän halv fem. Har iaf precis varit i stan med Anton. Ikväll har jag inte så stora planer, film och mys med Robin :)  Ha en mysig helg fina vänner!


19 mars. En vecka i mitt liv.

Idag är det äntligen lördag!
Denna veckan har gått väldigt fort. Jag har inte haft så mycket i skolan så det är nog en av anledningarna till att den har gått fort. Jag har tränat en hel del i veckan också, skönt att komma in en rutin.
I måndags hade jag och Robin varit tillsammans i 3,5 år. Vi firade väl det egentligen inte speciellt mycket, vi tränade tillsammans, sen åkte vi hem och lagade mat och på kvällen såg vi Big brother. Det var en bra dag. Jag sov hos honom till tisdagen. Var i skolan på dagen och sen på kvällen tränade jag body balance med Alex och Chrillis. Sen på kvällen gick jag en promenad med saknade Linnea och mattias. Det blev en lång promenad och jag var stelfrusen när jag satte mig på bussen till robin på kvällen. Kom till han vid halv tio och då var det bigbrother.
I onsdags var det bara en kort dag i skolan, eller ja även denna dagen var kort. Efter skolan åkte jag och Jelena till ikea. Fikade, handlade fin inredning och drömde oss bort i världen av en egen lägenhet. När vi efter två timmar var färdiga fick jag åka med Jelena hem. gick och la mig och läste min vecko revyn. När Louise och mamma kom hem och pappa vaknade fixade jag på mitt rum, lagade mat och hade en lugn kväll hemma.
På torsdagen hade jag en sovmorgon till 12. Var i skolan klockan tolv och hade ett möte om studentflaken. Sen hade vi två lektioner sen var den skoldagen slut. På kvällen skulle jag egentligen träna med Sandberg men vi hade ingen ork till det så jag tog en lugn hemma kväll även denna dag. 
Sen var det äntligen fredag igen. Steg upp rätt tidigt, hade webbdesign. Sen hade jag ett kort Ph samtal, hade en pratstund med Louise och Amanda i väntan på Jelena. När Jelena kom skulle vi egentligen till en mässa men när vi kom dit så var där riktigt lång kö. Så vi gick in på hemmakväll och handlade lite godis. Sen mötte jag upp Anton på hans jobb, följde med honom hans ärende. Sen hann vi med en fika. Innan jag åkte vidare till träningen. Dansa zumba med Chrillis och Sandberg sen efter det gick jag och sandberg på Body balance. Härligt att avsluta veckan så. Sen kom robin och hämtade mig så åkte vi hem till mig åt hemmalagad pizza och såg en riktigt bra film och Big brother.
Idag har jag sovit länge, städat mitt rum, fixat i trädgården och pluggat. Nu passar jag mina fina kusiner. 

 

ANMÄLAN TILL HÖGSKOLAN ÄR FIXAD!

Nu har jag äntligen skickat in min ansökan till högskolan.
Det är rätt mycket tankar och känslor när det gäller att välja utbildningar och allt.
Det har varit ganska så mycket prat om det i skolan och bland vänner som snart tar studenten. Ibland har det varit ångest prat och ibland har man bara bestämt sig.
Jag bestämde mig för ett tag sen och nu har jag anmält mig. Jag ska läsa till lärare.
Min plan att jag ska börja läsa till grundskollärare F-3 och sen ska jag läsa 4-6 tror jag.

Det blir nog bra!

Nu ska jag ta tag i mitt matte C prov.

Puss

Shit så duktig jag är på att rita. Eller?!...

img_6685 (MMS)

Shit så duktig jag är på att rita. Eller?!  Sitter i skolan och har serietidnings workshop! Jipppiii. Hmm.


Nu är det söndag kväll igen. Det känns som...

img_5694 (MMS)

Nu är det söndag kväll igen. Det känns som att tiden går väldigt fort men det är skönt för snart är förhoppningsvis våren här på riktigt. Denna helgen har varit bra trots att jag inte har mått helt hundra. Fick tillbaka min förkylning i fredags. Ingen höjdare. Så på kvällen när vi var hemma hos Jelena så mådde jag inte jätte bra. Med vi hade en mysig kväll, som jag skrev tidigare så lagade vi mat och kollade på Big brother. På lördagen mådde jag något bättre så jag åkte till jobb och mådde bra hela dagen. Tiden på jobb gick fort så efter bara ett par timmar så var jobbdagen över. Robin hämtade mig på jobb, vi åkte hem till mig. Hann prata lite med syrran och Alexandra innan jag var tvungen att fixa mig inför kvällen. Åkte inom Max på vägen till Robin.  Vid åtta åkte vi hem till Martin och Linda. Hade en riktigt bra kväll, träffade super trevliga människor och allt. Vid halv tolv när de andra stack till Slagt åkte vi hem till mig. Träffade anton och alexandra en stund och sen väntade sängen. Vi var såå trötta. Idag har vi sovit länge, jag har bakat. Träffat saknade Annica och nu ligger jag i soffan hemma hos Robin.


Igår var jag hemma hos Jelena med sandberg...

img_2516 (MMS)

Igår var jag hemma hos Jelena med sandberg och Cassandra. Super mysigt Vi lagade mat tillsammans eller Jelena och sandberg lagade mat haha. Efter maten slängde vi oss i soffan och kollade på Big brother helt underbart. När jag kom hem så mådde jag inte så bra. Min förkyldning har kommit tillbaka och jag hade ont i min mage. Men idag mår jag bättre så ska jobba idag mellan  11-17 :)  Ikväll blir det fest med Robin tror jag.  Puss


Sitter med Jelena & Cassandra i skolan och längtar efter sommaren!


Grattis Mamma & Pappa. 20 år <3

Jag har en riktig sommar känsla idag. Inte för att det är särskillt varmt eller för att solen skinner mycket. Fick bara den känslan av att man vaknar tidigt på morgonen, ligger och pratar lite i sängen. Går och tar på sig bikini och är redo för att gå ner och äta frukost. Går ner i hotellets restaurang och äter frukost. Det är fortfarande lite svalt i skuggan, men värmen är lagom varm i solen. Går ut och lägger sig på stranden och är redo för en hel dag av skratt, bad och bara slapp. Inga måsten, inga krav bara sol. Den verkligheten känns långt i från när jag nu tänker skriva att det är 80 dagar kvar tills vi sitter på flygplanet. Men det är inte så långt har jag inbilliat mig. Det börjar förhoppningsvis bli vår ute nu och då går tiden fort.

Idag är det iaf ingen vanlig dag, idag har mina fina föräldrar varit gifta i 20 år. 20 år är en lång tid och jag är så glad för deras skull. Ni är värda att ha världens bästa dag tillsammans. Ikväll ska vi äta middag med farmor och farfar. underbart mysigt. Jag älskar er mamma och pappa!

Jag är hemma från skolan idag också för bli helt frisk. Vaknade vid 9 idag, har precis ätit frukost med alex. Sitter här vi datorn med mitt te nu och önskar att min förkyldning snart går bort. Jag har nästan ingenting på schemat idag. Jag ska gå en promenad med alex, ska inom apoteket. Sen ska jag hem och göra min internationell ekonomi läxa som ska vara inne imorgon. Ska läsa i rättskunskapsboken också. om jag hinner. Sen ska jag inte göra mer. Eller jo jag ska njuta av att jag har lagt in underbara spellistor på min iphone. Jag är redo för vår nu.


En bild från när vi var i Turkiet vid denna tiden förra året!

8 mars, sjuk!


Jag har haft en helt underbar helg. I fredags var det dags för Karolinas 18 års fest. Men innan dess var vi hemma hos Cassandra och åt tacos, väldigt gott!
Tyvärr så blev den kortvarig för min del då jag skulle upp tidigt på lördag morgonen.
Mycket riktigt så ringde klockan 07.00 på lördag morgonen och kl 8 var jag på jobb. Dagen gick rätt så fort då vi hade mycket att göra. På kvällen kom Joakim, Chrillis, Cassandra, Johanna, Lizette och Jelena till oss då det var dags för förfest innan slagt. Klockan 11 kom fredde och hämtade oss och kl 12 var vi inne på slagt. Som vanligt så var det en helt sjuk kväll.
På söndagen hann jag med att plugga, sova, äta på max, mysa med pojkvännen och se Big brother.

Idag är det tisdag och andra dagen som jag är hemma från skolan bara för att jag är sjuk. hemskt! hatar att vara sjuk. Är hemma hos mig pojkvän så jag har alex som sällskap på dagarna. Då jag har feber så vaknar jag tidigt på morgonen. så idag var jag uppe vid 9 och satte mig och plugga. Jag fick gjort psykologi, matte, internationell ekonomi och info & layout.

Jag och alex kollade på lite resor innan. Drömde oss bort. 
Kollade på resor till Dominikanska republiken. Helt underbart. Vit strand, blått och varmt hav. Fin miljö och härliga hotell. Väntar på att min älskling ska komma hem så vi kan kolla mer tillsammans.

Det känns som att jag har rätt så mycket att se framemot. Jag har till exempel bestämt mig för vad jag ska plugga till och det är otroligt skönt. Känns lite som att en sten har släppts från mina axlar. Tror till och med att jag ska börja plugga direkt till hösten.
Jag har varit så emot det innan, men nu har jag kommit fram till att om jag ska gå hemma hela hösten och vintern så kommer det vara riktigt tråkigt men tanke på att det är en mörk period, och alla andra har gett sig ut på sina äventyr. Jag har inget fast jobb och det är inte lönt att söka ett jobb som jag bara kan vara i ett halvår. Så jag har kvar det jag har nu och jobbar mina helger och kanske till och med mer om man får. Så alltså så kommer jag att ha mitt sista sommarlov nu, ( eller ja enligt robin och hans pappa så var mitt sista lov förra sommaren) men jag gillar tanken på att jag har ett till. Så jag kommer väl att jobba lite, sola lite, resa lite, ta studenten och bara älska att det är varmt. Efter den härliga känslan i förhoppningsvis två månader så kommer jag att vara redo att börja plugga. Linjen är 4,5 år. Rätt så länge men det kan det vara värt. det finns ju ingenting som säger att man inte kan ta en sabbatsår mitt i terminen om man känner att det börjar bli tungt att plugga.

Skulle egentligen gått en promenad med Alex nu men har bara med mig mina högklackade svarta skor i med att tanke var att jag inte skulle bli sjuk. Så får nog slänga mig i soffan som alex och se en film.


Idag säger vi Grattis till Mattias & Liselotte!






Vaknade före Robin imorse, så låg jag och ...

img_2682 (MMS)

Vaknade före Robin imorse, så låg jag och kollade på fotot han har på sitt säng bord. Ett foto som är taget när hans föräldrar gifte sig. VÄRLDENS SÖTASTE!!  denna dag har bara bestått av att ta det lugnt. Håller nog på att få världens förkyldning, återstår att se imorgon. Nu ska jag gå ner och handla lite innan Big brother. Laddar upp lite bilder från helgen imorgon!


Ligger i sängen nu efter ett tufft arbetsp...

Ligger i sängen nu efter ett tufft arbetspass, det var tydligen en mässa bredvid jobb idag och det kändes verkligen som att hela mässan var hos oss och åt. Men tiden gick fort och jag hade roligt som fasen med Josefine. Nu är jag hemma igen och tänkte sova en stund innan jag ska tagga ordentligt till ute kvällen!! Har tagit fram mina kläder och det känns som att det kommer bli en riktigt bra kväll. Godnatt på er! Hoppas att nu njuter riktigt mycket av den soliga lördagen :)


Inleder en super kväll med zumbaaa!

img_0075 (MMS)

Inleder en super kväll med zumbaaa!


100 DAGAR TILL STUDENTEN IDAG!!

img_9645 (MMS)

100 DAGAR TILL STUDENTEN IDAG!!


Tro det eller ej men idag har fina Johanna...

img_4747 (MMS)

Tro det eller ej men idag har fina Johanna och jag tatuerat oss :)  Nu gäller det att smörja den i ett par veckor så den blir lika fin som på ryggen :)  Puss på er!


RSS 2.0