Höstmörkert värmer mig

Sitter här i höstmörkret och fina Melissa Horn sjuger för mig. Det gör mig mer och mer glad att jag har en biljett till hennes konsert.
Jag sitter och funderar på hur mycket fint jag har att uppskatta varje dag. Det finns saker som inte är så fina också men dom gör mig inte glad så dom kommer jag inte skriva om.

Bara det att min söta pojkvän kom hem igår efter en evighet från Skåne. Han var lyckig, jag var lycklig och vi hade världens mysigaste kväll, lagade mat, tittade på tv och hade mysigt som bara den.

Fin fina sms som värmer mig så mycket i höstkylan.

Och den har jag faktiskt börjat accpeterat att vi förändras och att vi snart är vuxna nog att börja gå våra egna vägar. Vi måste börja ta egna beslut, stå för våra handlingar och inse att vi tar olika vägar. Men att ta olika vägar måste ju faktikst inte betyda att vi ska klippa relations banden.

Iaf.
Nu har jag precis kommit hem från en super mysig middag ute med Robin, Alex och Louise. Ni är underbara.
Puss

Henrik Larsson



VÅR EGEN FOTBOLLSKUNG LÄMNAR NU FOTBOLLSVÄRLDEN!!!! :(

KÄRLEK <3

Älskade Tisdag, efterlängtade Onsdag

Tisdag,
Igår var en så underbar kväll, med 15 nära vänner, ett spel som gick ut på att komma upp till 10 000 på träningar, 14 pizzor, musik och mycket skratt kan det bli bättre?
Tack! <3

Idag är det Onsdag och jag har lyckats vakna 45 minuter innan min klocka ringde. Har försökt att sova nu i en halv timme men kom fram till att det inte gick. Nu är min älskling på väg hem, och jag längtar såå till i eftermiddag när vi ses. Men först blir det jobb.

Nu ringer min klocka,
puss på er <3


kärleken finns på olika nivåer..

Jag älskar verkligen kärlek,
kärleken finns på så många nivåer och man kan verkligen finna kärleken över allt. Jag är säker på att man kan bygga upp hela sitt liv med kärlek.
Kärleken kan du finna hos dina vänner, även fast du inte sitter och pussar på din kompis eller ligger och myser tillsammans till en mysig film så är min kärlek till mina vänner så viktig. Den kärleken kan man visa genom att bry sig, att lägga ner tid och att göra någonting som får båda att skratta tillsammans. Det är kärlek.
Kärleken finner du hos din familj. Och familjekärleken kan både bara synlig och osynlig. Men det viktiga är att man vet att den kärleken faktiskt finns. Man behöver inte säga jag älskar dig för att visa sin kärlek. Det är uppskattningen i familjekärleken och tiden som visar att kärleken faktiskt finns.
Sen finns det så klart kärleken till något man tycker är roligt. En hobby eller kärleken till minnnen som alltid kommer att finnas. Den kärleken är svår att visa för den är så personlig. Det går inte att beskriva. Den måste upplevas. Att säga att man älskar fotboll förståss inte på samma sätt som när man spelar fotboll på en träning eller match.
Den fina kärleken som alla letar efter är väldigt skör. Den kan lätt gå i sönder om man inte tar hand om den på rätt sätt. Den kärleken man har till en annan människa. Den kärleken är den som är mest konplicerad. Det finns mycket som ska stämma. Denna kärleken handlar om att vara ömsesidig. Den måste komma från två håll för att den ska kunna fungera. Denna kärleken är när man ligger och kolla på film tillsammans, när man känner närhet och när man känner en längtan.

All denna är så viktig i allas liv.
Kärlek är det finaste vi har och det måste vi ta vara på och uppskatta.

Det kostar inte mycket att visa sin kärlek och det tar så lite på ens kraft att få någon anna lycklig.

Lycka måste alla få uppleva på ett eller annat sätt. Lycka är något vi kan ge bort genom att visa våra uppskattningar.

Love,

En Fika med FCSCH!

Ush vaknade med huvudvärk imorse. Jobbigt.
Fick reda på att det inte var träning idag, men istället blev det en fika med fcsch så ska snart ta bussen. Har träffat Linnea en stund nu på morgonen,
visst är det skönt att ha vänner som man känner att man kan berätta allt för? underbart!

Efter fikan blir det nog en snabb sanering av mitt rum. Sedan ska jag försöka läsa ut min tråkiga svenskbok :(, Annars blir det allt läsa min såå braiga engelskbok! Och ikväll blir det ENSAM MAMMA SÖKER! 

Snart kommer min favorit hem och jag längtar!

Puss 

kärlek.



Har mycket att se framemot nu! :)

Idol = Lyckad fredag!

Är äntligen hemma igen. Har precis varit med mamma på hennes halloween fest på hennes skola. Shit asså jag har verkligen kommit fram till att jag inte ska bli lärare. Det var liksom inte leka lekar, äta godis och dansa. DET var spring, stoj och shit! haha

Nu sitter jag här i soffan ska snart äta, och har idol på! Åh vad en Fredag kan bli bra med bara idol på tv. Ser verkligen fram i mot denna veckan. Imorgon ska jag på en 20års fest och jobbar. Söndag blir det träning. Sen nästa vecka blir det jobb, och verkligen njuta av varje minut av LEDIGHET!

Hoppas ni har lika mycket förhoppningar på detta lov som jag!

Det är ju faktiskt bäst att lägga ner tid på människor som lägger ner tid på mig!

Saknar dig, <3

Puss!

ja..

Sen en tid tillbaka har jag varit tom,
och försökt att finna spår som leder rätt,
ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan..


Robin <3



Jag har världens bästa pojkvän som jag saknar väldigt mycket, <3

.

Inte min dag idag. Besviken.


Onsdag och snart lediig!

Sitter i skolan nu och har precis läst igenom företagsekonomi uppdraget som ska vara inlämnat på fredag. Super skönt att vi börjar bli färdiga med det. Har också hunnit med att ha en tysk redovisning nu på morgonen, den var kanske inte den bästa jag ahr gjort men det är skönt att kunna stryka den från min att-göra lista. Har också hunnit med att få feedback på min idrott och har lämnat in den.

Sitter här bredvid Cassandra och försöker att läsa igenom min Romananays, men orkar egentligen inte! Vill bara hem idag känner jag.
Fick ett sms igår från min fina vän om att Melissa Horn ska spela i Malmö, måste försöka få biljetter till det.

Ska också träffa Sandberg idag efter skolan, super mysigt!

Nej nu ska fortsätta att sitta och tänka på att det snart är lov.
Hoppas ni får en bra dag.



En bild som får mig att le!
Puss

en snabb vecka kanske?

Nu är det Tisdag morgon och även om morgondag kändes seg så gick faktiskt ganska så fort. Såg film med tyska gruppen på förmiddagen, kanske inte den bästa filmen men det är alltid roligt när man kan fördriva tiden med lite film. När vi kom tillbaka från filmen hade vi matte. Sista lektionen innan provet som vi har idag och konstigt nog så kännr jag mig inte nervös. Sen gick jag mitt VG på naturen vilket var riktgit skönt.

Efter skolan åkte jag in till stan och träffade min fina kompis, allti så mysigt att träffa dig Sophia<3

Nu ska jag snart sticka till caféet och jobba, sen blir det skola :)

Puss

ettan och tvåan

Ena dagen är man nummer 1, andra dagen är man nummer två.

en avundsjuka som måste existera?

Sitter i soffan nu och det är redan söndag. Det är rätt så sjukt vad tiden går fort.. Det har redan gått en vecka sedan min söta pojkvän åkte iväg, tiden går så fort. och längtan är stor.

Jag har haft en jätte jobbig vecka med mycket i skolan. mycket läxor och mycket prov. har börjat känna nu att jag måste prioritera var jag ska lägga all min kraft i vilket ämne. Sen har jag haft en sååå rolig helg. I fredags var jag hemma hos Jelena med Cassandra, Sandberg vi lagade mat och kollade på idol, riktigt mysigt hade vi. Tack<3
Sen igår jobbade jag hela morgonen, sen på kvällen var jag på fest hos Alexandra, vi hade verkligen roligt. Tack Alexandra <3
Idag är det Söndag och jag har spelat match och bara tagit det lugnt idag.

Nu sitter jag här vid min dator och lyssnar på lite musik som verkligen från mig att fundera lite. Just nu tänker jag väldigt mycket på hur jag känner inför delar av mitt liv? hur vill jag ha det och hur gör jag för att förändra det? det är inte alltid jätte lätt att veta hur man vill att livet ska vara.
Pratade med en kompis på bussen idag om avundsjuka, en avundsjuka som alltid existerar i fel läge. En avundsjuka som jag inte tycker ska finnas. Jag har gått igenom den, och den är inte lätt. Men vännen, jag lovar att du klarar detta. Ta dagen som den kommer och glöm inte att glädjas och längta.

Varför kan man inte alltid komma fram till en lösning på någonting? varför ska man behöva tänka och tänka och inte komma fram till något? Jag vill inget hellre än att alla ska må bra, men det är inte så lätt att fullfölja den önskan om den inte är ömsesidig. Det är inte alltid lätt.
jag måste nog bara lära mig att se saker och ting ljusare, funderar på att visa saker nog skulle bli mer positiva då.

nu ska jag snart sova är så trött,
Puss!

Jag älskar dig,<3

mysig fredag. men saknade faller ner på mig som regn :(

Det känns som att ett stort regn av saknade bara faller över mig just nu. Det är jobbigt att sakna men det är skönt att längta,

Sitter i min säng, med mitt varma te och myser till Melissa horns låtar. Det får mig att tänka på dig, det får mig att tänka på er, det får mig att förstå, förlåta och längta.
Idag kändes det verkligen som att en sten föll från hela min kropp, har äntligen gjort natur provet så skönt. men saken är att jag tror att den stenen som föll, slog ner på min tå. För jag tror inte att det gick bra. men det känns så skönt att ha det gjort nu. underbart!

Ikväll blir det mys hemma hos Jelena, mys! <3

2år



Kommer du ihåg den känslan man hade i början?
när fjärillarna levde sitt egna liv i magen? när man inte visste om man skulle krama eller puss, eller kanske ta i hand? när vi satt bredvid varandra i soffan hemma hos Alex och vågade knappt kolla på varandra, hmm eller vågade vi inte sitta nära varandra? haha.

Jag kommer ihåg våra första helger som det var igår. När jag fick min första kommentar, när jag fick första pussen och när jag knappt vägade sova bredvid dig.
Ja mycket har hänt på två år och du har lyckats göra mig till en lycklig människa som är helt tokigt kär i dig.

Alla våra sms som jag fortfarande läser hundra gånger om, alla våra telefonsamtal som jag verkligen älskar att somna till. Våra film kvällar, våra strand promander, våra resor det är underbart. och det är såhär jag vill leva mitt liv.

Men asså två år kan inte gå som en dans på rosor. men hur skönt är det inte när man åker på nedförsbacken igen efter en tung uppförsbacke? det är ju helt underbart! och det har vi varit med om.

Jag kan skriva hur mycket som hellst, men nu ringer min älskling så jag måste avsluta. Jag lovar att skriva mer!

JAG ÄLSKAR MIN ROBIN <3


Jag älskar dig ROBIN. låång men kort dag.

Asså har sett Hollywood fruar nu, för fan. man skämms ju för att vara svensk..

Alltså helt ärlig? blir man så korkad för att man har mycket pengar? eller måste man göra sig så sjukt dum för att man heter Anka i efternamn, ja i för sig..

Idag är det typ ingen vanlig måndag, tiden gick ovanligt fort. Det var väl jobbigt i komma upp i morse kan man ju säga. Det var jobbigt att säga hejdå. För det är verkligen det värsta jag vet, men att säga hejdå var ju kanske att ta i. men säga hejdå för en liten tid, kommer sakna min älskling!

Som sagt tiden gick fort i skolan och det var riktigt skönt. Kom också fram till att vi har mycket i skolan, men det känns verkligen som att tiden kommer gå riktigt fort och jag känner mig inte speciellt stressad. Det är riktigt skönt. Sen om två veckor så är det lov och då kan jag äntligen släppa det mesta, förrutom engelsk boken men det känns ändå som att den kommer gå bra att läsa. Sen kommer min älskling hem igen. Så tiden kommer till att gå fort.

Snart är det vår dag och jag längtar till vi ska fira den.
Älskar dig Robin <3

Nu ska jag och Carolina fortsätta vår plugg dag med te, film och lite företagsekonomi.

Oskrivna regler.

Hur förklarar man en oskrivenregel?
En regel som bara finns som man ska följa?

Jag tror starkt på att alla har egna oskrivna regler, kanske inte som man vet om. Men när man tänker på det så slår det en. Det finns också oskrivna regler som alla har. Som ingen pratar om utan som alla följer. Men när det kommer ett läge där man måste förklara de oskrivna reglerna. Hur gör man då?

Kom att tänka på det idag när jag kom i den situationen. Jag kunde verkligen inte förstår hur jag skulle förklara det. Det lät liksom bara dumt.

Tur att man känner sig själv bäst!

Det lilla gör det stora.

Har precis kommit hem från idrotten, har precis varit borta på maxi och köpt mig en påse med mina favorit nötter och en liten godis påse. Nu sitter jag här vid datorn och kollar ut på en underbar höst dag. självklart sjunger Melissa Horn för mig. Jag är lycklig.

Igår var Jessica och Robin, Alex här hemma och det var super mysigt :) Innan dess vad jag i stan med Alexandra, och köpte mig en stor foto bok där jag klistat in bilderna från Tunisien.

Idag är jag lycklig trots att tankarna ständig går till människor som inte mår toppen bra i min omgivning. Det har också varit en hel del tankar på helgen och helgerna framöver. Fick en super söt kommentar idag. Det är verkligen det lilla som gör det stora, tack.

Nu blir det att plugga lite Natur och svenska, kanske hinner jag med lite idrott också :)

Puss <3

Spegeln, vår livstråd!

Ibland undrar jag vad människor ser när de kollar i spegeln på morgonen. Alla människor kan göra misstang och det måste få vara mänskligt. En del misstag går att göra någonting åt andra inte. men man kan alltid göra något för att det ska bli bättre, även om det inte löser sig kan man väl i alla fall anstränga sig?

Titta i spegel, vad ser du?
En människa, en söt människa med drömmar och förhoppningar, som är glad, snäll och omtänksam 
Titta i spegeln en gång till och tänk, hur ser alla andra på mig?
Ser dom mig som en söt människa som har drömmar och förhoppningar?
Titta i spegeln en tredje gång och fråga dig hur du behandlar andra och se om det passar in med den första gången du tittade dig i spegeln.

Det är så viktigt att man inser vilka misstag man gör och att man verkligen är den människan som man ser första gången i spegeln mot alla andra. För det är så du är som person.
Även om du har sårat, svikit så är du fortfarande den personen som du ser första gången.
Du har alltid en chans att åtgärda ett misstag på ett eller annat sätt så du slipper ses som den människan som sviker och sårar.
utsidan är så viktig, inte för att du behöver ses som söt. utan du behöver visa din insida på utsidan.

Våga inse att misstag kan alla göra, våga inse.
Det är alltid svårt att titta sig i spegeln när man gjort ett misstag utan att fälla en tår eller se sig själv som en människa med horn på huvudet, en liten trekantig svans och en röddräkt. Det är super svårt.
Men gå då tillbaka när du har åtgärdat ditt misstag och inse att du är som första gången.

Att inse vem man är svårt. Jag har inte inset det än. Det är någonting som slår mig varje gång jag är besviken, ledsen eller inser mitt misstag. Då vet jag vem jag är. Då vet jag hur jag vill leva, vem jag vill älska och då inser jag det jag inser när jag tittade mig i spegeln för andra gången.

Vår spegel bild kommer förändras tusen gånger. Vilket vi kommer inse. För de där misstagen sker ofta. Men när du ser den bilden med horn på huvudet, röd dräkt och svans så reagera. Det är inte så du ser ut egentligen. Jag lovar.
Titta er i spegeln en gång till, det är bättre en gång för mycket än för lite. Tänk på det!
Spegeln är vår livstråd.

T A C K S A M H E T

Tacksamhet. Ett bra ord för vissa!

<3

Melissa Horn sitter och sjunger för mig i besvikelsen.
Hon sjunger att det finns en meningen med allt och det gör det verkligen.
Lova mig att du inte slutar kämpar? Du är världens bästa människa och det vet du.
Du betyder så mycket, Jag älskar dig.
Jag har en famn för dig var jag än befinner mig. Det lovar jag.

Låt ingenting sätta sig på dig. Jag är väggen som du kan luta dig mot och det hoppas jag att du vet.
Tack för Melissa Horn har sina fina texter.


EGOISM

Jag är så trött på människor som inte kan ta ansvar, som är så sjukt jävla egoistiska att det sårar andra människor för att de är så egoistiska. Varför kan man inte tänka? varför kaan man inte vara ärlig? varför ska man göra det så svårt för sig själv. Kom igen nu öppna upp hjärnkontoret och inse förfan! Allt handlar inte om sig själv det handlar om att hjälpa andra, det handlar om att ställa upp.
Blir så sjuk besviken.

Thats my life!

Det är söndag eftermiddag och jag sitter i mamma och pappas säng och kollar på Greys Anatomy, varför ska det hända saker med människor som man minst anar?  Men det är ju bara ett manus, men blir serien den samma efter att han inte finns kvar. Herregud vilket litet problem. hehe

Ska snart åka till Carolina för att avsluta min pluggande Söndag, jag har nog verkligen pluggat hela dagen och ändå känns det som att jag inte har kommit någonstans, jag har läst lite i min bok, sammanfattat svenskan med hjälp av Louise och sammanfattat Naturen med hjälp av Louise, jag har börjat att läsa lite om min idrottsuppgift.

Det är söndag eftermiddag och jag vet att det kommer till att bli en lååång vecka med super mycket tråkigheter som massor av plugg, men ändå har jag inte södags ångesten, jag har inte ångest över att vecka ska bli lång tvärtom. Jag är glad.

Skolan får ju faktiskt gå som det går, jag pluggar dagligen läser mina böcker, läser till proven, skriver om min friluftsdag vad mer kan jag göra? Det är faktiskt inte lönt att känna den ångesten. För träningen kommer till att bli av ändå, jag kommer gå mina promenader, jag kommer sitta vid datorn. Det är liksom mitt liv.

Jag har gjort det innan och det många som gör det nu. Förändrar sina liv för att skolan kommer in i bilden. Mitt liv är att skratta, mitt liv är att gå mina promenader, skriva min blogg och skriva mina sms och träna. Thats my life!

Nästa vecka kommer Jessica och det ska bli mysigt och skojigt!

Nu ska jag snart rusa
Puss på er!

Känslan av höstmys är väldigt nära.

Nu har hösten verkligen dragit igång på riktigt här i kalla Skåne. Men jag ska faktiskt inte klaga. Jag tycker att det är riktgit skönt. Har haft min super stora och mysiga kofta på mig idag, dubbla leggins och min ny invensterade mössa. Det har varit en riktig mys dag. Hösten är liksom samma sak som mys.

Jag var med pappa idag, vi var och köpte present kort på spa. Och jag fick verkligen en känsla av att bara ta det lungt. Vi gick runt i stan och hittade super fina skor till pappa. När vi kom hem kom Carolina vi åt, passar Jens har sett mamma mia som är lika bra varje gång vi ser den. Sen har vi pratat om att gå och se "möss och människor" med Mathias, hoppas vi kan se den. Vi har druckit chai te medans regnet slogs mot rutan, DET ÄR HÖST!

Har rätt så mycket plugg nu i veckan, ush. Men tror att jag har läget under kontroll. Imorgon blir det att plugga nästan hela dagen, vid 6 kommer Carolina och vi ska fira kanelbullensdag. Och så blir det Ensam mamma söker!

Hoppas er dag har varit lika mysig som min.
Just nu älskar jag hösten.


Tunisien - En resa jag aldrig glömmer.



Jag har precis kommit hem från en så obeskrivligt mysig och underbar semester med Robin. Sitter här i sommvan nu och försöker summera vår vecka, och känner en saknad när du inte sitter här bredvid mig. Det är mörkt ute och jag är van vid att sitta eller ligga i din famn och långsamt somna till dina fina ord. Det kändes som att vi verkligen behöver denna tiden tillsammans. Det är kvalitetstid på högnivå. Det har varit skönt att kunna gå med dig vid vattnets början av stranden titta på dig och känna precis som man känner. Jag är så glad över att ha dig.

Att vakna varje morgon (nästan) med att solen skiner genom den tjocka gradinen som täcker balkongdörren. Klockan var kvart över sju på morgonen första dagen då jag vaknade klar vaken och tog på mig min bikini och gick ut på balkongen för att sola med boken i högsta hugg. Det tog inte lång tid innan min söta älskling vaknade och vi var redo för en dag i det solhetta Tunisien.

Dagarna gick och vi bestämde oss för att gå ner och shoppa. Vilken tur att vi hittade den hamnen med de mysiga båtarna, affärerna och dig vid min sida.

Jag vet inte mer vad jag ska säga. Jag älskar dig Robin och jag vill och hoppas att det blir fler resor med dig. Din trygghet smittar av sig, <3

 

RSS 2.0