fjärilarna i magen med horn och röd svans.

Ni vet den där känslan...
Då det känns som att fjärilarna i magen har fått horn och bara flyger runt och är oroliga och arga. När du känner hur dina horn på huvudet börjat växta och du bara vill gråta för att ilskan är så stor..

Ush vad den känslan är hemsk.
Får ta av mig offerkoftan och försöka glömma..

ÅH

Från världen till musikens spännande värld." jag gömde mig i min fantasi"

Satt på bussen till jobb i imorse med min ipod i öronen och så var det som att all tid stannade. Det var som att jag kom till en helt annan värld. Jag glömde verkligen allt runt omkring mig. Det var så magiskt. Satt och lyssnade på texterna som får mig att tänka på vilka människor som finns runt omkring mig.
Låtar som påminner mig om tankar och känslor som speglar sig på den jag är idag.
Jag gömde mig i fantasin.

Läste precis en väns blogg, som precis kommit hem efter att ha firat en vit jul. Det lät så skönt att åka iväg och samla sina tankar ett tag. Det hade jag behövt. Men då slog tanken mig om bussresan imorse. Det där magiska med musik fick verkligen mig att stanna till och se livet från en annan synvinkel.

Det är så fantastiskt att det är lov. Den tiden då jag kan göra precis vad som känner för att göra. det gillar jag.


På bara ett ögonblick.

Tänk så mycket som kan förändras under en kort tid. Kärlek kan ta slut, vänner hittar tillbaka till varandra. Kärleken föds. Lycka skapas och tårar strömmar. Allt kan ske på bara ett ögonblick.
Ett ord fel räcker. En omtanke kan bli fel och nätter kan bli långa.

Ligger i soffan och lyssnar på Shirley Clamp, så mysigt få lite tid över för att läsa mina böcker och planera lite till nyår.

<3

Att ha er vid min sida och känna den kärleken och den värmen är underbart.
Jag vet att om något faller är ni där och räddar det. Ni ställer upp, ni har tålamod
och ni visar värmen i ur och skur.
Detta kan inte skrivas på en blogg och det kan inte förklaras.
Jag älskar er min familj, <3


Dagen innan den lilla dagen..

Jag kan inte tänka mig att imorgon är det lilljulafton. det ska bli så mysigt.
Älskar att ge bort paket speciellt när man vet att de har önskat sig det. mys.

Idag har jag jobbat sista gången innan jul hade inte så mycket att göra så det var bara roligt. Efter jobb gick jag in till stan och träffade Sandberg och vi shoppade en massa julklappar och lite till oss själva. Och skrattade som ingen annan. Jag kan varmt rekommendera H&Ms rea. Jag köpte min klänning igen som jag lämnade tillbaka för 2 veckor sedan, denna gången på halva priset och så hittade jag en tröja till min älskade och en jeans kjol till mig. 

Imorgon blir det att åka in till stan igen för att shoppa lite julklappar med R och D. Vilket jag verkligen längtar efter och på kvällen blir det lite julfirande. 

Nu ska jag sova. 
Hoppas ni får en riktigt God jul och ett gott nytt år. 

Puss 

En tid att fundera.

En söndag. en härlig söndag.

Sitter och funderar idag igen idag tänker jag på hur härlig denna dag varit. Vaknade med min älskling vid min sida, sedan åkte familjen och köpte skor och mat.
Funderar på en tjej som står mig nära som kämpar mot tårarna som hela tiden vill fram när påminnelsen om lycka framstår.
Funderar på hur otroligt rokigt jag och världens finaste har haft det idag. Hur roligt vi hade och att vi alltid lyckas skratta att vi skapat minnen efter minnen utan att tänka på det och att vi har genomlidt en hemsk låt idag.
Tack för idag, <3

Tänk att det äntligen är jullov, tänk att jag och L lyckades välkommna vårt jullov med öppen famn bara genom att prata med varandra i timmar.

Funderar på skolan..
Nej inte just nu.

Veckan +
Mitt matteprov
SNÖN
julhandel
jobbet
fina vänner
kusinen
Min pojkvän
Min söndag

Veckans -
varför tänker inte alla likdant?


lördagen den älskade älskling, <3

Det är lördag kväll jag är förkyld och mår kanske inte jätte bra. men har precis kommit gem från jobb, har jobbat i 7 timmar idag, har lärt mig att jobba i köket roligt :)

min söta älskade älskling har väntat på mig idag så ikväll ska vi ha en jätte mysig kväll tyker jag, älskar dig <3

Igår var det skoavslutning som jag skrev igår, så skönt.

<3

En ledighet från det vanliga..

Från och med idag är jag ledig i två och en halv vecka och det ska bli så skönt. Ledig från fotbollen, ledig från skolan ska bli skönt att komma ifrån lite. Idag ska jag bara försöka bli frisk :) Tråkigt att jag ska lyckas må dåligt när lovet nyss har börjat.
Jag har spenderat min eftermiddag idag med min söta vän, kändes som att vi satt och fikade i flera timmar och visst gjorde vi det.

Som sagt idag är det fredag och ledigheten från det vanliga börjar!


Torsdagen den dagen innan skolavslutningen.

Har precis lagt mig i min gosiga säng. Denna dagen är ju helt underbar. Hur skönt är det inte att gå och lägga sig och inse att detta är sista dagen på denna terminen, det är sista kvällen som jag behöver tänka på att ställa klockan det är bara SÅÅ skönt. vänner..
Smsar med en vän och pratar om julklappar, det är så svårt. Vad köper man till någon som har allt liksom?
En annan väldigt bra vän har jag fikat med idag, det är så skönt att prata om allt. Tack <3
En trejde vän, en kusin och en syster har jag ätit lunch med idag. Vännen har lyckats skada sin fot, icke bra! :( Fast kul var det när du ringde för att berätta det.
Det har hänt mycket idag och imorgon kommer den efterlängtade skolavslutningen. En söt flicka åker imorgon bitti för att träffa sin älskade och saknade pojke. Det kommer bli så mysigt, hoppas du har mycket att berätta när du kommer hem (:
Efter skolavslutningen blir det en massa prat och en massa mys med bästa du, <3

Jag får ju inte glömma att jag och J slog ihop våra kloka huvud idag och lyckdes komma treja i en frågesport, haha.

Det händer mycket nu fram över. Men som jag och min julfika kompis pratade om idag så ska vi inte bestämma för mycket utan vi ska njuta av att vara lediga. Trotts det så har jag en överraskning som väntar på söndag, Josefine börjar bli nervös haha. Du är söt! <3

Ett tonårshjärta vs vuxenhjärta

Sitter och lyssnar på vinnarlåten i IDOL. och funderar. 
Just nu har det pågått en svaka som har pendlat mellan djup och djupare. Då förstod jag ordet tonårstankar som jag läste på en väns blogg. Jag har en kompis som är väldigt bra på att blogga och hon nämner oftast tonårshjärtan. Vilket är ett väldigt bra ord. 

Jag tror att det finns en otroligt stor skillnad mellan vuxna hjärtan och tonårshjärtan.
I ett vuxethjärta har man mycket erfarenhet, man har upplevt ruset i magen som framkallar glädjetårar och leende, man har blivit sårad gång på gång och insett hur människor fungerar och man har varit deppig någongång och kännt att detta måste jag göra någonting åt.

I ett tonårshjärta måste allt detta upplevas och jag tror att det tar lång tid innan man har upplevt allt. Innan man vet hur man ska hantera situationer. Sedan tror jag att tonårshjärtan är svåra att läka eller det känns som att de tar mycket längre tid att läka för allting påverkar ett tonårshjärta.

Ett vuxenhjärta vet innerst inne vad som är livskvalitet och oavsett om osäkerheten spökar, så vet man vad som står i ens hjärta.
Men ett tonårshjärta har en tunnare mur mellan livet och texten i hjärtat. För det som händer i verkligheten påverkar den osynliga texten otroligt mycket.

Detta tror jag beror på att vi är så beroende av alla andras åsiker, tankar och ursäkter. Texten i mitt hjärta ändras ständigt och jag väntar och väntar på den dagen då den blir permanent.
Den texten har jag för mig själv och i det svåra hör jag en vind som viskar vad som står i hjärtat just nu.

Ta vara på det som är livkvalitet för er och skapa din egen text som följer dig livet ut. Det är behövligt.

Tisdag men det känns som onsdag.

Idag är det tisdag trots att det har kännt som onsdag hela dagen.
Min dag idag har varit väldigt bra. Den började med att jag fick en sovmorgon. Sen åkte jag till Claras och lunchade med en jätte bra vän. väldigt mysigt.

Sen åkte jag till skolan och hade möte om våra stundentmössor, då tänker ni redan? Jaa jag med. men det var rätt roligt att sitta oh lyssna på honom känna på materialen och ta del av studentdagen i förtid.

Efter mötet hade jag håltimme så jag och en del av min dansgrupp övade dansen + några som satt och kollade på. Efter det var det dags för matte redovsning det gick väl helt okej.

Efter skolan stack jag in till stan med söta vänner.

Nu är det bara3 dagar kvar till skolan slutar och det är jullov.

Nu ska jag plugga lite,

Puss

Måndagen den 26 månader.

Dagens + :
Idag är det vår dag och det är alltid mysigt.
Extra mysigt när man kan drömma sig in i vår värld
och njuta av våra fina minnen tillsammans.

Det är måndag och det innebär att det snart är jullov.

Jag har fått pluggat en del, ställer mig frågan varför?
men har kommit fram till att om jag pluggar mycket nu så
slipper jag pluggar på lovet, mycket bra!

Jag har träffat människor som gör mig glad.

Jag har sov morgon imorgon.

Dagens - :
Planerade i förtid

Smällar man måste ta tyvärr.

Omständigheter om nyår.

Ryktet om omprov i matte för att någon I*IOT hade fuskat.

Mobilen, dagens största minus.


Har ingen rubrik att skriva. besvikelse kankse.

Blir så ledsen. Försökte i alla fall fixa något.
Så jobbigt att gå och vara irriterad hela tiden =(


jag glömmer att leva i nuet.

Det är fredag, det är kallt ute, ljusen på mitt rum är tända, lycktan som köptes i vecka är uppe och avslappningen efter denna vecka är i full gång. Fast jag ligger och funderar på varför jag alltid längtar till fredagar? Visst det är skönt att veta att man har ledighet framför sig, att man kan sova länge. men vad är det mer?
jag tror att jag har slutat njuta av vardagarna. Ska börja med det igen. annars känns det som att vardagarna är gråa och helgen är jätte ljus. hmm.. dagens gåta.

Idag har jag varit i skolan som alla andra dagar. fast idag var det speciellt, våra lärare gick lucia för oss. väldigt roligt och mysigt. efter firandet gick jag in och gjorde ett matte prov som jag är väldigt stolt över. sen har jag inte gjort någonting har suttit med en väldigt bra vän i matsalen och pratat med allt och alla. Så roligt. Satt där i typ 2 timmar, sen åkte jag äntligen hem och städade. och nu känner jag mih duktig så nu tar jag det bara lugnt.

Ikväll blir det idol-kväll hemma hos en söt vän. Ska bli mysigt.
Nu ska jag gå ner och ta mig något att äta och njuta av att det är fredag.

Puss


när hjärnan bara måste sorteras.

Ligger och tänker på saker och ting som finns i mitt huvud just nu.

En fin vän till mig kom hem från London förra Söndagen, vi träffades på Tisdagen och nu är hon i Thailand. Hoppas att du har det bra, tänker på dig.
En annan vän som är väldigt saknad och behövd har jag varit dålig på att träffa när jag behöver dig.
En annan vän som stod mig väldigt nära har jag kommit en bit ifrån, men är påväg tillbaka.
Tänker på vänner som inte är vänner längre. På misstagen och på hur roligt jag och en nära tjejkompis kommer ha till sommaren.
Tänker på nyår som kommer firas med nära och kära.

Funderar på skolan..
funderar på proven som står mig väldigt nära just nu.
tänker på matteboken som varit en hård sten bredvid mig i sängen i ett par veckor.
tänker på att skolavslutningen är nära och att halva tvåan snart gått.
funderar över vad som komma skall..

Funderar på allt annat.
Hur kan en del saker bli fel när de kan vara rätt en annan dag?
funderar på att julen snart knackar på dörren och att jag snart är klar med alla julklappar.
Tänker på att jag snart ska ha en jätte mysig jul med mina nära och kära.

tänker på att en bra kille tog körkort idag, Grattis!
Funderar på att hitta tillbaka till glädjen.

Träning.

Sitter i min säng nu och jag precis kommit hem från träningen. Det var en väldigt bra träning idag trotts att jag eller ja vi hade lite svårt att förstå en del övningar.
Min älskade pojkvän och hans goá vän var och kollade, hmm. blir väl mobbad för mina instser sen hehe.

Imorgon är det Tisdag och skolan börjar igen. Och imorgon blir det ett besök hos frisören och lite sånt.



Puss <3

Måndagen den 7 december & jag är ledig.

Det är Måndag idag och tiden bara springer fram. men har bestämmt mig nu för att jag ska börja leva. Ta tiden som den kommer och inte bara springa med tiden och utan lära mig att ta det lugnt. Nu har jag haft en tid då allt har varit lite mörkare än vanligt. Det känns ändå som att jag är på rätt väg igen. nu har jag äntligen saker att längta till. Julen ska bli super mysig.
Den 23 ska jag fira jul med min söta pojke och en del av hans släkt.
Den 24 blir det jul hemma hos Farmor & Farfar. 
Sen ska jag bara ta det lugnt. 

Igår var den andra advent och jag fick ett par super mysiga strumpor av mamma och pappa. 
Så nu sitter jag och pluggar matte. Blir träning ikväll.



Tyckte det var trevligt med en bild på oss.

en efterlängtad helg.

Sitter nu i soffan framför idol och njuter över att det äntligen är Fredag. Denna veckan har gått så fort. Har tyvärr inte haft tid att skriva. I måndags var det träning och mathias som stod på schemat. Tisdag träffade jag äntligen Maria som var hemkommen från London, mys. I Onsdags var jag, pappa och louise och lyssnade på en bilskolelärare som hade en handledarkurs för oss, skoj eller hur pappa? :)
Torsdag var det igår och den njöt jag av hemma hos Robin.

Nu är det äntligen Fredag. Nu ska jag stänga av alla känslor. alla människor som sviker och sårar. och bara njuta av att det är helg.

RSS 2.0