min tisdag

Tisdag..
Denna dagen har jag fått gjort mycket känns det som
- Jag har varit i skolan
- Fixat resan till åre
- Ätit mat med Alexandra
- Tagit foto till mitt projektarbete
- Skrivit lite på arbetet
- Tagit en välbehövlig promenad med Linnea. Tänker på dig!

Dagen har gått fort, men samtidigt ska det bli riktigt skönt att gå och lägga sig snart.

Har jätte mycket tankar i huvudet just nu om vad jag vill göra i framtiden.. Vill jag bli jurist? eller är socionom någonting för mig? Trots att jag vet att det inte är så, så känns det som att det är stressande att jag måste komma på något och jag måste plugga så jag kan börja mitt liv. Måste nog bara stanna upp ett tag och försöka ta allt som det kommer!


En bild som får mig att tänka lite extra.


tänktänktänk

Varför blir en del dagar bara konstiga?
när man tänker jätte mycket och bara vill sova bort hela dagen?
när man bara ser det negativa?
Varför tänker vi så mycket?
eller varför tänker jag så mycket?


Träning och en sjuk håltimme

Sitter i skolan nu och väntar på att Niklas ska ha sin lektion så vi kan gå och träna sen.
Har varit på basgrupp kl 9 och sen är nästa lektion tjugo i 4. Att jag sitter i skolan kallar jag duktigt.
Fast i för sig så hade jag inte varit här om jag inte skulle tränat. Tror jag.
Känns ändå bra att jag har varit på första basgruppen.
Idag händer det inte så mycket efter skolan, blir väl att åka hem och skriva min svensk uppgift och kanske börja på psykologin.
Nu ska jag hitta någonting att fördröja min tid med!!
Puss

Spontan kväll.

Det blev en riktigt spontan kväll igår.
När jag kom hem efter jobb var det bara att hoppa in i duschen, fixa mig och sen åka direkt till jelena som hade 18 års fest. Kvällen spenderades där med härligt sällskap, smörgåstårta och efterätt. Riktigt rolig fest, Tack Jelena. Senare in på natten bestämde sig, jag johanna robin och mathias oss för att vi skulle åka till slagt. Så vi eller ja johanna och mathias cyklade oss hem till johanna där Taxin näst intill stod och väntade på oss.
Hem till mig för att hämta leg och sen vidare.

Vi dansade till de mest underbaraste låtarna, skrattade och träffade nytt folk. Kvällen blev helt underbar!
Kul att träffa folk som läser min lilla blogg.

Det är söndag idag och egentligen borde jag bara ligga i min säng då jag är såå trött. Men vi stack hem till Alex och åt frukost, emelie kom dit så det blev lite chill där. Sen gav vi oss av mot oss där vi åt lite, snackade. Tjejkväll.

Nu ska jag sova tänkte jag, imorgon blir det skola mellan 9-9.30 sen träning och sedan en psykologi lektion vid fyra. Vilken underbar håltimme :(

Godnatt!


En väldigt väldigt gammal bild på Emelie & Mig


Första veckan i skolan

Det blev en kort dag i skolan idag, jag ocg syrran var där kl 8 för att ha vår första psykologi lektion. Det verkar faktiskt som att det kommer bli en rolig kurs. Efter den begav vi oss till vår första webbdesign lektion. Så klart fick vi två läxor, en från psykologin och en från webbdesign roligt roligt. hmm..

Fick också reda på att jag kan utnyttja mitt projektarbete i en del webbdesign lektioner. Så det gillas.
Träffade Daniel igår så vi gick igenom lite till arbetet och fick upp lite planer så nu känns det som att jag bara ska börja allting!

I eftermiddag ska jag börja träna på riktigt tänkte jag, ska bege mig till friskis med syrran och träna ett IW pass. Känns skönt att avsluta veckan så.
Nej nu får jag väl ta tag i samhällen så jag får det gjort också.

Webbdesignen är klar, check!


dagen före skolan

Dagen före skolan..
Egentligen borde jag ha lite ångest över att sommarlovet är över. över att jag ska börja gå upp tidigare på morgonen, få läxor ha prov osv.
Men jag längtar faktiskt lite. Känns som att jag har så mycket som ska hända nu under höstterminen att jag bara är taggad inför att börja. Jag har köpt mitt projekt block, haft möte med en person från en organisation om mitt projektarbete, jag håller på att städa mitt rum, tvätta, har packat min väska inför imorgon, har köpt min älskade skjorta, har förgyllt min kalender med mina hoppande grodor och snart ska jag bege mig ner i källaren för att samla ihop allt som ska slängas, sen kommer pappa med släppet och då ska ALLT slängas.

Vår källare även kallad, Josefine& Louise kompisrum har sett hemskt ut i flera år nu känns det som och varje gång kompisar har kommit så har jag sags "ursäkta röran"
Nu ska det göras om, jag och min syster ska inhandla lite nya saker så att källaren blir en riktigt mysfaktor i höst.
Vi ska även göra om "kontorsdelen" till ett kontor där jag & min syster kan ha alla våra skolsaker och så ska vi kunna sitta där nere och plugga. Fyfasen vad det ska bli skönt att få det gjort.

jag ska även hinna med en träff med Linnea och en promenad med Mette men det ska nog gå bra. Ska äntligen få höra mer om Mettes projektarbete, great!

Denna bilden förgyller min dag och Erik Hassle; isn´t it obvious


Jag hugger i sten, jag tror att jag sakta början se en..

Det känns som att varje tyst minut får mig att funder och tänka på hur allting inte är och hur allting ska vara.
Jag tror att jag finner en lösning, men det är nog bara en önskning.

Imorgon är det måndag och det är börja skolan vecka.
Jag ska även börja träna denna veckan, då det är malmö festivalen så är första passet bokat först på fredag halv fem.

Idag har det varit jobb och festivalen på schemat. Jobbet gick väl helt okej, inte jätte roligt idag men inte tråkigt. När jag kom hem satt Ronja, och älskade kusin i köket hos oss och vi bytte lite tankar och känslor innan vi begav oss in till malmö för att spendera kvällen med Melissa och Lasse. Träffade också ett trevligt killgäng som man inte träffat sen början av sommaren, trevligt.

Idag blir det en dagens låt och det är helt klart,
Hugger i sten - Lars winnerbäck

En fredag kväll med perikles och skeppan

Fredagkvällen var så bra som den kunde bli. Vi fixade oss här hemma, hade lite förfest åkte in till stan och såg perikles träffade lite folk och njöt av kvällen. Vid tjugo i 12 begav vi oss till skeppan och dansade natten lång till halv bra musik. Vilken kväll.

Idag var man lite trött då man blev väckt först vid 7 och sen vid 10. Somnade runt 5 och var allmänt seg när man vaknade. Jag och robin gick upp och åt frukost och sen gick vi och la oss igen. Sov ett par timmar och tog det bara lugnt. Så detta är en så sjukt seg dag, egentligen vet jag inte om jag orkar åka in till stan idag. Det är varmt ute men så sjukt grått väder. Ush.
Min pojke har precis åkt till staffanstorp och jag, louise, jokke och niklas ska snart laga lite mat tillsammans. Får hoppas på att det blir en bra lördag trots allt (:


Sommarminnen -10


en höstig känsla



Vad är bättre en regnig dag som denna att lägga sig på rummet med tända ljus och njuta av det sista dagarna på sommarlovet?

Jag har laddat upp idag med ett nytt fint block till mitt projektarbete. Har börjat skriva lite i det och snart börjar jag i den organisation som jag under året ska ta hjälp utav.
Har fått grodklistermärken av mamma idag, hösten blir kanske lite roligare med gröna grodor i kalendern.

hallå? :)

Ibland slår tanken mig om någon läser min blogg haha.
Den tanken är nog inte ovanlig när det gäller folk som bloggar.

Idag är det Tisdag och jag vaknade av att det ös regnade ute. vilket det fortfarande gör.
Efter jobb idag har jag lovat att träffa min kusin, sen ska jag hem och resa i min garderob med mamma så vi ser vad som behöver inhandlas.
Vem vet då kanske det snart blir en klädbytar dag?!

Idag jobbar jag bara mellan 10-14 och det ska bli helt underbart. Älskar de tiderna, haha. Det blir dock lite mindre pengar, men hellre mindre pengar än inget alls.

Denna dag längtar jag efter söndagen
då kommer Melissa horn till malmö festivalen och jag ska stå med mina underbaringar och sjunga med till henne som aldrig förr. Sen en halv timme senare kommer Lasse till stora scenen och då mötts vi där igen för att sjunga med till hans underbara låtar. Åh vad det kommer bli en bra dag.

Nästa onsdag börjar skolan igen och det är nästan så att jag längtar lite (: haha.
kollade på mitt schema och det ser helt okej ut faktiskt. Har en jätte håltimme på måndagar men det kanske blir rätt bra med projektarbetet. Sen ska jag snart ta tag i mitt körkort har lovar morfar det.
Känns som att det är lika bra att ta det så har jag det gjort.

Nej nu ska jag på med mina regnkläder och cykla iväg till jobb.

Puss


TURKIET 2010 & nya tag inför skolstarten

Nu är jag hemma i Sverige igen och jag har haft en hel helg här hemma fylld med kärlek, vänner, skratt, fotboll och mys. Det är så härligt när man kommer hem från en resa, man har så mycket positiv energi och varje gång man kollar på bilderna så minns man tillbaka men njuter av att man är hemma igen.
Borta bra med hemma bäst, eller hur brukar man säga?
 
Resan var helt underbar på många sätt, men det var lite jobbigt vissa tider. Bland annat så lyckades jag bli sjuk, jätte bra! eller ja jag blev matförgiftad. Tack vare det så är jag inte så taggad på att åka dit igen haha.
Men vi hade ett jätte fint hotel, en privat strand, fint väder, s                 hopping och vi lyckades skapa massor av nya minnen. Det var verkligen en vecka att minnas.

nu börjar jag tagga om till skol tider, trots att det är lite mindre än två veckor kvar. Ska köpa in massa nya saker som kommer att behövas under terminen. Jag har börjat spåna lite på mitt projekt arbete, börjat prata med lite människor runt om och spåna lite idéer. Jag känner mig faktiskt rätt så taggad på att börja mitt sista år på gymnasiet trots att framtiden ibland skrämmer mig. Vad händer efter gymnasiet? Då är inte skolan obligatorisk länge. ( Det är den iför sig inte nu heller, men jag tyckte att det var självklart att jag skulle gå det).
Hur blir det med vänner? vilka vänner flyttar vem stannar kvar? massor av frågor.
Men en sak i taget, nu ska jag fixa mina betyg så jag går ut med de betyg jag vill ha, jag ska skratta, ha roligt, kämpa och minnas mitt sista år på gymnasiet som det bästa.

Här kommer bilder från semestern











Jag har krönt min egen musikdottning och musikkung!

I morse kom jag hem från 4 dagar i Östersund! har varit på festival och lyssnat på mina favvisar.
LARS & MELISSA
Finns det någon som är bättre? Alla som säger att svensk musik är skit kan slänga sig i väggen för detta är fasen musik på riktigt. Att stå i en folkmassa och sjunga till Melissas & Lars låtar med främmande människor och min älskling i handen har fått mig att förstå att lasse och melissa sätter orden för hur livet ser ut.

Melissa som spelade, publiken som sjöng med och känslan av att jag ska se henne igen var underbar.
Att få se lasse för första gången fick mig att rysa till så fort jag hör honom.
Jag har haft 4 underbar dagar, men min älskling och hans familj. Sena sommarnätter i kylan och pipande öron har vi traskat hem i natten och små nynnat på kvällen konserter.

Nu är jag hemma igen, jag & syrran sitter i köket med vars en dator och lyssnar på lasses DVD på högsta volym som vi fått av en finfin vän! Joakim har köpt bullar till oss och denna dag kommer vara skiit bra. snart ska vi gå en promand och prata lasse och melissa minnen. Saknar faktiskt min mamma & pappa o min hund men veckan går fort och snart är jag i Turkiet och njuter av att denna sommaren är den bästa på länge..

Nu spelas " Åt samma håll" men Lasse!



" ta min hand jag följer dig, vi ska åt samma håll"


RSS 2.0