baksmällan del 2

Precis hemkommen från premiären av Baksmällan del 2
Alan <3

skolan lider mot sitt slut

Skolan börjar verkligen gå mot sitt slut nu på riktigt.
För ett par veckor sedan skrev jag ett inlägg om hur mycket vi har kvar att göra innan skolan slut och nu kan jag strycka det mesta från listan och jag kan till och med räkna vad vi har kvar att göra på en hand.
Matteprov (det sista någonsin), redovisning i information & layout och så ska vi skriva en dom som ska skickas in. Åh jag älskar verkligen att sommaren snart är här på riktigt. Nu börjar jag ta det lugnt och fokuserar allt mer på ledighet, underbar känsla.
Jag har tagit tag i träningen lite nu i veckan. Igår var jag ute och sprang i 40 min super skönt och idag har jag varit på tränings dans med Åsa och Johanna. Riktigt roligt.
Får se om det blir någon träning imorgon. Imorgon är jag ledig och det står städning på schemat, jag ska ta tag i mitt rum och städa ovan våningen. På eftermiddagen ska jag till ikea med anton och louise och helgen ska inledas hos Johanna. Längtar.
9 dagar till Grekland.
Puss

En onsdagsmorgon med träningsångest

Det är redan onsdag och halva veckan har gått. Tiden bara springer i väg. denna veckan har vi haft väldigt dåligt väder vilket har fått mig att längta ännu mer till Grekland. vilket ändå är bra. För igår när jag städade min garderob så insåg jag att för att få plats med den tvättade tvätten så behövde jag börja packa så jag hämtade resväskan och började lägga ner saker till resan. underbart.
Igår hade jag en rätt så effektiv dag, jag var i skolan ett par timmar. Hann väl egentligen inte med så mycket i skolan, men jag pratade lite betyg med mina lärare och insåg att allt kommer nästan att sluta som jag vill att det ska sluta. Min lärare uttryckte flera gånger att hon hejar på mig så jag blev taggad för att ta ett sista ryck.
Så jag åkte hem efter skolan slängde mig i sängen och sov i en timme. När jag vaknade öppnade jag min söta lilla dator och böjade skriva på min komplettering till psykolgi B så jag kan få mvg i kursen. Det gick riktigt bra hade bra motivation så det bara flött på, sen så för att bli klar med allt i psykologi så började jag på oppsitionen och skrev klart den så nu väntar bara en redovisning nästa vecka. Efter det kom min älskling hem så vi fixade lite med tvätten och med min nya dator. Sen så åt vi lite med familjen och handlade på maxi. På kvällen blev jag sjukt sugen på att baka så jag gjorde en jordgubbspaj med kokosöverdrag. Om jag får säga det själv så blev den väldigt god.
sen så insåg jag att jag hade bestämt en skype dejt med anton så jag skyndade in på skype och fick hjälp med lite av info & layouten.
Nu är det som sagt onsdag och jag börjar inte skolan förrän halv tre. Steg upp i tid för att skriva klart min redovisning. Funderade på om jag skulle åka ner till v.hamnen och träna eller om jag skulle ta på min joggingkläderna och gå ut och springa. Tror att det blir att gå ut och springa. Vädret ser ut som att det ska regna vilken sekund som helst men skit i det. Imorgon ska jag också träna med Johanna och hennes mamma. yeah.
Nej nu ska jag göra något åt min träning och gå ut och springa.

en tisdag efter min sköna tupplur

just nu ligger jag i sängen och har precis vaknat efter min eftermiddagstupplur. Jag har varit i skolan idag, började klockan tio hade psykologi B. Fick reda på arr vi ska opponera nästa vecka, vilket könns väldigt roligt. Jag fick även veta att jag hade en del att komplettera till mitt mvg i min vetenskapliga rapport. Funderade först på om det var lönt att kämpa för ett mvg. och insåg efter att ha pratat med min lärare att det var lika bra att göra det för vi har inte så mycket kvar. sen så hade jag matte, ska snart göra mitt sista matte prov vilket ska bli otroligt skönt och för en gångs skull så tror jag att jag fattar detta. Sen åkte jag hem och nu ligger jag här i sängen med min nya dator. Den är så söt och så fin.
Igår var vi tjejer hemma hos carolina och hade grill myskväll vilket var väldigt väldigt mysigt. kom hem vid elva. Tack carro. Jag ska lägga in lite bilder när jag kommer så långt med datorn.
Nu ska jag iaf gå ner och koka mig en kopp te och sätta mig och skriva färdigt min redovisning som jag ska ha imorgon. eller ja ett mvh seminarium som jag tror är rätt så viktigt för betyget.
När robin kommer hem ska vi nog ta oss en lång promenad. mysigt.
Sen så får vi se vad som händer ikväll förhoppningsvis ska vi nog bara ta det lugnt. kanske ska jag börja packa.
Nej nu kallar te kokaren så nu får jag sluta.
11 dagar till Grekland.
Puss

En födelsedagshelg

Min helg har varit helt underbar.
I fredags var jag o köpenhamn med mina fina tjejer, vi shoppade, åt italienskmat, skrattade och åkte tåg. Det var en helt underbar dag och jag kom hem med två nya väskor, en bikini överdel och ett par solglasögon.






Väl hemma från Danmark så var det tid för att fira mig och syrran. Robins pappa Anders, farmor och farfar och Mette var här på middag. Det var en lugn och mysig kväll. På lördagen jobbade jag till åtta. Åkte hem, fixade mig och åt sen körde jag all in på förfesten med sjukt roligt människor och på slagt. Som jag kanske sagt tidigare så har jag tröttnat som bara den på slagt. men igår hade jag gaaalet roligt. Somnade vid fyra och vid nio kom mamma och pappa in och väckte mig och Robin. Jag fick jätte fina presenter från världens bästa föräldrar. Fick pengar till mig resa, en bok som jag vill ha, två linnen och en jumpsuite. Wiie. Sen fick Louise sin present av mange, en OnePiece och jag var så sjukt svartsjuk. Hoppade in i duschen och tänkte ut en plan på att jag måste köpa en när jag får lön. När jag kommer ut ur duschen säger robin till mig att min present ligger i källaren. I källaren möttes jag av en ONEPIECE påse och i den låg n ljusgul OnePiece. LYCKA!!
Jag är så glad för den. Vid halv tio hade vi frukost kalas och min onepiece var så klart på.
När gästerna hade gått gick jag och emma till maxi och handlade godis. gick hem och slänge oss i soffan med louise mange och robin och kollade på film. Sen sova alla en stund.
Jag lagade mat medans alla sov, tacos yeah.
Efter maten började hockeyn så killlarna kollar på hockey och jag har haft en väldigt bra och inspirerande samtal med Maria och ett långt och härligt samtal med robins söta mamma.
Nu är det snart dags och gå och lägga mig med min besvina pojkvän. Då Finland typ leder. =/
Ajdå!

Nej nu kallar sängen imorgon är jag ledig och jag ska till Susie, sen ska jag träna och på kvällen ska jag på grillkväll. underbart.


Min fiiina OnePiece


Förfest


TACK ALLA FINA MÄNNISKOR SOM GJORDE MIN HELG HELT UNDERBAR!

Jag har lite mycket i huvudet. men snart är allt fixat.

Onsdag och veckorna bara springer förbi. Det är onsdag och äntligen är två STORA arbeten inlämnade. Nu kanske jag skulle kunna leva också.
Jag har haft mycket i mitt huvud den senaste tiden, vilket har gett mig lite tid att fundera och komma fram till egna beslut.
Jag har bland annat kommit fram till att jag och robin ska dela en lägenhet tillsammans i sommar. Vilket jag längtar väldigt mycket efter. Jag längtar efter att ha något eget, jag längtar efter att ta eget ansvar och jag längtar efter att få bo med Robin. Samtidigt som jag känner på mig att denna sommaren kommer att bli något av de bästa.
Sen så har jag två två jobb just nu. och båda två är säsgons jobb. Det ena jobbet slutar vid september och börhar igen 5 månader senare. Så frågan har varit om jag ska fortsätta jobba efter sommaren eller inte. Men jag tror att jag har kommit fram till att jag ska fortsätta där. Men allt hänger på om jag inte får något annat jobb. Så inget är skrivit i sten.
Jag har även väldigt mycket att se fram emot, jag längtar otroligt mycket efter lärarmiddagen, jag längtar efter att vi ska åka till köpenhamn, jag längtar efter att vi ska ha planeringskväll hos Johanna, jag längtar efter min födelsedag, jag längtar efter Grekland och jag längtar efter studenten.
OCH SJÄLVKLART EFTER SOMMAREN!

Nej två veckor i skolan kvar, eller två och en halv. Sen är vi färdiga med skolan. Då ska alla arbeten och prov vara gjorda. Då börjar roligheterna på riktigt.

Nu ska jag snart skick in mitt arbete. Sen ska jag planera upp resten av veckan.
Imorgon har jag mycket på schemat, jag ska vara i skolan 08.15, sen ska jag möta upp anton, ska kolla på bikini på H&M, ska gå på två lektioner på eftermiddagen, ska möta upp Sandberg och träna, sen ska jag ner till jobb och kvällen avslutas med en promenad. Det blir en lång dag för mig. Men det är skoj!

Nu ska jag se klart Big brother och äta mina nybakade hallon muffins med kardemumma.
Puss mina vänner.

Min helg har varit mysig men intensiv, i f...

img_7545 (MMS)

Min helg har varit mysig men intensiv, i fredags var jag ledig från skolan. Satt och plugga hela morgonen. Vid tre mötte jag upp anton och vi tog en tur på Ica maxi. Handlade bland annat svenska jordgubbar och hallon. Vid kvart över sex hämtade johanna mig och louise. Vi åkte och hämtade jelena och louise svensson och sen vidare till greekway. Där vi mötte upp lite tjejer från skolan. Åt den goda maten på bilden och insåg att så kommer vår vecka i Grekland se ut mat mässigt. Åkte hem vid tio och somnade till Big brother. På lördagen vaknade jag med Robin. Hade en mysig morgon innan det var dags för mig att ta mig till jobb. Min söta pojkvän körde mig. Väl på jobb hade vi lagom mycket att göra. På kvällen kom louise och Mange och hämtade mig. Åkte hem åt med mamma och Robin, ock avslutade kvällen med vit italiensk choklad glass med jordgubbar. I söndags jobbade jag också. Hade rätt mycket folk, tiden gick fort och vi hade roligt. Blev överraskad med en middag på v.e.s.p.a i västra hamnen med Robin, louise och Mange. Underbart mysigt. Idag är det måndag och jag är ledig från skolan. Ska snart ner till västra hamnen och ha tjejgrupp, för att sen jobba i två timmar.  Älskar mitt jobb.  Ha en fin dag i solen! <3


En vecka med plugg och längtande

det är onsdag klockan är 15.33, jag kollar på big brother som jag missat under veckan och snart är mitt rättkunskapsarbete inskickat. Det är en sån sten som faller. Trots att jag har kvar en hel massa saker.
Än så länge så har min vecka beståt av rätt så mycket.
I måndags var jag i skolan, jag hade info och layout. Åkte hem med Johanna, Jelena och Louise och vi satte oss för att plugga. Vi satt och pluggade och fikade i 3 timmar. Vid halv sex åkte jag till jobb. Jobbade till lite över halv elva då jag var hemma. Hade riktigt roligt på jobb, men när jag kom hem var jag helt slut. Somnade hos min älskling som bor här hos mig ett tag.
Tisdagen kom och jag hade lite sovmorgon. Skönt. Vaknade vid halv tio och stack till skolan för att ha matte. För en gång skull så känns det lite som att jag fattar lite av matten det känns bra. Sen hade jag en håltimme, åkte in till stan med Jelena och Johanna och gick i stan. Vi möte upp Louise och åkte in till skolan igen.
Efter skolan åkte jag och Louise med emma till mitt jobb. Sen åkte Emma och jag hem till oss, åt lite mat.
Kvällen bestod att pluggande och så somnade jag med min älskling.
Idag är det som sagt onsdag och jag har precis skrivit klart min uppsats. Ikväll kommer Robins pappa hit, innan de kommer ska jag plugga lite psykologi.

Nej om ett par veckor är det Grekland.
Jag tror att man alltid måste ha någonting att se framemot för att må bra. Eller om man har någonting att se framemot så vet man att det kommer att hända något roligt snart och då har man tid för att leva i nuet för då slipper man oroa sig för vad som händer sen! SÅ NU SKA VI LÄNGTA!


Det är tisdag och jag har så mycket i huvu...

Det är tisdag och jag har så mycket i huvudet och i kalendern nu i någon vecka framåt. Förhoppningsvis så lugnar allt ner sig nästa vecka. Trots att det är stressigt så har jag bestämt mig för att klara det utan att bli för stressad. Igår var jag i skolan och fick ett nytt uppdrag, åkte hem med jelena och johanna och skrev på min uppgift i rättskunskap i tre och en halv timme, sen vidare till jobb. Var hemma vid elva och somnade direkt i min fina pojkväns armar. Idag blir det att plugga inför internationell ekonomi provet imorgon, ska ner till jobb med kusinen. Sen ska jag hem och skriva på rättskunskapen. Heja mig! Hoppas att ni mår bra fina vänner, snart kommer solen tillbaka och då kan vi ladda våra batterier igen!


RSS 2.0