Sista dagen i Norge, attans!

Idag är det sista dagen i Norge och jag vet inte riktgit om jag är beredd på att åka hem. Det är sjukt härligt här, vi sover länge, äter, shoppar, skrattar, tar ut vår ilska och har skiit roligt.
Igår bestämde vi oss för att vi skulle fortsätta leva våra liv så när vi kommer hem, men det är finns en del som sätter käpparna i hjulet för det attans. men jag ska göra mitt bästa.
Som sagt idag är vår sista dag, så vi ska typ gå och handla lite mat, städa lite, och njuta av allt.
tänkte lägga upp lite bilder när vi kommer hem också, ska försöka göra en fotobok!

Vågar inte ens tänka på att skolan snart börjar så jag utvecklar inte det.
På Söndag blir det korpen tror jag iaf, och så ska jag träffa min älskling, I LIKE!

Nej nu ska jag försöka ta tag i sandberg så vi kan gå ner till kiwi och handla lite.
Puss <3

Norge dag 3

Idag är det Onsdag och vi började dagen med att sova länge. vakande dock ett par gånger runt 6 då killarna som bor i huset skulle gå till jobb och några skulle åka till Sverige. Sen runt 12 så hade en tjej i huset gjort scones till oss sjukt gott så vi började dagen ganska så bra!
Idag är det typ vår tur att göra maten så vi får se vad vi hittar på, sen ska vi baka också tänkte vi och ta en lång promenad men vi får se hur det blir med det sistnämda.

Hoppas ni har det bra där hemma!

Puss

Norge, sandefjord

sitter i norge nu med Sandberg, vi har precis spelat monolop och det gick väl inte skit bra dirket. igår åkte vi hit på 14 timmar, rätt lagom.. hmm.. typ 5timmar sena.
Konstigt nog så var det inte så dryg vi skrattade  åt alla idioter vi möte på vägen rätt ball.

Nu ska vi nog vila lite, i förmiddags var vi nere i stan. Här är super fint.
Ni får se bilder när jag kommer hem!
Hoppas ni har det bra mina änglar
puss <3

Alexandras 18års fest

Igår var det fest för Alexandra och attans så roligt jag hade. Vi spelade ölspelet, skrattade, dansade, pratade och njöt av att ha varandra så nära!
Alexandra gjorde succe med sina trillningar, och vi skämde ut oss genom att spela fel låt för henne när vi skulle sjunga för henne. HAHA!
Vi lyssnade på 10 000 röda rosor och skrattade!
Det var en helt underbar kväll som jag sent kommer glömma. Men imorgon åker min ängel till thailand och visst kommer jag sakna dig, men attans vad vi kommer ha mycket att prata om när du kommer hem!
HA NU SKIT KUL, <3



Lille "stora" kalle



Från oss
Tack för allt! <3


Trött på denna hemskt fruktansvärda jävla snön..

Hur kan snö oväder orsaka en sån kaus i trafiken helt sjukt, blir LACK!
Meningen är att jag och Sandberg ska till Norge imorgon men vi får se om vi ens
kommer dit, ÅH!


Fredags funderingar

Det är redan fredag igen, det är den där efterlängtade fredagen som är innan lovet. Jag började min dag väldigt bra, jag och min fina vän som sov här vaknade, fixade oss och prata om det mesta. Vi tog bussen tillsammans och skildes åt på nobeltorget då tog jag bussen hem till min fina flicka. Vi gjorde frukost tillsammans och delade tankar som peppar och stöttar varandra.
Nu sitter jag i soffan och kollade på Let´s Dance med mamma. Idag är det kärlekstema och det känns som att hela jag har varit fylld med kärlek idag.
Sitter och funderar lite på norge som väntar mig och Sandberg. Kollar på lite kläder och överväger vad som händer inför kommande månad. kanske nya kläder eller byggda naglar?

Sitter och väntar på att min pojkvän ska komma igen, längtar redan efter honom trotts att han bara har varit borta i någon timme. Det är mysigt att längta.
Denna helgen kommer bli väldigt bra känner jag på mig. Det blir mycket firande, mys och skratt.

Ibland känner man sig som en bollplank, skit som kommer mot en går bort lika fort igen. Det gör mig lycklig.
Kärlek till er!



GRATTIS FINA LOUISE SOM FYLLER 18 IDAG! <3

Vilken toppen torsdag!




Alexandra 18år




IDAG FYLLER MIN ÄLSKLINGS ALEXANDRA ÅR JAG OCH ÄLSKAR DIG!
Hon klarade körkortet också jag jag är stolt över henne!

Josefines nya dag,

Min dag idag har varit så fantastiskt bra! Jag har träffat människor som får vardagen att bli positiv, jag har pratat med människor som gör mig glad och jag har fixat min höstutväxt i håret. Liksom en nystart.
Undra hur många nystarter man får lov att ha på en dag?
Bloggens utseende blev nytt,
positivitet och glädje blev nytt,
kärlek och fina sms blev nytt,
mitt hår blev nytt,
En pluggfri dag blev nytt,
Fina kommentarer blev nytt,
Eller ja en del av dessa blev inte nya för dagen men alla de upplevelserna är positiva och de har skett på en och samma dag. Det är nytt!

Puss på er mina fina vardagshjältar!


Lite tid för dig själv.

När vardagen känns så lagom jobbig, när negativiteten och intrigerna springer i fatt en gång efter gång. När man kämpar dag för dag och försöker att förstå hur andra tänker samtidigt som jag ska försöka förstå hur jag själv tänker. Är det så skönt att komma hem, lyssna på den musik som gör mig varm och glad och prata med de personer som får mig glad som min familj. Det är livet för mig. När jag kan prata av mig och känna att allt löser sig med tiden. Det är jobbigt att tänka att allting ska bli bättre när man är i vardagen och inte stannar upp och funderar på hur jag vill ha det och vad som gör mig lycklig. Träffade en klok person igår som fick mig att inse att det viktigaste i livet är att man känner sig själv och att man mår bra.
Ibland behöver man en stund för sig själv. då tiden stannar upp och funderar på sig själv lite. Inte på vad som komma skall, vad som har hänt eller hur jag ska göra. Utan bara sitta ner och fundera på hur jag mår och hur jag ska må som bäst.
Den stunden ska jag ha nu!


Värd att se.



En tanke gör så mycket!

Love

28 månader, på kärlekens söndag.


Laga mat tillsammans, se en film på bio om kärlek. En promenad
i mörkert i kylan, med min kärlek i handen. Kärlekensdag<3 

Kärleken

Idag är det fredag och kärlekshelgen är på god väg att ta sitt skutt ut i helgen.
Min helg ska börja med att tre söta vänner kommer till mig, blir nog lite let´s dance, massa prat och en hel del mys. Imorgon ska jag jobba vilket alltid är lika roligt så förhoppningsvis bli morgondagen bra. På kvällen blir det fest. På Söndag morgon ska jag upp tidigt för att hjälpa till på Malmö Open. Fram till vid kanske 3. Då ska jag åka hem till min pojkvän och njuta av kärlekensdag.

Satt och funderade när jag satt på bussen på väg hem. Det kändes skönt att jag var överrens med mig själv att en del personer ska bara passera. En del har man redan haft sin tid med och tiden kommer aldrig bli som innan. Sen funderade jag på hur man ska agera när det känns som att man är ensam om att höra av sig en relation. hmm. Det känns som att jag är inne i kärlekstänkandet nu så jag orkar inte lägga ner mer tid på de tankarna.

Kanske har jag kärlekskänsla för mitt fina kort som jag fick med posten igår. Det är små överraskningar som gör vardagen lite lättare att ta sig igenom.

Att älska lärde mig att leva <3

Till Malin, kul att du hittade hit. Det är bra tack. Men när jag skrev det inlägget var det inte super bra. Hur är det med dig?



ÅH..

Jag som lovade mig själv att det inte skulle bli såhär. Tack för de gulliga komplimangerna. YEAH

2007 det är värt att minnas.

sitter och kollar på gamla bilder och funderar på hur allting har förändrats, hur jag har förändrats och vad vi gjorde då. Hittade en massa gamla bilder från 2007, det är bara 3 år sedan men mycket har hänt på 3 år. Det var år 2007 vi gick i 8an och allt var nytt och spännade kändes det som. Vi var inte länge yngst uppe på seniorerna, och vi började umgås med nya människor. Kommer ihåg vårt stor gäng, som alltid umgicks en del dagar var alla i skolan andra dagar va vi bara några få. Kommer ihåg när vi på varje rast utnyttjade att det inte fanns någon lärare i kapprummet så vi spelade fotboll mellan hyllorna. Eller när vi satt i de stora fönsterkarmarna för att alla skulle se varandra. Kommer ihåg första kyssen och minns alla våra skratt som gjorde att 8an gick väldigt fort. Kommer ihåg sommaren då vi hade våra filmkvällar och spelkvällar. Kommer ihåg när jag och min bästa vän satt på hennes gård i timmar och väntade på alla skulle komma så vi kunde spela fotboll eller bara sitta och prata, vi var ett helt gäng som alltid hade lika roligt tillsammans. Saknar det när jag tänker tillbaka.

Funderar lite på varför mitt liv inte ser ut så idag?, Visst jag umgås inte med samma vänner längre. tyvärr. Alla har gått åt vars ett håll och det kanske var bra för när jag tänker tillbaka så slutade vår tid tillsammans när den var som bäst och jag har bara bra minnen kvar. Minns alla kvällar då jag och min närmaste vän satt och pratade i timmar i telefon trots att  vi hade träffats hela dagen i skolan och skulle ses dagen efter.
Det var roligt att gå till skolan då, vi hade alltid såå super roligt. Ingen störde sig på någon annan och gjorde vi det så skrattade vi bort det för alla var som en enda STOR familj. Varför är det inte så nu?
Jag tror att vi har kommit till den punkt i livet då allting ska vara på fullaste allvar, vi MÅSTE klara skolan för att lyckas, vi måste tänka på vårt rykte så fort vi säger någonting  och vi MÅSTE tycka någonting om ALLT och ALLA. Jag är trött på det. Idag fick jag mig verkligen en kick som gjorde att jag ska börja tänka som innan.

Innan tänkte jag att jag ALLTID skulle ha rolig oavsett, varje dag som var grå förgyllde jag med ett sms och inte med en dålig kommentar eller ett hemskt monster i huvudet.

2010 kanske ska bli i samma tänk som 2007 eller vad säger ni?


INFÖR VM

 

Bästa vänner

Det kommer fler bilder!

I hjärtat

"Vid det här laget finns det sex miljarder, 470 miljoner, 818 tusen, 671 människor i världen.. Vissa springer omkring och är rädda. Vissa kommer hem. Vissa ljuger flr att klara dagen. Andra möter sanningen. Vissa är onda, i krig med godheten. Vissa är goda, i strid med ondskan. Sex miljarder människor i världen. Sex miljarder själar. och ibland är EN ALLT MAN BEHÖVER.."

sjukis

Kankse får jag skylla mig själv.. Ligger hemma idag och mår inte super bra. Det har varit en vecka då de har hänt väldigt mycket, och jag har helt enkelt inte lyssnat på vad kroppen vill. Jag har mått lite upp och ner de senaste dagarna så idag kände jag att de var läge att stanna hemma för att bli riktigt friskt.
Min dag består väl inte av så mycket egentligen, det blir att vila, dricka te och lyssna på mina underbaringar (Lasse & Melissa).

Åh vad det värmer när man får ett sött sms från en fin vän, allt känns liksom så bättre då.
Tänkte försöka att plugga lite sen, än så länge så har vi inte något till denna veckan, men nästa vecka har vi engelsk prov som jag måste ta tag i och plugga redan nu.
Blir nog en och annan film också förhoppningsvis.

Det glädjer mig också att min söta pojkvän snart ska jobba lite.

Puss

det är synd om mig ibland

Söndag, och jag ligger med datorn i knäet framför tv:n och tycker synd om mig själv för att jag är snuvig. Det är synd om mig. Denna helgen har varit så lagom jätte bra. I Fredags var jag bara hemma med min pojkvän vi kollade på tv, lagade mat och mös super behövligt. Sen blev det lördag och jag var på jobb på dagen. Jag tycker verkligen om mitt jobb, I Like!
Efter jobb blev det snabba ryck hem och fixa mig sen vid 6 var jag på min fin fina väns 18 år fest som var super rolig. Det blev en del nya misstolkningar på danser, bra musik, nytt folk och en dansande natt. Det var helt perfekt. Tack Johanna & Kim <3

Sen idag har jag sovit länge. Varit på bio med kusinens barn och sett Planet 51 den var väl bra men inte super super rolig. Nu ska jag ta mig i kragen och gå ut och göra en grekisk sallad (: 

 
Ett försök till en normal bild..



De fina flickorna ! :)

inte som jag förväntade mig

Det är fredag och denna veckan som varit har inte varit som jag förväntade mig. Förväntade mig en vecka med massa massa plugg, och en del träning och massa mysigt folk och visst har jag fått ta del av lite av varje men det blev verkligen inte som jag förväntat mig. Nu ska jag snart sova för att tagga till, till Johanna o Kims fest imorgon. men först blir det jobb!

Puss

J+L =JL



Same,same but different

Att älska lärde mig att leva

När världen går emot, var står man då? När man är för svag för att vinna och för stark för att förlora. Var står man då? Var i världen finns den plats som är problem fri?, var finns de plats där man kan vara sig själv fullt ut?
En problem fri värld kommer vi aldrig att få och det låter hemskt men det är en stark sanning. Den plats där man kan vara sig fullt ut borde vara den plats vi lever på? den plats där vi spenderar vår tid just nu, om en timme eller imorgon.

Tänk er en stor värld, som är färgglad, som är fin, den är varm och det ger oss komplimanger. så vill vi alla leva. tänk då på vår värld som vi lever idag. Är den stor, färgglad, fin, varm med otroligt många komplimanger?
Alla har vi vår egen syn på världen, och även den förändras alltid. Det kan gå från minut till minut eller från år till år.

Tänk att få se hela världen le samtidigt?, tänk att krig slutade, att kärleken tog över. Att den spreds lika fort som snön lägger sig på marken en kall dag.
Tänk om allt människo hat slutade, tänk om alla var lika mycket värda för alla? Om mord slutade begås. Tänk om alla barn runt om i världen fick leva i fred? tänk om alla barn fick vara just barn. Om alla barnen fick chansen att leka med sin dockor?, tänk om alla människor hade haft chansen att få en utbildning. Tänk så rättvisst allt skulle vara då.

Detta hade varit en dröm.
Det är många som skriver om fred på jorden, om lyckliga barn och bra familjer.
Men hur många gör någonting åt det?
Hur många lägger ner sin tid?

Det är svårt att veta vad man ska göra och det är svårt att tänka i de banor om man själv kämpar för att få sin egen värld rättvis. Jag tror att man omedvetet skänker sitt stöd genom att bara lägga ner en liten stund att fundera på det.

Jag vill att min värld ska vara rättvis, stark och så röd så att man ser utifrån att den är fylld med kärlek.
Hur ser din värld ut?


Vilken lyckad helg, i like!

Min helg i bilder..


Myskväll med mina faviiisar


Kim var på hugget.. haha


GODA


ALEXANDER 20år!

RSS 2.0